Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Le-am scris la ANPA sa-mi explice de ce nu se respecta protocolul AJVPS-ANPA la Sacalaia, macar sa ne cerem banii inapoi, sa-i **** un pic. Daca primesc vreun raspuns va spun, daca nu, poate merg la avocatul poporului. Daca primesc si e unul favorabil, de genul "trebuie sa respecte protocolul" va zic cum facem sa ne dea AJVPS banii inapoi. Daca imi zic ceva de genul ca Sacalaia are tratament preferential ar fi bine sa aiba o explicatie al naibi de buna. Eu deocamdata astept cele 30 de zile de raspuns.
Ca sa nu mai vorbim ca am trimis si e-mail cu aceeasi problema la ambele adrese date la contact si de pe inspectie@anpa.ro mi-a si venit instantaneu inapoi ca nu exista adresa HAHAHAHA
deci inspectie din parti
Vine iarna, am rabdare...

Vine iarna, am rabdare...
Parca exista o lege ( pentru institutiile de stat )ca trebuie sa raspunda in termen de 30 zile de la data inregistrarii cererii....attilaf scrie:
Eu unul, astept raspuns de la ANPA de anul trecut din toamna...
Din cate stiu sunt atent la termen ca pot fi trasi la raspundere, chiar daca trimit sau scriu o aberatie ,o prostie din care nu se intelege nimic ,tot raspund...
eu am trimis mailul meu la anpafilialatimis@clicknet.ro.
Ma interesa la vremea respectiva parerea ANPA referitoare la unele aberatii ale lui apscaras.
La telefon, inspectorul ANPA nu a raspuns, desi l-am sunat de 3-4 ori in zile diferite, asa ca le-am trimis mail.
Poate inca se documenteaza, urmand ca in 2012 sa primesc raspuns.
Ma interesa la vremea respectiva parerea ANPA referitoare la unele aberatii ale lui apscaras.
La telefon, inspectorul ANPA nu a raspuns, desi l-am sunat de 3-4 ori in zile diferite, asa ca le-am trimis mail.
Poate inca se documenteaza, urmand ca in 2012 sa primesc raspuns.