Rapitori in apropriere de Bucuresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 16 Noi 2005, 15:58

Gerula,crezi ca o sa primesti vreun raspuns?Eu nu :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Noi 2005, 17:31

Sincer nu prea vad de ce, dar ma rog...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 16 Noi 2005, 23:03

Gerula, pt ca postezi bancuri bune, iti dau cateva sfaturi:

1. Incearca sa te reprofilezi pe salau; asa ai ceva mia multe sanse!

2. Daca tot bateai drumul pana la Gostilele, putea incerca si pe balta din amonte, adica Mariuta (sau Ochiu', cum ii zicem noi); sau pe aia si mai din amonte, adica Valea Dragoiesti.

3. Daca esti insistent din fire, si tii din tot dinadinsul sa dai de stiuca pe Gostilele, io zic sa dai fara struna (eventual foloseste din aia de fluorcarbon gros - de la Energofish) si cu jiguri! Adica sa dai ca la salau! :D In principal cu plastice galbene.
S-ar putea sa ai surprize! Io am avut!
Idem si pe celelalte balti!

4. Daca esti aventurier din fire, poti sa cauti balti in lunca Dunarii (dincolo de digul de protectie). Zona Oltenita - Ulmeni. Io am gasit numai marle pe acolo. Dar povestea aia cu scafandri e valabila la toate baltile :D .
Nu te sfatuiesc insa sa intri pe digurile alea de pamant fara sa ai un 4x4.
Ultima oara am impins si la ala.

5. Ia-ti un diesel si fa-ti prieteni pescari (sa impartiti costurile) si du-te mai departe de Buc! :D
near the beer

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Noi 2005, 08:44

pt. gerula!
pe la valea vlasiei se prind 2 stiuci saptamanal... asta daca sunt 20 de pescari pe balta... daca nu sunt , nu se prind nici alea.
cum zicea costica, cu salaul e mai sigur.... chiar si bibanul a devenit nesigur... :wink:
uite si o balta unde mai sunt salai...totusi cam rari. draghiceanu. defectul baltii este... ca este cam departe. cred ca vreo 85-90 km; ultima oara am fost acolo acum 3 saptamani si nu mi-a placut: un salau de 3,5kg si un strapazan de 20cm.
este un rezultat slab, am fost 3 pescari....si eu am prins 2 pesti. (unul din prieteni a agatat cu succes un novacel de 12 kg)
in rest nu mai stiu....sambata 19-nov-05 trage tare salaul si inca nu stiu unde, sper sa vina revelatia.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2005, 08:45

Multam de sfaturi :). Valea Dragoiesti o stiu, dar din cate am inteles la inundatiile din August balta a crescut suficient cat sa se uneasca la pod cu Ochiu, si tot pestele mare a luat-o din loc. Iar pe Ochiu eu am avut ghinion sinistru de fiecare data, am ajuns sa evit balta aia. Salaul nu prea ma pasioneaza pentru ca mi-e oarecum lehamite sa dau cu peste viu/mort, iar la plastice n-am prea avut succes.
Oricum, o sa-mi iau niste strune de-alea si o sa incerc cand mai ajung pe-acolo, eu foloseam Mustad luate de la Arrow, de-alea negre. Aventurier sunt, dar n-am 4x4 si nici timp asa de mult. Plus ca pe-acolo daca nu stii zona orbecai ca prostul, ore in sir. Maisina nu intentionez s-o schimb prea curand, ca tocmai mi-am luat :D .

Ca idee insa, din toate baltile astea apropiate nu-i nici una unde sa se mai ia stiuca? Vorba aia, decat sa caut balti la 200km de Buc, mai bine il sunt pe Cristi Maxim si dau o fuga pana in Delta :wink: .

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Noi 2005, 08:46

pe la albele a mai fost cineva? un strapazan..? ceva...? nimic..? n-a supravietuit nimeni...?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2005, 08:49

Ovidiu, nu stu care-i Valea Vlasiei, daca de Moara Vlasiei zici acolo am auzit si eu ca-i dezastru, dar n-am fost, ca sa pot spune ceva la prima mana.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Noi 2005, 09:04

0788238037. la ne. asta iti raspunde patronache, seful paznicilor, administratorul....nu stiu cine e...dar oricum e optimist si-ti spune ca se prinde stiuca....
dar sincer nu cred ca se prinde... niste prieteni au fost si au facut plaja...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 17 Noi 2005, 13:04

Mi mi-e cam lehamite de patronache din astia! Ia Moara Vlasiei o mai avea vreo 10 stiuci! vb aia cu pomul laudat....

@gerula,

Daca vrei ceva mai mare si nu te inveti cu silicoalele, cam esti afara din joc! :D Asta e viitorul!

Parerea mea e ca stiuca din jurul Buc e cam stresata pt ca sa se avanture dupa linguri si alte giugele. Prea rar sa se dea la dinastea. Poate vara.

Intr-adevar, V Dragoiesti si Ochiu au fost unite pana nu demult (impreuna cu Gostilele).
Oricum, toate 3 tineau stiuca.
Si inca ceva, numai pestii morti merg odata cu apa.

@Ovidiu, cat e taxa pe Draghiceanu?
near the beer

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Noi 2005, 13:20

poate sa se invete si cu ceva mare si sa nu fie silicoane
Nicoleta Luciu e un bun exemplu
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns