Putineiu Conacu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Putineiu Conacu
A fost cineva la aceasta balta? Am vazut pe net captui frumoase de stiuca realizate pe aceasta balta si va rog daca puteti sa dati mai multe detalii. Multumesc.
Re: Putineiu Conacu
Am fost anul trecut o data. Totul e foarte frumos aranjat , pregatit , zugravit , zici ca te duci la acvariu sau la gradina botanica. E o baltoaca de 80 m latime si 200 lungime cu malurile betonate, dai de pe un singur mal printre salcii. Sunt numai animale in apa undeva intre 2 si 12 kg , eu de 6 am prins-o pe cea mai mare insa e spectacol , iei 6-10 buc pe partida dar nu ma mai intorc acolo, prefer in salbaticie ... Sentimentul e ca joci intr-o piesa in care stii dinainte ce-o sa se intample ... e prea artificial. Dar ma rog , o data de curiozitate , merge, dar atat.
no, duminica de dimineata : - balta plina de bradis, maxim 25 % din suprafata libera, acces la apa 2-3 locuri, dar si acolo trebuia sa stai cracanat ... taxa aceiasi
la intrebarea daca reduce din taxa din cauza conditiilor improprii, raspunsul a fost sec - NU, daca vreti dati asa, daca nu asta e....
am plecat, marcand o excursie matinala de la Bucuresti la Putineiu...
se pare ca si acolo nu exista macar un gram de respect pt client.

am plecat, marcand o excursie matinala de la Bucuresti la Putineiu...

-
- veteran
Am fost si eu duminica acolo. Bradis este, malurile sunt toate ocupate de bradis pe distanta de 2 metri minim de la mal. Apropo de respect, mi s-a parut foarte prietenos proprietarul si am stat de vorba cu el destul de mult. Din pacate nu exista nici atentie din partea pescarilor, am prins o stiuca cu falca rupta-n doua de la un grip si am vazut alti pescari care eliberau stiucile printr-o aruncare in apa de la 2-3 metri inaltime, parca cu ciuda sau suparare maxima.
-
- veteran
Azi 7 bucati intre 50 si ceva de cm si 90 de cm. Ce mi-a placut extrem de mult este ca s-a aruncat ca nebuna in twistere mari (de 18 cm). Scapat una vazuta (a facut o lumanare superba, dar m-a lasat si cu ochii-n soare
) undeva pe la 9-10 kg. Recordul baltii 13,8 kg. am vazut filmulet si poze ale unui pescar de pe balta cu un exemplar de 13 kg.

Bravo, frumos asa , poate in doua trei saptamani strang si ei bradisul ala cu greblele ca nu e atat de complicat ...
-
- veteran
Nu-l strang...nu au motive, stiuca se adaposteste sub bradis, e ok pentru peste.
...si-i mai fain si pescuitul 

unde-i balta asta?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
la vreo 20 km de Giurgiu