Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 21 Ian 2011, 00:06

Si-a facut careva permis pt Saca? Cat e anul asta/
Prinde si Elibereaza!

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 21 Ian 2011, 00:17

120 ron, iara le cotizam am uitat tot, romanii uita repede pacat.
si eu am melancolia partidelor de pe sacalaia si mie mi-e dor de lac prea frumos sa tina mult nu inteleg AGVPS-ul daca-i lasa cate o stiuca nu era de ajuns vor kile :cry:
chiar daca mi-e dor de sacalaia nu stiu daca mai dau banii la AGVPS
Ma gandesc nu putem face o propunere de genu facem 50 de perimise dar sa schimbati regula sa se poata retine o singura bucata de stiuca pe partida sub 5 kile putem incerca nu avem nimic de pierdut si ma gandesc ca aici pe forum sunt 50 de pescari care ar viza la ei sa facem ceva pt stiucile alea.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 21 Ian 2011, 01:44

120 lei e cam mult Ryobi pt.ce ne ofera AJVPS CLUJ!!!
rapala the best vobler in the world

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 21 Ian 2011, 08:29

Stimati colegi, Sacalaia este deocamdata in administrarea AJPS Cluj, nu a AJVPS. La fel ca pe orice apa publica si pe Sacalaia se poate pescui numai cu permis de pescuit ANPA, care inca nu este, deci nimeni nu are inca permis pentru Sacalaia, iar daca apare Ordinul privind prohibitia pe 2011 in forma in care este pe site-ul MADR, stiuca se va putea pescui dupa 2 iunie.

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 21 Ian 2011, 12:54

dan70 esti de la AJVPS sau APS Cluj sau cum s-o mai numi asociatia aia de a ucis Sacalaia? Eu am inteles clar ca e 120 lei viza pt.a putea pescui pe Sacalaia!

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 21 Ian 2011, 13:14

dan70 scrie:Stimati colegi, Sacalaia este deocamdata in administrarea AJPS Cluj, nu a AJVPS. La fel ca pe orice apa publica si pe Sacalaia se poate pescui numai cu permis de pescuit ANPA, care inca nu este, deci nimeni nu are inca permis pentru Sacalaia, iar daca apare Ordinul privind prohibitia pe 2011 in forma in care este pe site-ul MADR, stiuca se va putea pescui dupa 2 iunie.
de cand ti-ai facut cont aici pe sait sustii sus si tare ca poti pescui numai cu anpa pe sacalaia. eu zic sa si incerci si sa ne spui si noua rezultatul. nu mai induce pescarii care vor sa mearga pe sacalaia in eroare, stii bine ca nu poti pescui numai cu anpa, asta evident daca ai si pescuit acolo.
deocamdata AJPS cluj e administratorul lacului ( sper ca nu pt. multa vreme).

atentie pescari: AJPS nu e tot una cu AJVPS, desi au sediul in aceeasi cladire, carnetul AJVPS are un cap de cerb pe coperta si nu e bun pe sacalaia, desi ei zic ca e bun :!:

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 21 Ian 2011, 13:25

dan70 scrie:Stimati colegi, Sacalaia este deocamdata in administrarea AJPS Cluj, nu a AJVPS. La fel ca pe orice apa publica si pe Sacalaia se poate pescui numai cu permis de pescuit ANPA, care inca nu este, deci nimeni nu are inca permis pentru Sacalaia, iar daca apare Ordinul privind prohibitia pe 2011 in forma in care este pe site-ul MADR, stiuca se va putea pescui dupa 2 iunie.
Da mai desteptule, dar Sacalaia nu intra in categoria "ape publice"

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 21 Ian 2011, 14:27

Si aia de la ANPA is foarte subtiri. Eu de cand a aparut acest ANPA nu i-am vazut pe vreo apa. Cat despre posibilitatea de a pescui cu permis ANPA pe Sacalaia auzisem si eu un zvon neconfirmat ulterior!

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 21 Ian 2011, 15:04

Imi cer scuze, cred ca m-am exprimat gresit, pentru a pescui pe Sacalaia este nevoie si de permis ANPA.
Sa nu mai vorbim de respectarea perioadei de prohibitie.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 21 Ian 2011, 18:57

Asta e altceva...

Scrie răspuns