Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vasilepop_65
- senior
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- andreypck
- utilizator constant
Salut, mersi de numar.
Am sunat si ... o buna parte e inghetat. Au si scos din barci, au mai ramas doar cateva la apa. Doamna cu care am vorbit mi-a spus ca au fost si ieri 4 barci pe lac, au pescuit in zona neinghetata, si cineva a pacalit o cumatra de 4kg...
Cam astea sunt informatiile de la cabana.
Cei ce nu-s pescari la copca...ne pregatim de iernat! Va salut!
Am sunat si ... o buna parte e inghetat. Au si scos din barci, au mai ramas doar cateva la apa. Doamna cu care am vorbit mi-a spus ca au fost si ieri 4 barci pe lac, au pescuit in zona neinghetata, si cineva a pacalit o cumatra de 4kg...
Cam astea sunt informatiile de la cabana.
Cei ce nu-s pescari la copca...ne pregatim de iernat! Va salut!
Prinde si Elibereaza!
Am fost alaltaieri (miercuri) cu un amic. In afara de noi mai erau 3 barci pe lac cu plutasi; gheata pe cca un sfert din suprafata, in dreapta pontonului cum te uiti la apa de pe mal.
Nu a prins nimeni nimic.
Foarte curios mi se pare faptul ca nu am scos nici macar un fir de vegetatie de pe fund si am dat si cu slidere si oscilante sinking grele. Am batut lacul pe conturul malului si pe centru, nicaieri vreo urma de vegetatie submersa; parca pescuiam in piscina...
Nu a prins nimeni nimic.
Foarte curios mi se pare faptul ca nu am scos nici macar un fir de vegetatie de pe fund si am dat si cu slidere si oscilante sinking grele. Am batut lacul pe conturul malului si pe centru, nicaieri vreo urma de vegetatie submersa; parca pescuiam in piscina...