Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
Re: Sacalaia - Lacul stiucilor
ceva noutati? 

Pe Sacalaia nu cred ca sunt cleni Serbane!!!!!!

rapala the best vobler in the world
am fost sambata pe la orele amiezii...doar o marla (25-30 cm) si un biban ca palma
, amandoi pe grub de 4 cm ...mai erau 2 barci dar nu se prea laudau cu mare lucru...

- serbanhbk!!
- veteran
poate mai prinde cineva cate o stiuca sa im fac si yo poza cu ea...prietenii stiu de cestradic scrie:Pe Sacalaia nu cred ca sunt cleni Serbane!!!!!!![]()
![]()
![]()

OOOOPSSSSSSSSserbanhbk!! scrie:...
poate mai prinde cineva cate o stiuca sa im fac si yo poza cu ea...prietenii stiu de ce

@ old_radu....tu stii macar cum arata Sacalaia???????
rapala the best vobler in the world
Noutati?
In afara de canicula, strand...
A mai fost cineva?
In afara de canicula, strand...
A mai fost cineva?
Ce pesti, ce lac si ce vremuri am prins eu prin 2007-2008 la Sacalaia... prevazusem vremurile astea dar parca nu vroiam sa le cred... n-am fost de aproape 2 ani... pacat... mare pacat
(

Tot astept cu nerabdare un mesaj in care sa scrie cum ca Sacalaia este iar ce-a fost odata...dar dupa cum stiti degeaba... Cine stie poate intr-o zi cu soare sa vina si vestile bune! Pana atunci noi" pescarii de Sacalaia" continuam sa visam acele zile cu stiuci adevevarate!
In zilele ce urmeaza voi face o vizita frumosului lac de la Sacalaia,doar de dragul amintirilor! Sincer si cu ceva sperante...dar nu prea mari sa nu fie si dezamagirea la fel! Sper macar in vreme buna si buna dispozitie! Oricum voi reveni cu un mesaj despre "aventura" mea pe Sacalaia! Pana atunci...numai bine si fir intins!!!
In zilele ce urmeaza voi face o vizita frumosului lac de la Sacalaia,doar de dragul amintirilor! Sincer si cu ceva sperante...dar nu prea mari sa nu fie si dezamagirea la fel! Sper macar in vreme buna si buna dispozitie! Oricum voi reveni cu un mesaj despre "aventura" mea pe Sacalaia! Pana atunci...numai bine si fir intins!!!