Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vasilepop_65
- senior
Eu cred ca a ajuns deja!
Asa cu spunea si Ryobi, firele de la Berkley se scamoseaza cu toate acestea raman la fel de rezistente, dar fac un zgomot prin inele greu de suportat.
Seria Whiplash Crystal ( care este mai noua decat Whiplash Pro) este diferita, nu mai are acest neajuns, insa diametrul real nu are nicio legatura cu cel inscriptionat pe rola. Eu am folosit la Sacalaia de 0.06 si 0,10, care in realitate sunt 0,15+ si respectiv 0,25! , din pacate nu am avut sansa sa le pun la treaba

Asa cu spunea si Ryobi, firele de la Berkley se scamoseaza cu toate acestea raman la fel de rezistente, dar fac un zgomot prin inele greu de suportat.
Seria Whiplash Crystal ( care este mai noua decat Whiplash Pro) este diferita, nu mai are acest neajuns, insa diametrul real nu are nicio legatura cu cel inscriptionat pe rola. Eu am folosit la Sacalaia de 0.06 si 0,10, care in realitate sunt 0,15+ si respectiv 0,25! , din pacate nu am avut sansa sa le pun la treaba

Din pacate asa este.. eu am luat de 0.24 si in realitate este de 0.42-0.43 mm cand am primit am crezut ca este ceva greseala, ulterior am aflat ca "nu degeaba sunt asa de rezistente"vasilepop_65 scrie:....insa diametrul real nu are nicio legatura cu cel inscriptionat pe rola. Eu am folosit la Sacalaia de 0.06 si 0,10, care in realitate sunt 0,15+ si respectiv 0,25....

- vasilepop_65
- senior
Eu cred ca-i o eroare voita si pleaca de la echivalenta unitatilor de masura+ o doza de marketingandreypck scrie:Si totusi cum se explica diferenta asta asa mare de diametru?
Care-i "secretul"?

0,06 vine de la 0.006"= 0.15 mm, 0.08... 0.008"=0.203, 0.10... 0.010"= 0.25mm!.....
PS: Whiplash nu am gasit pe piata americana, de ce oare?!

- andreypck
- utilizator constant
Aha, am inteles... in plus si eu am auzit ca la americani nu prea se gaseste whiplash-ul, nu are trecere...
Credeti ca risc abordand stiuca (si agataturi, si posibili somni de Sacalaia) cu un textil cu rezistenta de 10.6kg? E prea putin?
Eu consider ca avand un fir subtire cresc sansele de a avea atacuri...gresesc?
Ce parere aveti?
Credeti ca risc abordand stiuca (si agataturi, si posibili somni de Sacalaia) cu un textil cu rezistenta de 10.6kg? E prea putin?
Eu consider ca avand un fir subtire cresc sansele de a avea atacuri...gresesc?
Ce parere aveti?
Prinde si Elibereaza!
Re: Sacalaia
stradic scrie:Militieni pescari de spining? Exista si asa ceva?![]()
![]()
Au si militienii astfel de inclinatii?
![]()
![]()
![]()
Salut,
trebuie sa te contrazic,sunt si militzieni care stiu sa pescuiasca la spining si au demonstrat asta: http://www.lrs.ro/blog/?p=291
In acea perioada inca nu eram din randul militienilor,atunci lucram ca inginer.
Binentzeles ca am avut norocul si onoarea de a pescui alaturi de Horia Vlasin unul dintre cei mai buni pescari de la noi din tzara.
Fir intins