Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Oct 2010, 18:17

Silviu7 scrie:
burtea scrie:Ma, degeaba iti dai cu parerea daca n-ai fost pe acolo. Si eu pescuiesc pe privat cateodata si daca nu e ingradit locul si amenajat astfel incat sa trec prin fata gheretei sa cumpar bilet n-am altceva de facut decat sa astept sa vina baiatu cu bilete. Omenii n-au fost acolo la furat si e problema oligofrenului de paznic daca nu si-a dat seama. Da stia el exact cum sta treaba, nu m-as mira daca e acelasi cu vanzatorul de furaje de animale de la magazinul de langa lupoaica, seamana textul perfect cu o faza pe care am vazut-o acum 2 ani pe acolo.
Tipul e mic de statura si grasut...Si tare mie ca apa sa fac culoarea aia de la fabrica aia de burete .....
Si peste toate nici nu-ti taie chitanta!!!Evazionistul dreaculuy :lol: :lol: :lol:
Inca mai este salau si stiuca in acesl brat .Am fost duminica trecuta si in cca 3 ore am avut un singur atac ...Oricum bratul e superb pentru spinning si in zilele lui bune se merita. Sigur, e de vazut cand sunt zilele alea bune... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 24 Oct 2010, 19:15

zamfi scrie:
Silviu7 scrie:
burtea scrie:Ma, degeaba iti dai cu parerea daca n-ai fost pe acolo. Si eu pescuiesc pe privat cateodata si daca nu e ingradit locul si amenajat astfel incat sa trec prin fata gheretei sa cumpar bilet n-am altceva de facut decat sa astept sa vina baiatu cu bilete. Omenii n-au fost acolo la furat si e problema oligofrenului de paznic daca nu si-a dat seama. Da stia el exact cum sta treaba, nu m-as mira daca e acelasi cu vanzatorul de furaje de animale de la magazinul de langa lupoaica, seamana textul perfect cu o faza pe care am vazut-o acum 2 ani pe acolo.
Tipul e mic de statura si grasut...Si tare mie ca apa sa fac culoarea aia de la fabrica aia de burete .....
Si peste toate nici nu-ti taie chitanta!!!Evazionistul dreaculuy :lol: :lol: :lol:
Inca mai este salau si stiuca in acesl brat .Am fost duminica trecuta si in cca 3 ore am avut un singur atac ...Oricum bratul e superb pentru spinning si in zilele lui bune se merita. Sigur, e de vazut cand sunt zilele alea bune... :lol:
Intr-adevar locul e superb, insa cum zice colegul zamfi , are si el zilele lui bune numai ca nu stiu cand mai vin :?

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 24 Oct 2010, 19:23

Sal! De lacurile de la Iernut si Zau ce stiti,se mai gasesc salai p-acolo?

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 24 Oct 2010, 19:32

costel scrie:Sal! De lacurile de la Iernut si Zau ce stiti,se mai gasesc salai p-acolo?
La Iernut am fost de vre-o saptamana acolo unde s-a amenajat acuma pe bratul ala mort ce e chiar langa sosea...zicea paznicul ca sa prins multa stiuca, dar la pestisor viu, eu am dat cu voblere si oscilante dar nimic.......dar am prins la fund un crapustean si tot era rupt....deci cred ca este ceva.:)

La Zau zicea cineva ca a fost de vre-o 2 sapt si a prins multi bibani la twister..deci nu stiu ce sa zic...

Salau mult este si la Taureni..

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Oct 2010, 20:01

Unde-i frate bratul ala nou la Iernut?! :shock:
La Zau s-a luat biban ,la Taureni strapazani .Asta de vreo doua saptamani.La Iernut ,in balta mare, este salau dar nu mananca de cca 1 an bun! :shock: :shock: :lol: Foarte rar cate unul .

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 24 Oct 2010, 20:07

zamfi scrie:Unde-i frate bratul ala nou la Iernut?! :shock:
La Zau s-a luat biban ,la Taureni strapazani .Asta de vreo doua saptamani.La Iernut ,in balta mare, este salau dar nu mananca de cca 1 an bun! :shock: :shock: :lol: Foarte rar cate unul .
Uite aici :D

Imagine

30 lei pe zi
20 lei pe juma de zi
5 kg de peste..
pana la ora 19:00

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Oct 2010, 20:09

Merci mult! :wink:

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 24 Oct 2010, 20:41

:D :D :D :D :D :D :D :D :D , deci sa inteleg ca de 2 saptamani au aparut stiucile alea acolo? Bratul ala e de cand lumea, da de 2 saptmani "cineva" a tuns vegetatia si "vinde" vad ca bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Succese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 24 Oct 2010, 20:50

dan70 scrie::D :D :D :D :D :D :D :D :D , deci sa inteleg ca de 2 saptamani au aparut stiucile alea acolo? Bratul ala e de cand lumea, da de 2 saptmani "cineva" a tuns vegetatia si "vinde" vad ca bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Succese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu a zis nimeni ca au aparut acuma ..100% erau acolo , dar mno...e de actualitate ca sa amenajat nu ca sunt stiuci :P

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Oct 2010, 20:57

@dan70
Se spune succesuri! :P

Scrie răspuns