Nu ati auzit nici unul de vrun baboier inecat in Sacalaia incercand gheata?
La permise v-ati gandit ?

Va salut!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
dan70 scrie:Daca tot spui ca vrei sa faci ceva, eu propun sa ne dezvalui si noua cate reclamatii ai trimis catre ANPA sau Ministerul Mediului pana acum, ca AJPS Cluj nu face abuzuri de azi de ieri (vezi nerespectarea prohibitiei, a dimensiunilor minime, etc.). Eu nu pot sa ma laud ca sunt un mare pescar de stiiuci de pe Sacalaia, dar pentru asta am la activ destule reclamatii la abuzurile AJPS Cluj (trimise la ANPA si Ministerul Mediului). Ceea ce face AJPS Cluj la ora actuala nu este impotriva legii, este imoral, si pentru asta putem sa nu i mai creditam anul urmator cu cotizatiile noastre. Era si este impotriva legii pescuitul de pe mal si scaldatul. Aceste aspecte nu intereseaza pe nimeni, dar defapt, pentru asta este lacul Sacalaia rezervatie naturala, pentru plaiurile de stuf, nu pentru exemplarele de stiuca existente in lac.
Eu inteleg din "pescuit sportiv" = respect pentru natura, indiferent ca este vorba de pesti, broaste, stuf, iarba. Pescuitul sportiv ar trebui sa fie un mijloc de a ne deconecta de la problemele zilnice, dupa cum se si numeste, pescuit "recreativ-sportiv".
cred ca numai daca suni la cabana sau pe florin afli.stradic scrie:pana la urma e gheata sau nu mai e pe Sacalaia?