se multumeste!stradic scrie:0749812292 Mr.BOB..![]()
Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vasilepop_65
- senior
- vasilepop_65
- senior
Re: Scalaia
din pacate nu raspundevasilepop_65 scrie:se multumeste!stradic scrie:0749812292 Mr.BOB..![]()

- vasilepop_65
- senior
am fost azi de la 12 pana pe la 16.30, marla a inceput sa atace gumele, am prins una de 2 kg, 2 minimarle sub juma de kil dezgatate langa barca, inca vreo 3 muscaturi pe guma si am mai prins un biban, primul meu biban pe sacalaia, plus cateva atacuri in cardul de bibani. mai erau vreo 2 spiningari, restul baboieri. un localnic cred ca din sic dupa accent, trenist, imi zicea ca nu i s-a meritat permisul anul asta ca numa 5 somni a prins, apropo, am vazut ca lasa pescuitul nocturn la somn sambata duminica, cu felinar in barca, vesta de salvare in spate, fara alcool la bord
.

Apropo de cupa politiei, un amic mi-a zis ca toti concurentii au prins impreuna la un loc ... o singura marlitaRadu_ scrie:maine si paimaine (15-16) e concurs pe saca, cupa politiei parca. azi in 3 ore dupamasa pauza totala.

-
- veteran
Exact la fel sa intimplat si anul trecut ...danone scrie:Apropo de cupa politiei, un amic mi-a zis ca toti concurentii au prins impreuna la un loc ... o singura marlitaRadu_ scrie:maine si paimaine (15-16) e concurs pe saca, cupa politiei parca. azi in 3 ore dupamasa pauza totala.. Si acum vine hazul. Departajarea concurentilor. Cica locul 1 a fost desemnat celui care a prins "pixul" adica marlita , iar locurile 2 si 3 au fost desemnate...prin tragerea la sorti dintre ceilalti concurenti care nu au prins nici macar "pixul":lol: . Fiecare poate deduce ce concluzie doreste: ori ca este adevarat ce se spune despre politai, ori ca administratorii baltii, adica AJPS Cluj ,pot prinde si ei "pixul".

Am fost de fata anul trecut in cele 2 zile de concurs.
Toti cei prezenti au prins in 2 zile 1 singura mirla ....
Felicitari administratorilor de la Sacalaia pt .ca au reusit sa GOLEASCA BALTA in mai putin de 2 ani....erau buni de trimis sa lucreze la autostrazi....la rimtul cu care au golit balta acum am fi avut vre-o 1000 km de autostrada la cit de de harnici au fost.
Rusinicaaaaaa.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
io creca golirea s-a facut si cu ajutorul politzailor
bine , faptul ca o prins unu le-a cam stricat socotelile, ideea fiind ca daca ar fi prins mai multi si-ar fi incurcat urechile in calcule s-au gandit ca e mai simplu sa nu prinda nimeni si sa faca tragere la sorti

bine , faptul ca o prins unu le-a cam stricat socotelile, ideea fiind ca daca ar fi prins mai multi si-ar fi incurcat urechile in calcule s-au gandit ca e mai simplu sa nu prinda nimeni si sa faca tragere la sorti

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro