Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Prietene nu are rost sa mergi pe sacalaia,normal acuma ar fi vremea lor zic normal pentru ca ele nu mai sunt, sunt feliate in congelatorul unora care se lauda pe la amici ce prapad au facut pe acolo,eu de cand au dat liber la scos cu sacosa stiucile din balta nu am mai calcat pe acolo si nici nu mai merg in semn de protest pentru deciziz AGVPS Cluj de-a decima un lac unde se putea pescui sportiv.
Multi pescari clujeni isi lichideaza trusele de sacalaia care erau facute exact pt lacul asta pentru ca sunt constienti ca nu mai e ce a fost.
Pacat ca prostia nu doare.
Multi pescari clujeni isi lichideaza trusele de sacalaia care erau facute exact pt lacul asta pentru ca sunt constienti ca nu mai e ce a fost.
Pacat ca prostia nu doare.
- serbanhbk!!
- veteran
Ori au reusit astia de la Ajvps sa isi bata joc de lacul asta ori nu.Era chiar ok si pentru noi cei din Oradea.Eram dispusi sa facem o deplasare pana la Sacalaia in speranta unor driluri pe cinste si eliberari pe masura.Dupa toate vestile aduse de pe lac se pare ca s-a dat draku in el.Unde isi baga astia de la Ajvps mana se duce pe rapa totul.Sa nu va povestesc ce controale de toata jena si cum ii ascunde pe fomistii care nu tin cont de nici o regula si cara tot acasa.Populari mascate ,pesti de care nu stia nimeni si masacrarea lor.Asa tzara asa filiala....Va urla foamea-n glanda Ajvps Romania!

de parca zalturile is facute fix pt. sacalaia
. cu zalt prinzi pe orice apa de minim 1,5m. am primit un mesaj de la un pescar caruia i-am recomandat un zalt, acu o luna a prins o stiuca de 8,5 kg la zalt pe un lac langa turda.
eu pe sacalaia cele mai mari le-am prin la gume, pe urma la voblere salmo, abia pe urma la zalturi. cateva zalturi is obligatorii in trusa unui pescar de stiuca,,,care se respecta

eu pe sacalaia cele mai mari le-am prin la gume, pe urma la voblere salmo, abia pe urma la zalturi. cateva zalturi is obligatorii in trusa unui pescar de stiuca,,,care se respecta

E clar georcaef...
Sunt pentru stiuca in general, si foarte bune, nu sunt pentru Sacalaia. E o aberatie in opinia mea sa spui ca exista naluci pentru anume lacuri... multi am prins marle la voblere de 14-20 cm si cateva zeci de grame.
Eu am prins cu zalturile si in delta. Din pacate apa in care dadeam era un pic cam mare pentru modelele mele preferate si de aia le-am marginalizat un pic in delta, dar in rest, sunt ... excelente. Imi plac mult suspendingurile de la zalt si eu trebuia sa cobor vreo 2 m... cam greu cu alea... ma rog... sunt de stiuca nu de SIC (Sacalaia)
Sunt pentru stiuca in general, si foarte bune, nu sunt pentru Sacalaia. E o aberatie in opinia mea sa spui ca exista naluci pentru anume lacuri... multi am prins marle la voblere de 14-20 cm si cateva zeci de grame.
Eu am prins cu zalturile si in delta. Din pacate apa in care dadeam era un pic cam mare pentru modelele mele preferate si de aia le-am marginalizat un pic in delta, dar in rest, sunt ... excelente. Imi plac mult suspendingurile de la zalt si eu trebuia sa cobor vreo 2 m... cam greu cu alea... ma rog... sunt de stiuca nu de SIC (Sacalaia)
Aveti dreptate dar serban a punctat corect locurile unde exista stiuci de talia celor din sacalaia sunt foarte putine,iar faptul ca sacalaia s-a dus pe p..a o sa se vada si vanzarile magazinelor la capitole voblere XXL.
In special cei ce vand zalturi care sunt voblere speciale pentru stiuca o sa fie afectati mai ales in jud Cluj.
In special cei ce vand zalturi care sunt voblere speciale pentru stiuca o sa fie afectati mai ales in jud Cluj.