dar ce zici de succesi:Pzamfi scrie:@dan70
Se spune succesuri!
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Am ajuns si eu sambata pe Mures ( intentionam sa pescuiesc la Bezid dar m-am cam grabit, mai bine mergeam cu patinele acolo nu cu sculele de pescuit)Belenyessy S scrie:Au fost trei dintre prietenii mei in weekend (eu n-am reusit) unul in oras, langa podul spre Unirii si ceilalati la Sangeorgi. Nici un tac nici ei, dar au vazut cateva atacuri la suprafata.
Iesirea a fost in zona Dumbravioara, de la podul de la Glodeni in aval. Apa surprinzator de limpede/curata, vreme frumoasa. Specia vizata a fost cleanul. Am incercat cam tot ce aveam prin trusa - voblere de toate dimensiunile si culorile, rotative, oscilante - rezultatul, nici un tzac

Sa fie oare din cauza ca apa e inca foarte rece, sau chiar nu mai este peste pe Mures?
daca vrei sa prinzi si la anul - catch and release !
Muresul in raza orasului la ora actuala este gri complet, e tulbure bine de tot si destul de ridicat, sunt cateva sloiuri si alte minuni ce coboara la vale sau raman inpotmolite .... cum a inceput sa ploua si se presupune ca o sa dureze cateva zile, o sa fie si mai tulbure in aval...
Ca sa fie peste suficient in mures ar trebui o prohibitie si o interdictie de vreo3 sau 5 ani consecutiv si paza inarmata, oricine se apropie da mal primeste glont neconditionat... cum este pe unele ape prin Polonia....
Ca sa fie peste suficient in mures ar trebui o prohibitie si o interdictie de vreo3 sau 5 ani consecutiv si paza inarmata, oricine se apropie da mal primeste glont neconditionat... cum este pe unele ape prin Polonia....