Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
Acolo am avut doua atacuri la un streamer de stiuca, dar nu s-a agatat.
Saptamana asta ma gandesc sa mai vizitez o data acel loc, dupa masa, tot cu streamer.
Saptamana asta ma gandesc sa mai vizitez o data acel loc, dupa masa, tot cu streamer.
Acolo la streamer pentru stiuci, poti avea si alte surprize...
cum ar fi un avat 

Nu ma deranjeaza 

paul_pike scrie:cum ar fi un avat
Eu ma gandeam la somotei intre 3-5 kg ... ceea ce nu "pare" mult, insa pescuind un echipament light ... o sa ai parte de senzatii aparte...

Cu un echipament de clasa 6 o sa ma duc, dar vazand pozele lui paul_pike, la cele 2 baraje, incep sa ma razgandesc 
N-am dat mare importanta acelor locuri, am auzit de capturile de avati de acolo, dar n-am pescuit pe acolo, maxim de 3 ori daca am fost.

N-am dat mare importanta acelor locuri, am auzit de capturile de avati de acolo, dar n-am pescuit pe acolo, maxim de 3 ori daca am fost.
Vectrex94 scrie:Cu un echipament de clasa 6 o sa ma duc, dar vazand pozele lui paul_pike, la cele 2 baraje, incep sa ma razgandesc
eu zic ca ii o distractie faina sa ii prinzi aia la fly

Cum ii Muresul acuma? Tot asa, cu nivelul scazut?
Intre baraje e tocmai buna... ptr. spinning, padelat, baie... de tot ce vreiVectrex94 scrie:Cum ii Muresul acuma? Tot asa, cu nivelul scazut?

inainte se inserat batea avatul ... dar nu punea botul nici la thrill nici la Norizi ... adevarat e ca nici nu am insistat prea mult ...
La barajul dinspre weekend, sau pe barajul din Ady?