Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 18 Ian 2011, 15:13

Ar fi prea frumos sa ajunga Sacalaia ce a fost o data! Dar macar sa ne imaginam sau sa visam la asta: SACALAIA-REZERVATIA NATURALA LACUL STIUCII!
rapala the best vobler in the world

lucian_cluj
junior
junior

amin

Mesaj de lucian_cluj » 19 Ian 2011, 16:10

nu o sa mai fie niciodata ce a fost...nu mai e nimeni interesat de asta. inclusiv oamenii care intra pe acest topic sunt tot mai putini si mai resemnati.

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 20 Ian 2011, 08:37

Am inteles ca Ryobi a vorbit cu unu' Bob care-i paznic acolo acuma care cica iar fi spus ca poate sa mearga sa dea la stiuca la pestisor cu 6 bete! Dupa cum mai spuneam hotii si-au pus un hot! Rusine AJVPS CLUJ!
rapala the best vobler in the world

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 20 Ian 2011, 18:43

am vb. si eu ieri cu cabanierul nou la telefon, e amabil, vorbaret, mai din popor sa zic asa. gheata e subtire si copcarii care se aventureaza nu prind mai nimic.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 20 Ian 2011, 22:03

Dnu georcaef, pe unde o sa prinzi stiuci anul acesta? ca yo is tare pesimist ca in zona asta a noastra nu prea avem unde si am investit mult in stiuca si imi pare rau :?

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 20 Ian 2011, 22:23

dnu ala din fata poti sa-l lasi deoparte :lol:
pai o sa incerc cam asa dupa ce se dezgheata apa: de pe mal: lacul lui tibi, catina, din barca: suatu mare, suatu mic (aruncuta), taga mare, poate si taga mica, rosieni. astea de mai sus practicabile lejer pana incep stationaristii, dupa aia e mai greu si eu renunt la ele pana toamna tarziu.
dupa ce incep stationarii, o sa dau la stiuca mai rar pe motis ( o balta excelenta) si vreau sa-mi fac iarasi permis pt. sacalaia, cu toate ca am zis ca nu mai calc acolo, m-am razgandit, mie prea drag lacul, cateodata il mai visez noaptea, chiar daca nu prind nimic nu ma prea intereseaza, stiuca n-am dus acasa niciodata si nici n-oi duce vreodata.
astea de mai sus, mai putin sacalaia, fiind balti private, pot fi pescuite in prohibitie.
dupa ce se termina prohibitia, vreau sa reincep serios cu cleanul din barca pe belis, tarnita si bineinteles somesul mic.
locuri sunt destule, timp sa fie :)

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 20 Ian 2011, 22:27

sunt de acord cu tine in tot ce ai zis:
1. lacurile de campie sunt practicabile intr-adevar pana ce incep stationaristii.
2.nici yo nu ma pot abtine din a merge la Sacalaia...sunt convins ca stiucile alea foarte mari nu s-au prins si ne asteapta pe noi nu pe "nea Marin baboieru"...
3.si eu vreau sa insist la vara pe clean dar la noi i o problema cu nivelulu raului Sieu...

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 20 Ian 2011, 22:36

am uitat sa precizez ca ma intereseaza in egala masura cu cleanul si bibanul pe belis si tarnita, doar ca o sa-l caut cu gume.
sper ca noul cabanier de la sacalaia sa-si faca treaba si sa pazeasca stiucile de 5 kg in sus, alea sub is condamnate :(

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Ian 2011, 22:58

Te duci sa vezi macelul?...Tare mie ca dupa una doua partide, in care o sa vezi si asculti manelele si macelul baboierilor..o sa ai altfel de vise despre Sacalaia :(

:evil:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 20 Ian 2011, 23:16

s-ar putea sa ai dreptate dar sacalaia i ca un drog, cand zic stiuca ma gandesc la sacalaia...pt mine sacalaia este un reper, un ideal...ceva ce era prea frumos pentru o tara in care traiesc romani :wallbash:
dar nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul... :wink:

Scrie răspuns