Eu am prins in amonte de barajul respectiv lansand in larg de pe mal iar cu caiacul lansand din larg spre stuf chiar in zona barajului ... si mai sus... am vazut si niste miscari suspecte care daca daca nu erau amuri, atunci sunt niste avati giganti .. din pacate nici Noriziul nici Thrillul nu era pe placul lor... poate data viitoare ...paul_pike scrie:eu am fost saptamana trecuta de 5 ori mai jos de barajul din sancrai,dar mai nimica...intr-o zi am prins 4 cleni in alta doi si cam atat....avat sau stiuca... nici urma...
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
aaa,cred ca team vazut....erai cu inca o persoana, erati cu caiacele si ati stat pana seara, la un moment dat unul din voi a cazut din caiac..asa e?
Sambata eram de la 6 pana seara tarziu era doar un singur caiac ,unul vopsit camuflaj de o singura persoana ... in zona Black Lord ... alte ambarcatiuni Nu am vazut prin zona ...paul_pike scrie:aaa,cred ca team vazut....erai cu inca o persoana, erati cu caiacele si ati stat pana seara, la un moment dat unul din voi a cazut din caiac..asa e?
sambata nu am fost eu, erau doi baieti in doua caiace in zona black lord poate putin mai in sus, nu tin minte ce zi era...poate joi, poate vineri... oricum fire intinse, eu cred ca incerc si astazi mai spre seara tot pe la sancrai, apa sa mai racit sper sa fie cu rezultate!kzoli scrie:Sambata eram de la 6 pana seara tarziu era doar un singur caiac ,unul vopsit camuflaj de o singura persoana ... in zona Black Lord ... alte ambarcatiuni Nu am vazut prin zona ...paul_pike scrie:aaa,cred ca team vazut....erai cu inca o persoana, erati cu caiacele si ati stat pana seara, la un moment dat unul din voi a cazut din caiac..asa e?
-
- utilizator constant
Eu am fost de cateva ori de la carting in sus. Acum pe apa mica poti traversa aproape oriunde muresul. Am prins cleni, bibani si cateva marlite, nu mari dar pentru distractie merge.
...de la carting in sus... unde era apa pana la gat acum e uscat complet
sau format niste repezisuri care mai tin ceva pestisori insa cei mari au "disparut" stau ascuns in gropane si nu au nevoie sa iasa dupa mancare, apa fiind mica si puietul e nevoit sa se retraga in "adancuri"...

-
- utilizator constant
Cam asa este insa noi urcam cam 1 kilometru unde deja apa este la nivel normal si sunt pesti mari acolo, ultima data erau chiar foarte activi
Dar am fost cu echipament light si nu am ramas la cleni
)

Belenyessy S scrie:Cam asa este insa noi urcam cam 1 kilometru unde deja apa este la nivel normal si sunt pesti mari acolo, ultima data erau chiar foarte activiDar am fost cu echipament light si nu am ramas la cleni
)
ceva capturi frumoase pe acolo?

-
- utilizator constant
Nimic spectaculos, cativa cleni de 30+. La stiuca nu am dat special si au intrat numai exemplare mici la voblere de clean. Am vazut stiuci mai mari prinse la lingura si rotativa mare.
Pe la a 3 a cotitura de la carting in sus si la a 4 a insulita erau niste anafore cu avati cat piciorul ... de pe mal e aproape imposibil de pescuit din cauza vegetatiei intre insula si partea din sg de mures ... ma gandesc ca si acum pe acolo o fii, fiindca in amonte nu se simte asa de drastic scaderea apei ...