Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
De acord ca cei din Cluj vor fi afectati in oarecare masura, dar sunt vanzari online, distributie, promovare. De cand a iesit scandal pe forum aici, cu Shoco, cu voblerele, cu un pic de promovare a incercat vreun vanzator sa "le vanda" efectiv. Sa mearga o saptamana in delta cu doua genti de zalturi, cu pescari seriosi, sa se filmeze, sa se fotografieze, sa le baga la doua-trei magazine in Constanta si Tulcea... asa se face. Nu stai, si astept sa intre lumea peste tine si tu sa le vanzi cu galeata. Ar fi frumos, asa... oricine ar vinde. Promovare, reclama, promotii... si serioase nu aberatii si pacaleli. E un pic de munca...
Pai normal ca nu de vanzatorii de naluci imi fac probleme dar se pare ca si de pescari trebuie sa-mi fac. De lac nu-mi mai fac probleme. E exemplul clasic de Romania, unde au tras pielea toti, abuziv, de pe o saraca balta de 30 de ha (daca are atat luciu fara stuf), si noi restu am platit, ne-am enervat si ne-am uitat ca fraierii la niste manelisti cu foamea-n glanda cum abia au asteptat sa se dea ceva mocca si au navalit, ca pot sa-i zic mocca dupa 3 ani de C&R si doua populari, sa iei stiuca cata poti la modicul pret ANPA, care hai sa spunem e agentia nationala de scurs banii contribuabililor, ca multe alte agentii (auzi la ei, agentie... parca ar avea agenti nu alta) vreo 200 la numar, care nu fac nimic si incaseaza la nivel national cate o MODICA SUMA, ce se aduna la cateva milioane de euro in final... pe care nu-i vede nimeni... adica pardon, ii vad vreo mana de oameni...
SA TRAITI BINE!

Vezi @tristan? Asta este una din fetele nevazute ale vanzarii. La inceputul anului cand romanii isi fac permise (multi dintre ei la AJPS Cluj doar pentru Sacalaia, cu toate ca face parte din RAV), si sfarsitul anului cand trebuie atrasi pentru anul urmator si restul de "pescari".
Face parte din strategia de vanzari, din pacate din aceasta gloata numita AJPS fac parte si unii dintre fruntasii Prosacalaia!!!!!!!!!! Astea da vanzari!!!!!
Face parte din strategia de vanzari, din pacate din aceasta gloata numita AJPS fac parte si unii dintre fruntasii Prosacalaia!!!!!!!!!! Astea da vanzari!!!!!
Te cred Dan. Asta spuneam si eu in cateva postari pe topicul asta. Atata au ftt meciul de-amiaz pana au luat bani de la toti si i-au si lasat pe toti cu buza umflata.
Problema e ca nu reusim sa-i tragem la raspundere si sa-i actionam legal, pentru ca ne-au taxat la permise cu ANPA, AJVPS Cluj si alte AJPS-uri din tara, cu 100 de cotizatii, cu rezervatia, cu conflictul de interese Prosacalaia AJVPS Cluj, cu toate kkturile. Asa-i sistemul in toata tara. Se bazeaza pe lipsa noastra de actiune si ne baga pe gat toate tacticile lor portocalii, ca asta e tipic stiu eu cui. Sigur n-or invatat marlaniile astea de la Ceausescu saracu', ca el inafara ca era comunist (pe care l-am condamnat public - comunismul carevasazica), n-o facut asa nenorociri in 6 ani a lui ca astia in 20 si in ultimii 6... m-ai inteles tu...
Problema e ca nu reusim sa-i tragem la raspundere si sa-i actionam legal, pentru ca ne-au taxat la permise cu ANPA, AJVPS Cluj si alte AJPS-uri din tara, cu 100 de cotizatii, cu rezervatia, cu conflictul de interese Prosacalaia AJVPS Cluj, cu toate kkturile. Asa-i sistemul in toata tara. Se bazeaza pe lipsa noastra de actiune si ne baga pe gat toate tacticile lor portocalii, ca asta e tipic stiu eu cui. Sigur n-or invatat marlaniile astea de la Ceausescu saracu', ca el inafara ca era comunist (pe care l-am condamnat public - comunismul carevasazica), n-o facut asa nenorociri in 6 ani a lui ca astia in 20 si in ultimii 6... m-ai inteles tu...
-
- junior
asociatie
Citesc constant forumul acest, chiar daca nu scriu prea des..sunt si eu un pescar de spinning si in ultimii 2 ani am mers destul de des la Sacalaia. Am incercat Delta, dar in rest nu am prea incercat alte lacuri de stiuca:(. Si acum, dupa ce am recitit ultimele 20 de pagini din acest forum si v-am vazut pe toti cat sunteti de iritati de faptul ca s-a dat drumul baboierilor pe Sacalaia, va fac o propunere/sugestie. Cei interesati de salvarea lacului (pe mine ma intereseaza clar), ar trebui sa isi faca o asociatie, si asa, in cadru organizat, se pot incerca niste actiuni comnue, niste intrebari la organele abilitate legat de concesionarea lacului, termenele pana la care se pot depune solicitari de concesionare, poate cativa dintre voi mai au si ceva relatii/pile (ca fara nu se prea poate) pentru a SALVA REZERVATIA NATURALA LACUL STIUCII. Parerea mea este ca discutiile care se poarta pe forumul acesta nu vor duce niciodata la nimic. Stam si discutam noi intre noi ca ce naspa e ca nu mai e C&R pe Sacalaia, ca ii plin de baboieri, ca nu o sa mai vanda magazinele de profil Zalturi. si tot felul de discutii de genul asta. Daca chiar va intereseaza soarta lacului, propun o mobilizare generala pentru a salva soarta lacului. Eu inca cred ca se poate salva situatia. Nu stiu exact ce a facut ProSacalaia si ce merite au avut ei sau alte ONG-uri, ma bucur ca au reusit sa pastreze C&R pe lac 2-3ani???, ce stiu sigur e ca acum lacul NU MAI REPREZINTA INTERES PENTRU UN PESCAR SPORTIV. Nu cred ca mai este timp pentru discutii fara rost, trebuie trecut la fapte pentru a nu pierde si acest BUN NATIONAL.
-
- junior
Nu am zis ca nu ar pescui legal baboierii, am spus dooar ca ar trebuie sa se intreprinda o actiune comuna a celor care vor sa salveze o razervatie naturala... luata in concesiune, sau daca nu, gasite alte variante:)georcaef scrie:nu ai legislatia de partea ta sa intreprinzi ceva, aia ce baga la tolba pescuiesc legal pe o apa publica. singurul lucru ce il poti face e sa pescuiesti in alta parte, sa nu ajunga banul la gunoaiele din ajps.
Eu zic sa va strangeti 3-4 barci cu motoare ... si sa va plimbati pe langa maluri, unde sunt amplasati baboierii..... Dupa 1-2 saptamani de "*ufut" balta cu motoare.. ai sa auzi vorbe printre baboieri: "costele.. eu nu ma mai duc BA la balta aia... ca vin niste "nemernici"
cu barcile.. si nu mai luam la sacosa nimic"

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...