Putineiu Conacu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Putineiu Conacu
Ieri vremea foarte calda, apa ciorba, foarte slab oxigenata. Stiuci apatice, fara chef de mancare. Am prins eu doua mici, undeva la 2 kg, si colegul meu care era la a doua partida tot doua, una pe la 2 kg si alta de 85 cm. Probleme mari cu apa, care este ciorba, vedeai in bradis carasii cum ies la suprafata in cautarea aerului. O sa pun poze azi sau maine.
gherla totala
cum zicea si spiridusul, apa e fierbinte.. singura sansa era sa ii treci naluca prin fata botului...adevarul e ca pe caldura aia nici eu nu m-asi fi stresat sa urmaresc vreo posibila prada...
bradisul a intrat in putrefactie si aduce un plus de CO2 intro apa lipsita de oxigen.... daca nu vin ploile sau nu baga administratorul urgent o pompa de oxigenare, se ridica toate stiucile la suprafata... cu burta in sus

bradisul a intrat in putrefactie si aduce un plus de CO2 intro apa lipsita de oxigen.... daca nu vin ploile sau nu baga administratorul urgent o pompa de oxigenare, se ridica toate stiucile la suprafata... cu burta in sus

Gata baieti, munca voluntara!
Pana vin aeratoarele, cate un furtun in gura, pac-lanseul si sufli sa faci bulbuci...cu pauza de bere din partea casei, evident...

-
- veteran
Din ce mi-a zis Petrica, ieri seara a fost sa contracteze o pompa. Acum ramane de vazut cat de repede va reusi acest lucru. Ar fi bine si daca ar scoate bradisul care incepe sa putrezeasca, cum spunea si ghenadie. Si neaparat sa faca cumva sa oxigeneze apa. Ieri erau cu burta-n sus cateva stiuci frumoase.
Coane spiridus, astept materialul ala mai abitir ca stiucile conacului, aeratorul.
Sunt nepescuit!!!

Sunt nepescuit!!!

Unii nici nu raspund la telefon...or fi incartiruiti p-acolo de ieri. 

fugi in parc si da dupa rateD_ali scrie: Sunt nepescuit!!!![]()

Nu rade coane Ghenadie de suferintele oamenilor, ca se-ntoarce roata cat ai zice "raca".Ghenadie scrie:fugi in parc si da dupa rateD_ali scrie: Sunt nepescuit!!!![]()
Mai am un pic si scap, sa vezi apoi...(asta daca nu scap direct la 9)

rad sa nu plang, week end-ul viitor se prefigureaza a fi interesant, iar eu voi fi la munca
m-ai blestemat

m-ai blestemat

...apoi si io is tot la treaba, abia peste 2 week-uri ma restartez...
Mah, ti-o zi zis si conu' spiridus si eu sa-ti iei potiuni magice gumate sau siliconate, sa spargi "blestemul", dar nah...