Putineiu Conacu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Putineiu Conacu
Ieri o zi absolut nebuna, cu vreme schimbatoare si stiuci sinucigase dupa ora 15, cand se aruncau cu o ura teribila la twisterul castigator, un mitchell pulse shad. Atacuri violente, o stiuca la modul propriu mi-a smuls batul din mana. 6 bucati capturate, intre 58 si 102 cm, la Sandra, Dam Power Skater, Manns si Mitchell Pulse Shad. Din pacate am fost singur pe balta si nu am putut face decat doua poze la ultimele stiuci, una de 74 de cm si una de 72. Insa a fost o zi absolut senzationala.
-
- veteran
spiridusule , eu o sa vorbesc sa primesti interdictie pe balta aiaspiridusul scrie:Ieri o zi absolut nebuna, cu vreme schimbatoare si stiuci sinucigase dupa ora 15, cand se aruncau cu o ura teribila la twisterul castigator, un mitchell pulse shad. Atacuri violente, o stiuca la modul propriu mi-a smuls batul din mana. 6 bucati capturate, intre 58 si 102 cm, la Sandra, Dam Power Skater, Manns si Mitchell Pulse Shad. Din pacate am fost singur pe balta si nu am putut face decat doua poze la ultimele stiuci, una de 74 de cm si una de 72. Insa a fost o zi absolut senzationala.

asa ceva nu se poate

vezi ca ma bate gandul sa trag o fuga la Conacu , dar vreau ca tu sa fii ghid

-
- veteran
Totul a plecat de la vremea de afara...am vazut ca o sa ploua dimineata si am zis ca asa ceva nu trebuie ratat, dupa canicula ce durase o saptamana. Dimineata, imediat dupa ploaie, au incept sariturile, pe shaduri mari au atacat doar timid, ramaneau urme doar pe coada, asa ca am trecut pe mici si imediat am avut prima captura la Sandra de 9 cm si alta care mi-a indreptat carligul de la jig (Matsuo). Inspre pranz, cand s-a linistit vremea si s-a mai inseninat, am revenit pe mari, insa nu au vrut la cele cu bataie ampla asa ca am trecut pe mari cu bataie larga, si am luat doua bucati la Manns de 15 cm si Power Skater de 15 cm. Dupa ora 14, cand a iesit soarele, am trecut pe mari cu bataie ampla, un singur atac, dupa care mi-au cazut ochii pe Mitchell Pulse Shad, mai mic si cu bataie tare puternica, si a fost nebunie.
Sambata daca vrei sa ne intalnim pe balta, cu placere. Lasa un privat cu datele de contact si vedem cum facem sa bem o bere. O sa pun si pozele de la ultimele partide (nimic notabil), dupa ce o sa invat sa le fac mai mici astfel incat sa incapa in album.
Sambata daca vrei sa ne intalnim pe balta, cu placere. Lasa un privat cu datele de contact si vedem cum facem sa bem o bere. O sa pun si pozele de la ultimele partide (nimic notabil), dupa ce o sa invat sa le fac mai mici astfel incat sa incapa in album.
-
- veteran
tare as dori sa vin sambata la Conacu , dar am o mica problema
distanta de la Tulcea ma omoara
oricum , o data tot o sa vin acolo

distanta de la Tulcea ma omoara

Coane Drill, cu Dunarea si Delta langa tine nu mi-as bate capul prea tare cu acvarii sau baltoci...S.G. DRILL scrie:tare as dori sa vin sambata la Conacu , dar am o mica problema![]()
distanta de la Tulcea ma omoara![]()
Cred ca un singur aspect este de luat in calcul aici (la Putineiu), dimensiunea racalinelor, in rest...
-
- veteran
Este o balta pe care te duci daca vrei sa fi sigur ca prinzi. Are stiuca mare, multa, pescuitul este placut, genul de locatie in care te duci pentru ca ai 90% sanse sa prinzi de fiecare data. Nu se compara ca mediu natural cu Delta sau Dunarea. Acum depinde ce cauta fiecare. Eu personal sunt atras de faptul ca stiu sigur ca prind ceva, ma duc la pescuit pentru placerea drillului.
-
- veteran
normal ca suna ciudat
dar de 5 ani nu am mai avut un drill cu o caracalina
decat sa bat delta si sa nu prind nimic sau in cel mai bun caz niste pixuri , mai bine vin la conacu si am o distractie pe cinste
la bani chiar ies mai ieftin
tinand cont ca spiridusul da berea
chiar m-am scos

decat sa bat delta si sa nu prind nimic sau in cel mai bun caz niste pixuri , mai bine vin la conacu si am o distractie pe cinste

la bani chiar ies mai ieftin

...dac-asa stau treburile, urca repede-n masina si vino la "bal". Tre' sa gasesti o domna-raca cu care sa dansezi tango! 
...sau o perinitza

...sau o perinitza

-
- veteran
Dau berea cu placere, e inclusa in taxa de ghid, impreuna cu echipament si pranz 

Plus ghidul practic de utilizare a nalucilor din dotare...spiridusul scrie:Dau berea cu placere, e inclusa in taxa de ghid, impreuna cu echipament si pranz