...lasa vrajeala ca sti la fel de bine ca mine de ce mergi pe-acolo...Ghenadie scrie:acum pe cinstite, acolo nu ai cum sa nu prinzi ceva
Putineiu Conacu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Putineiu Conacu
D_ali scrie:...lasa vrajeala ca sti la fel de bine ca mine de ce mergi pe-acolo...Ghenadie scrie:acum pe cinstite, acolo nu ai cum sa nu prinzi ceva![]()
aha, sa fac febra mulsculara
da parca m-am cam plictisit, nu invata si ele o tehnica noua, sa faca pluta sau sa inoate cu coada in sus
Mah, acuma de ce speli Putina-iul !?
E mai bine sa "alergi" in parc la National Arena ?
E mai bine sa "alergi" in parc la National Arena ?
Chestia asta este usor mai nuantata...spiridusul scrie: D'ali a ramas ieri fara un pachet de giant ripple de 16 cm, toate taiate de stiuci
Adica, pe unul din cele trei la taiat un textil ramas prin apa de la stim noi cine...
Apoi, in juma' de ora (asha, la plecare) doua cumetre se pun pe taiat cozi si toate astea dupa ce agatzasem o marla de spinare de-am zis c-am dat de Mama-lor...
Sa nu uitam
Mie montajul ala pe 10/0 chiar mi-a placut, parca am mai reglat si "tirul" cu mierea de la prima partida...
-
spiridusul
- veteran

Am comandat azi in doua parti material nou...astept sa vina sa-l testez la locul faptei. Am refacut si Giant Ripple de 16, urmeaza sa iau si de 20, sa fie. Mai nasol este ca Shad GT nu am gasit nicio marime pe roz...mai astept, daca nu am deja cu ce sa-l inlocuiesc
In alta ordine de idei, sa mor daca pricep cum poate un fir, fie el si textil, sa taie un shad. Doar daca nu era laser :d:
In alta ordine de idei, sa mor daca pricep cum poate un fir, fie el si textil, sa taie un shad. Doar daca nu era laser :d:
Pai simplu... firul sa-nfasurat pe coada cum s-a mai intamplat, dar de data asta a cedat "materialul". In celelalte situatii, probabil, firul n-a apucat sa faca "latz" si "materialul a scapat nevatamat. Dar astea-s detalii de ora tarzie...
Asteptam cu interes "materialul", sa-l desfacem la fata locului. Sunt sanse mari sa mi-o iei inainte. Raman la vatra, cunosti programul pana la sfarsitul lunii.
Asteptam cu interes "materialul", sa-l desfacem la fata locului. Sunt sanse mari sa mi-o iei inainte. Raman la vatra, cunosti programul pana la sfarsitul lunii.
facem un taifas in week end? asi baga la teste un model nou, nevopsit inca 
-
spiridusul
- veteran

Ghenadie, eu ma duc, ramane de vazut daca poate sa vina si Dáli. Vreau sa vad ca prinzi la vobler
Ca eu cat am incercat, nimic, nici macar un atac nu am avut. si am schimbat de toate, de la Izumi la Strike Pro, Abu, 4 play, stormuri si multe alte nebunii.
sa vad cum am programul ...am o mare mancarime in palma sa ajung sambata acolo...
nu zi "hop" pana nu ai sarit, am observat un anumit comportament la cumetrele de acolo, legat de voblere
nu zi "hop" pana nu ai sarit, am observat un anumit comportament la cumetrele de acolo, legat de voblere