Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Nucule nu cred ....anul trecut au fost vreo 12-14 barci....nucus scrie:Au fost doar trei concurenti ???
O informatie de ultima ora spune ca numitul Pop Andrei (Peo) este noul presedinte AJPS CLUJ
Nimic rau in asta pina la momentul in care domnul Andrei nu este intr-un mic conflict de interese ...parerea mea .
Care ar fi conflictul ?
Pai domnul Andrei este angajat Energofish si este momentan administratorul delegat de Energo care se ocupa de cabana Sacalaia ,este in acelasi timp membru al Asoc. ProSacalaia , asociatie care se stie ca este adepta C&R laolalta cu firma Energo care dupa cum stiti a populat cu stiuca timp de 3 ani din surse proprii Sacalaia si care a sustinut cu tarie pescuitul in sistem C&R timp de 3 ani pina cind AJPS a schimbat aceasta hotarire....
Iata ca acum cel care era reprezentantul celor ce sustin C&R a ajuns sa fie de partea celor ce incurajeaza "SACOSA"
Nu cumva seamana povestea cu " lupul paznic la oi"???
Ce ziceti?:roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
... desi slabe sanse, dar poate s-a "infiltrat" sa schimbe "mentalitatea" celorlalti spre bine... ( oare spre binele cui ? )vali stratonov scrie:
....Iata ca acum cel care era reprezentantul celor ce sustin C&R a ajuns sa fie de partea celor ce incurajeaza "SACOSA"si basca din postura celui mai inalt nivel
![]()
![]()
![]()
Nu cumva seamana povestea cu " lupul paznic la oi"???![]()
![]()
-
vali stratonov
- veteran

kzoli....ar fi bine daca ar fi asa , desi eu am mari rezerve ...kzoli scrie:... desi slabe sanse, dar poate s-a "infiltrat" sa schimbe "mentalitatea" celorlalti spre bine... ( oare spre binele cui ? )vali stratonov scrie:
....Iata ca acum cel care era reprezentantul celor ce sustin C&R a ajuns sa fie de partea celor ce incurajeaza "SACOSA"si basca din postura celui mai inalt nivel
![]()
![]()
![]()
Nu cumva seamana povestea cu " lupul paznic la oi"???![]()
![]()
astepam cuminti si vom vedea ce urmeaza...
e pacat ca o oaza de natura atit de frumoasa ca Sacalaia a incaput pe mina "lupilor"...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- andreypck
- utilizator constant

Salut. Cum e cu caldura in cabana de pe lac? Se face foc? Sau ce fel de incalzire este?
Stiu ca e 20 lei/noapte, dar pentru pat sau pt. persoana? Sunt si paturi duble? Si daca da cum se taxeaza?
Precizez ca n-am mai innoptat niciodata la cabana!
si m-ar bate gandul la un pescuit ca n-am mai fost de anul trecut! (Asa ciuda am pe baboieri
))
Mersi mult!
Stiu ca e 20 lei/noapte, dar pentru pat sau pt. persoana? Sunt si paturi duble? Si daca da cum se taxeaza?
Precizez ca n-am mai innoptat niciodata la cabana!
Mersi mult!
Prinde si Elibereaza!
- vasilepop_65
- senior

Au o centrala pe lemne extrem de performanta, intr-o ora temperatura in camera a fost pe la 24-25 gr.andreypck scrie:Salut. Cum e cu caldura in cabana de pe lac? Se face foc? Sau ce fel de incalzire este?
Mersi mult!
Camerele arata surprinzator de bine, chiar daca pe exterior cabana este ca si acum 15 ani.
Personalul care se ocupa de cabana, barci, etc.... este foarte amabil, m-am simtit foarte bine la Sacalaia, chiar daca weekend-ul trecut stiuca a fost cam mofturoasa.
PS: sper ca ai facut programare, camerele sunt ocupate 100% cu 1-2 saptamani inainte!

- andreypck
- utilizator constant

Nu vreau sa fiu offtopic, de accea pun link spre intrebarea mea despre firul textil:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=60
Voiam sa va dati si voi cu parerea, din moment ce firul asta o sa ajunga si pe Saca:) (mai devreme sau mai tarziu)
Mersi, va salut!
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=60
Voiam sa va dati si voi cu parerea, din moment ce firul asta o sa ajunga si pe Saca:) (mai devreme sau mai tarziu)
Mersi, va salut!
Prinde si Elibereaza!