Si acuma sa zicem ca e frumos , se poate cobori pe pietris cand e apa mica....acuma nu e cazul, Muresul e mare si murdar....burtea scrie:Mai demult era tare fain la baraj locul de pe partea cu cladirea. Se mai poate cobori acum pe mal? Cand am fost anul trecut nu prea te puteai apropia de locul ala cu pietris de la mal...cred ca era acoperit de apa sau ceva. Exact asta e prima mea amintire cu barajul de cand eram copil. Venisera niste baieti mai mari si a luat unul un avat foarte frumos acolo.
Pacat ca s-a stricat manevra cu muresul mort. Din partea mea le urez sa dea faliment aia si sa ajunga boschetari.![]()
![]()
Poate ii ajuti daca populezi cu niste somn pitic de cateva ori pe an
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daca vorbea pe un ton potrivit era altceva dar nu cum a vorbit el....trebuia sa si dea...cu ce am gresit ,ca deaia a sarit asa ca l-am intrebat de ce e murdara si scazuta apa...crysst scrie:fratioru, nu am nimic cu tine......dar atata timp cat ai aruncat lanseta intr-o balta privata, automat te angajezi sa ii platesti omului taxa....ca ai vazut ca e murdara apa inainte sa arunci.....nu? Daca erai in Texas, paznicu nu doar te ameninta ca iti da una...putea chiar sa te impuste....indefinitiv erai pe proprietatea lui, nu te invitase el acolo.....Silviu7 scrie:Sincer aveam de gand sa ii platesc dar omul acela lasa de dorit din toate punctele de vedere.Am mers impreuna cu cineva, ajungem acolo lansam de 4-5 ori si apare paznicul, vine la noi si zice ca e cu taxa....Ii zic va intreb ceva : de ce e asa murdara si scazuta apa?Raspunsul lui: pe mine nu ma intereseaza, si nu ma luati cu dastea..voi trebe sa platiti) Am zis bun dar doar v-am intrebat nu am facut nimic. Ca nu va intereseaza , trebe sa platiti , am zis lasati ca nu platim pt ca nu mai stam, si atunci a zis catre mine ca poate vin si iti dau 2 labe in fund (cenzureaza din 3 litere):)).La care colegu zice : ie creca. Si am plecat dupa care "domnul" comenta in continuare ca sa nu va ma prind pe aici ..si povesti dalea....Deci nu degeaba au renuntat atatia la acel loc unde acuma 3-4 ani era stiuca si salau de nu iti venea sa crezi....Dar acuma cum l-a privatizat totul s-a dus pe rapa....Pacat! Pe mine de curand nu ma mai vede pe acolo:)
Dupa am mers la baraj pe Mures, am ajuns, era un singur pescar...desfacem iar betele si incepem sa lansam ...dupa cateva minute pescarul ce era acolo ia un avat asa cam la 3 kg...parca eu l-am prins asa m-am bucurat) Oricum cum ziceam mai sus de curand acolo pe bratul ala mort nu mai merg...mai bine la baraj pe Mures.
sau ti se parea normal sa vina paznicu la sfarsit ca sa poti tu sa dai la peste cat vrei dupa care sa ii dai flit?
ideea era urmatoarea.....tu te aflai pe proprietatea lui si pescuiai (nu e important de cat timp sau cat peste prinsesei) pentru acest lucru trebuia sa platesti taxa omului......conversatia de care zici tu era optionala, poate omu avea necazuri in familie, poate ii era copilu bolnav, poate banca vroia sa ii ia casa....nu era obligat sa iti raspunda tie politicos...nici macar sa iti raspunda.....pe cand tu...te aflai pe PROPRIETATE PRIVATA.
Ok , am intrebat pt ca m-am dus acolo si am vazut cum era apa si normal era sa intreb pt ca din bani mei plateam nu din ai lui...asa ca era interesul meu , daca el e asa bolovan asta e.. putea sa zica ma omule nu stiu de ce e asa ..daca nu a vrut sa zica...sau am batut undeva cu intrebarea asta si la deranjat...??? Mai bine o lasa-m si vb de pescuit nu de chestii deastea.crysst scrie:ideea era urmatoarea.....tu te aflai pe proprietatea lui si pescuiai (nu e important de cat timp sau cat peste prinsesei) pentru acest lucru trebuia sa platesti taxa omului......conversatia de care zici tu era optionala, poate omu avea necazuri in familie, poate ii era copilu bolnav, poate banca vroia sa ii ia casa....nu era obligat sa iti raspunda tie politicos...nici macar sa iti raspunda.....pe cand tu...te aflai pe PROPRIETATE PRIVATA.

Ma, degeaba iti dai cu parerea daca n-ai fost pe acolo. Si eu pescuiesc pe privat cateodata si daca nu e ingradit locul si amenajat astfel incat sa trec prin fata gheretei sa cumpar bilet n-am altceva de facut decat sa astept sa vina baiatu cu bilete. Omenii n-au fost acolo la furat si e problema oligofrenului de paznic daca nu si-a dat seama. Da stia el exact cum sta treaba, nu m-as mira daca e acelasi cu vanzatorul de furaje de animale de la magazinul de langa lupoaica, seamana textul perfect cu o faza pe care am vazut-o acum 2 ani pe acolo.
Tipul e mic de statura si grasut...Si tare mie ca apa sa fac culoarea aia de la fabrica aia de burete .....burtea scrie:Ma, degeaba iti dai cu parerea daca n-ai fost pe acolo. Si eu pescuiesc pe privat cateodata si daca nu e ingradit locul si amenajat astfel incat sa trec prin fata gheretei sa cumpar bilet n-am altceva de facut decat sa astept sa vina baiatu cu bilete. Omenii n-au fost acolo la furat si e problema oligofrenului de paznic daca nu si-a dat seama. Da stia el exact cum sta treaba, nu m-as mira daca e acelasi cu vanzatorul de furaje de animale de la magazinul de langa lupoaica, seamana textul perfect cu o faza pe care am vazut-o acum 2 ani pe acolo.
nu mai stiu exact cum arata ala.. grasut era, da grasuti sunt majoritatea baietilor de la o varsta-n susSilviu7 scrie:Tipul e mic de statura si grasut...Si tare mie ca apa sa fac culoarea aia de la fabrica aia de burete .....burtea scrie:Ma, degeaba iti dai cu parerea daca n-ai fost pe acolo. Si eu pescuiesc pe privat cateodata si daca nu e ingradit locul si amenajat astfel incat sa trec prin fata gheretei sa cumpar bilet n-am altceva de facut decat sa astept sa vina baiatu cu bilete. Omenii n-au fost acolo la furat si e problema oligofrenului de paznic daca nu si-a dat seama. Da stia el exact cum sta treaba, nu m-as mira daca e acelasi cu vanzatorul de furaje de animale de la magazinul de langa lupoaica, seamana textul perfect cu o faza pe care am vazut-o acum 2 ani pe acolo.