Raul Buzau

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Mai 2007, 07:50

dan bobei scrie:Cati km sunt din bv pana la baraj, si cum e drumu? :roll: poate ne vedem acolo....
Probabil sunt vreo 60-70 km pana la baraj si vreo 50 pana in coada lacului..... si drumul este destul de bun. Trebuie sa fi atent la caderile de pietre de pe versanti... se poate intampla, chiar daca in unele locuri au acoperit tot versantul cu plasa de sarma.
drumul mi s-a parut putin ingust mai sus de baraj pana spre Sita Bz., dar in general bun, cand am fost pe-acolo, de Paste anul acesta, era pe alocuri proaspat refacut, plombat...

seb1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seb1 » 18 Mai 2007, 08:51

Din Bv pana la Baraj sunt aprox 60 km. Drumul este excelent , a fost reparat in zona Teliu si Intorsura Buzaului.Caderile de pietre sunt in general provocate de ploaie, dar se mai intampla razlet sa ajunga pe carosabil cate un bolovan.Din cate stiu eu nu prea s-a intamplat sa fie lovita vreo masina.
Cum am mai explicat , accesul pana la apa( pe la Valea Neagra si Baile Siriu) este accesibil daca ai SUV, daca nu....singurul acces recomandat este pe la Viaductul Giurca.
Daca o sa mergeti ( eu merg cam la 2 saptamani) si vin cei de la AJVPS probabil ca o sa incerce sa va intimideze daca nu aveti permis dar se poate plati si la zi :20 lei.

Poate ne vedem pe acolo... :roll:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Mai 2007, 10:59

seb1 scrie: Daca o sa mergeti ( eu merg cam la 2 saptamani) si vin cei de la AJVPS probabil ca o sa incerce sa va intimideze daca nu aveti permis dar se poate plati si la zi :20 lei.

Poate ne vedem pe acolo... :roll:
Cand mergi?
Eu, e posibil sa ajung pe-acolo abia pe la sfarsitul lunii iunie.
De unde vin cei de la AJVPS? Daca ar fi de la Patarlagele, ar fi bine ca mai stiam pe cineva pe-acolo... nea Sandu.
taxa de 20 lei o pot plati pe loc, la cei de la AJVPS cand vin in control?
Multumesc!

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 18 Mai 2007, 13:01

Brava mai! Mai multi km. fac eu de la BZ pana la baraj....aprox 90 km, dar asta nu inseamna ca nu putem organiza un pescuit in frumoasele locuri.
MA tem insa de un lucru....nu cumva sa prindem ziua in care nu haleste...stiti vorba aia...o zi da, una nu...azi nu! :)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 20 Mai 2007, 19:59

Pastravu ala mare s-a luat pe lac? Sa inteleg ca se prinde (relativ) frecvent sau a fost o captura ocazionala? :P

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 21 Mai 2007, 09:24

De acea captura am auzit acum cativa ani buni in urma si, da, prinsa pe lac...
pastrav, ocazional (foarte rar) am mai prins si eu mai jos de Cislau.

seb1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seb1 » 21 Mai 2007, 10:34

Paul scrie:Cand mergi?
Eu, e posibil sa ajung pe-acolo abia pe la sfarsitul lunii iunie.
De unde vin cei de la AJVPS? Daca ar fi de la Patarlagele, ar fi bine ca mai stiam pe cineva pe-acolo... nea Sandu.
taxa de 20 lei o pot plati pe loc, la cei de la AJVPS cand vin in control?
Multumesc!
Saptamana viitoare sunt acolo.Am vorbit uichendu` trecut cu un amic pescar si mi-a zis ca trage cleanul la orice, sare la musca, lingurita...orice!
Acum sunt cei de la AJVPS- Buzau cazati la cabana Valea Neagra.Au un SUV si probabil au venit sa se distreze putin.
De obicei vin in control cei de la Patarlagele in uichend si taxa se poate plati pe loc. Eu am platit pe loc dar nu inainte sa-mi sugereze ca mai bine imi fac permis deoarece cu plata pe 4 zile am viza.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 21 Mai 2007, 13:07

NUmai roaga-te sa fie apa limede...sau vb cu cei de la baraj sa se abtina in w-end.

seb1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seb1 » 21 Mai 2007, 14:26

Puiu.BZ scrie:NUmai roaga-te sa fie apa limede...sau vb cu cei de la baraj sa se abtina in w-end.
Apa e limpede de la Baraj pana la Teherau. De la Teherau spre coada nu stiu de ce, dar e tulbure indiferent daca ploua sau nu.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 21 Mai 2007, 17:37

Si io care credeam ca se prinde pastrav mai fracvent.... :cry: Permisu trebe sa fie vizat la ei sau merge si daca e in alta parte? :lol:.... macar clean s-a luat mai rasarit?.... :wink:

Scrie răspuns