Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
120 ron, iara le cotizam am uitat tot, romanii uita repede pacat.
si eu am melancolia partidelor de pe sacalaia si mie mi-e dor de lac prea frumos sa tina mult nu inteleg AGVPS-ul daca-i lasa cate o stiuca nu era de ajuns vor kile
chiar daca mi-e dor de sacalaia nu stiu daca mai dau banii la AGVPS
Ma gandesc nu putem face o propunere de genu facem 50 de perimise dar sa schimbati regula sa se poata retine o singura bucata de stiuca pe partida sub 5 kile putem incerca nu avem nimic de pierdut si ma gandesc ca aici pe forum sunt 50 de pescari care ar viza la ei sa facem ceva pt stiucile alea.
si eu am melancolia partidelor de pe sacalaia si mie mi-e dor de lac prea frumos sa tina mult nu inteleg AGVPS-ul daca-i lasa cate o stiuca nu era de ajuns vor kile

chiar daca mi-e dor de sacalaia nu stiu daca mai dau banii la AGVPS
Ma gandesc nu putem face o propunere de genu facem 50 de perimise dar sa schimbati regula sa se poata retine o singura bucata de stiuca pe partida sub 5 kile putem incerca nu avem nimic de pierdut si ma gandesc ca aici pe forum sunt 50 de pescari care ar viza la ei sa facem ceva pt stiucile alea.
Stimati colegi, Sacalaia este deocamdata in administrarea AJPS Cluj, nu a AJVPS. La fel ca pe orice apa publica si pe Sacalaia se poate pescui numai cu permis de pescuit ANPA, care inca nu este, deci nimeni nu are inca permis pentru Sacalaia, iar daca apare Ordinul privind prohibitia pe 2011 in forma in care este pe site-ul MADR, stiuca se va putea pescui dupa 2 iunie.
de cand ti-ai facut cont aici pe sait sustii sus si tare ca poti pescui numai cu anpa pe sacalaia. eu zic sa si incerci si sa ne spui si noua rezultatul. nu mai induce pescarii care vor sa mearga pe sacalaia in eroare, stii bine ca nu poti pescui numai cu anpa, asta evident daca ai si pescuit acolo.dan70 scrie:Stimati colegi, Sacalaia este deocamdata in administrarea AJPS Cluj, nu a AJVPS. La fel ca pe orice apa publica si pe Sacalaia se poate pescui numai cu permis de pescuit ANPA, care inca nu este, deci nimeni nu are inca permis pentru Sacalaia, iar daca apare Ordinul privind prohibitia pe 2011 in forma in care este pe site-ul MADR, stiuca se va putea pescui dupa 2 iunie.
deocamdata AJPS cluj e administratorul lacului ( sper ca nu pt. multa vreme).
atentie pescari: AJPS nu e tot una cu AJVPS, desi au sediul in aceeasi cladire, carnetul AJVPS are un cap de cerb pe coperta si nu e bun pe sacalaia, desi ei zic ca e bun

Da mai desteptule, dar Sacalaia nu intra in categoria "ape publice"dan70 scrie:Stimati colegi, Sacalaia este deocamdata in administrarea AJPS Cluj, nu a AJVPS. La fel ca pe orice apa publica si pe Sacalaia se poate pescui numai cu permis de pescuit ANPA, care inca nu este, deci nimeni nu are inca permis pentru Sacalaia, iar daca apare Ordinul privind prohibitia pe 2011 in forma in care este pe site-ul MADR, stiuca se va putea pescui dupa 2 iunie.
Sacalaia
Si aia de la ANPA is foarte subtiri. Eu de cand a aparut acest ANPA nu i-am vazut pe vreo apa. Cat despre posibilitatea de a pescui cu permis ANPA pe Sacalaia auzisem si eu un zvon neconfirmat ulterior!
rapala the best vobler in the world