contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

lucian_cluj scrie:deci nu sunteti interesati de nici un fel de propunere...va multumiti sa comentati in zadar de pe margine:(... din pacate e clasic romanesc acest comportanment.... e usor sa vorbesti de la caldurica, in loc sa faci ceva concret:(. Pacat. NU zic ca ar fi cea mai buna propunere, dar puteti veni cu idei... si alea ca sa te duci sa vaslesti pe langa baboieri ca sa plece...sa fim seriosi...astea is jenante.
Propune altceva

mai eficient si mai ieftin

...decat vaslitul ...
Iti dai seama, daca nici cu idei nu vin... ce ar fi daca ai cere sa doneze o anumita suma pentru salvarea lacului ....

.
Practic nu ai ce sa faci, totul este "legal" !!! Au stiut ei cum sa faca si ce, sa fie praf ....
De baboieri nu scapi, sunt ca ciupercile apar una doua si stau ca ghimpele pana au ce sa scoata din apa ....si nu numai acolo peste tot...
-
Nemernic
- veteran

aia cu vaslitul... eu o propusesem... dar in plan glumet, doar
acum ca tot veni inghetul... o sa fie ceva gen disco pe lac, cu siguranta nu o sa aveti loc sa aruncati un ac
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
lucian_cluj
- junior

EU AM PROPUS ALTCEVA....CU VREO 2 PAGINI MAI IN SPATE...NU EU AM PROPUS-O PPE AIA CU VASLITUL...DA CLICK PE NICK-UL MEU SI POTI SA VEZI ULTIMELE MESAJE

-
lucian_cluj
- junior

lucian_cluj scrie:Citesc constant forumul acest, chiar daca nu scriu prea des..sunt si eu un pescar de spinning si in ultimii 2 ani am mers destul de des la Sacalaia. Am incercat Delta, dar in rest nu am prea incercat alte lacuri de stiuca:(. Si acum, dupa ce am recitit ultimele 20 de pagini din acest forum si v-am vazut pe toti cat sunteti de iritati de faptul ca s-a dat drumul baboierilor pe Sacalaia, va fac o propunere/sugestie. Cei interesati de salvarea lacului (pe mine ma intereseaza clar), ar trebui sa isi faca o asociatie, si asa, in cadru organizat, se pot incerca niste actiuni comnue, niste intrebari la organele abilitate legat de concesionarea lacului, termenele pana la care se pot depune solicitari de concesionare, poate cativa dintre voi mai au si ceva relatii/pile (ca fara nu se prea poate) pentru a SALVA REZERVATIA NATURALA LACUL STIUCII. Parerea mea este ca discutiile care se poarta pe forumul acesta nu vor duce niciodata la nimic. Stam si discutam noi intre noi ca ce naspa e ca nu mai e C&R pe Sacalaia, ca ii plin de baboieri, ca nu o sa mai vanda magazinele de profil Zalturi. si tot felul de discutii de genul asta. Daca chiar va intereseaza soarta lacului, propun o mobilizare generala pentru a salva soarta lacului. Eu inca cred ca se poate salva situatia. Nu stiu exact ce a facut ProSacalaia si ce merite au avut ei sau alte ONG-uri, ma bucur ca au reusit sa pastreze C&R pe lac 2-3ani???, ce stiu sigur e ca acum lacul NU MAI REPREZINTA INTERES PENTRU UN PESCAR SPORTIV. Nu cred ca mai este timp pentru discutii fara rost, trebuie trecut la fapte pentru a nu pierde si acest BUN NATIONAL.
ASTA ERA PROPUNEREA
-
dan70
- utilizator constant

Daca tot spui ca vrei sa faci ceva, eu propun sa ne dezvalui si noua cate reclamatii ai trimis catre ANPA sau Ministerul Mediului pana acum, ca AJPS Cluj nu face abuzuri de azi de ieri (vezi nerespectarea prohibitiei, a dimensiunilor minime, etc.). Eu nu pot sa ma laud ca sunt un mare pescar de stiiuci de pe Sacalaia, dar pentru asta am la activ destule reclamatii la abuzurile AJPS Cluj (trimise la ANPA si Ministerul Mediului). Ceea ce face AJPS Cluj la ora actuala nu este impotriva legii, este imoral, si pentru asta putem sa nu i mai creditam anul urmator cu cotizatiile noastre. Era si este impotriva legii pescuitul de pe mal si scaldatul. Aceste aspecte nu intereseaza pe nimeni, dar defapt, pentru asta este lacul Sacalaia rezervatie naturala, pentru plaiurile de stuf, nu pentru exemplarele de stiuca existente in lac.
Eu inteleg din "pescuit sportiv" = respect pentru natura, indiferent ca este vorba de pesti, broaste, stuf, iarba. Pescuitul sportiv ar trebui sa fie un mijloc de a ne deconecta de la problemele zilnice, dupa cum se si numeste, pescuit "recreativ-sportiv".
-
gripone
- junior

scurt si la obiect

-
stradic
- veteran

Ce mai stiti de Sacalaia? Continua exterminarea stiucilor si la copca?

rapala the best vobler in the world
-
serbanhbk!!
- veteran

ce dor imi era sa mai vad topicul asta in capul listei...probabil ca nu poate raspunde nimeni fiindca cei de pe forum nu mai merg acolo...acuma e vremea baboierilor si a adevaratilor pescari, care merg cu peste acasa nu cu niste poze amarate si amintiri placute...inca nu imi vine sa cred ca sacalaia a murit..prea tanara si frumoasa

-
lacatins
- utilizator constant

e moarta demult, nici la parastas nu ma duc
pastrati apele curate!
-
stradic
- veteran

Si nimeni nu a facut nimic pt. a salva lacul! Pacat!
rapala the best vobler in the world