Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Recensamant?Ma indoiesc!
Nu vor stii ei cate s-au scos din lac nici daca ii cauta in plase pe baboieri.Din moment ce ai dat frau retinerii e cam dusa treaba pe p....
Pacat de un lac,care vorba membrilor forumului putea sa fie renumit,sa aduca mai multi pescari sportivi,si poate se auzea si prin Europa de el.EUropa asta din care facem parte(in acte)
IN rest,pacat de lac!
Nu vor stii ei cate s-au scos din lac nici daca ii cauta in plase pe baboieri.Din moment ce ai dat frau retinerii e cam dusa treaba pe p....
Pacat de un lac,care vorba membrilor forumului putea sa fie renumit,sa aduca mai multi pescari sportivi,si poate se auzea si prin Europa de el.EUropa asta din care facem parte(in acte)
IN rest,pacat de lac!

Este excelent rationamentul.
Scoaten stiuci de 4-5 kg ca pe cele mai mari nu stie nimeni daca s-au scos si cate , le numaram si bagam marlite de 100 g- 1kg care sigur vor disparea urgent.
Inca nu am auzit ca de 30 de ani sau mai multi de cand acest lac are
stiuca , aceasta sa fie degenerata.
Acum aflam lucruri noi .
Mare-i gradina lui Dumnezeu si multi destepti sunt in ea .
Adrian
Scoaten stiuci de 4-5 kg ca pe cele mai mari nu stie nimeni daca s-au scos si cate , le numaram si bagam marlite de 100 g- 1kg care sigur vor disparea urgent.
Inca nu am auzit ca de 30 de ani sau mai multi de cand acest lac are
stiuca , aceasta sa fie degenerata.
Acum aflam lucruri noi .
Mare-i gradina lui Dumnezeu si multi destepti sunt in ea .
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Si daca la primavara nu va fi tot AJPS custodele?Ariston scrie:Intrebare pt Adrian si implicit pentru toti utilizatorii.Intreb si eu ca omu "prost".'Cica umbla vorba prin" sat de monitorizarea stiucilor capturate,facandu-se un recesamant iar in primavara se va repopula cu cantitatea prinsa in acel,moment...ideea ar fii de "regenerare cu stiuca a lacului"Daca va fi asa ,nu ne ramane decat sa traim si sa asteptam.
- serbanhbk!!
- veteran
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
sacalaia
fiind cel mai nou membru, probabil v-ati dat seama ca sunt un incepator in cel mai "curat " sens al cuvantului!!! si sper ca de azi incepand sa nu va "enerveze " prea mult intrebarile mele! Merci anticipat !!!!!!!!