Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES

Mesaj de kzoli » 21 Aug 2012, 07:24

A doua ceea dinspre Ady, din pacate de pe mal e destul de greu de pescuit din cauza stufului ... ne-am dus pana sus pe aleea, ne-am plimbat pana pe la scobaristi din aval de barajul de piatra si pe mal erau destul de multi pescari, majoritatea la stationar...

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 21 Aug 2012, 10:56

Maine dupa masa, pe la vro 18:00, va bagati intr-o partida..., de pescuit, bineinteles. :)

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Aug 2012, 11:03

Vectrex94 scrie:Maine dupa masa, pe la vro 18:00, va bagati intr-o partida..., de pescuit, bineinteles. :)
Noi o sa fim pe apa cu caiacele ... maine si poimaine de la 18-18.30 ... pescuit deocamdata nu este in program.

paul_pike
senior
senior

Mesaj de paul_pike » 21 Aug 2012, 11:07

kzoli scrie:
Vectrex94 scrie:Maine dupa masa, pe la vro 18:00, va bagati intr-o partida..., de pescuit, bineinteles. :)
Noi o sa fim pe apa cu caiacele ... maine si poimaine de la 18-18.30 ... pescuit deocamdata nu este in program.

ieri era un pescar la stationar mai sus de podu din aleea parca si o inceput sa injure pe niste tipi cu caiacele ca ii sperie pestii...sau dat jos astia din caiace si lau pleznit pe pescar dupa care o aruncat si niste bolovani in apa:))) nu am vazut faza...dar am auzito

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Aug 2012, 11:37

paul_pike scrie:
kzoli scrie:

ieri era un pescar la stationar mai sus de podu din aleea parca si o inceput sa injure pe niste tipi cu caiacele ca ii sperie pestii...sau dat jos astia din caiace si lau pleznit pe pescar dupa care o aruncat si niste bolovani in apa:))) nu am vazut faza...dar am auzito

Bolovanii am vazut si Noi, pot confirma,eram prin zona ... palmele si restul NU am vazut... majoritatea pescarilor sunt foarte "nervosi" la vederea unei barci sau a unui caiac, si sunt greu de tolerat/suportat... alta data pescarul respectiv o sa fie mai civilizat si mai precaut in mod sigur !!!

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 21 Aug 2012, 11:40

daca ar merge frumos si n-ar face galagie cand trec prin fata pescariilor n-ar fi problema dar unii sunt chiar nesimtiti.las ca imi iau eu jet ski si le intorc caiacele :))) pe zoli il salvez da restu crapa
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Aug 2012, 11:47

VicToR . scrie:daca ar merge frumos si n-ar face galagie cand trec prin fata pescariilor n-ar fi problema dar unii sunt chiar nesimtiti.las ca imi iau eu jet ski si le intorc caiacele :))) pe zoli il salvez da restu crapa
Victore ai grija cu jetsky-ul pe mures, e caz penal ! Oricum de cate ori am intrebat pe un pescar stationarist, daca a prins ceva de fiecare data au zis ca NU... atunci de ce ar prinde tocmai atunci cand trec cei cu caiacele ...

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 21 Aug 2012, 12:04

kzoli scrie:
VicToR . scrie:daca ar merge frumos si n-ar face galagie cand trec prin fata pescariilor n-ar fi problema dar unii sunt chiar nesimtiti.las ca imi iau eu jet ski si le intorc caiacele :))) pe zoli il salvez da restu crapa
Victore ai grija cu jetsky-ul pe mures, e caz penal ! Oricum de cate ori am intrebat pe un pescar stationarist, daca a prins ceva de fiecare data au zis ca NU... atunci de ce ar prinde tocmai atunci cand trec cei cu caiacele ...
pt astia din politie nu e caz penal :))))) glumeam oricum are unchiul meu unul in garaj si mai iasa pe mures cu el ,dar are acoperire fiind copoi,asa e la noi in RO ,daca esti mai sus te caci p cei d jos :)) din pacate asa e

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Aug 2012, 12:29

Constatarea pot sa faca si cei de la garda de mediu sau chiar si jandarmi... dar ajunge si o poza trimisa "unde trebe" si incepe investigatia ... ceea ce nu cred ca e convenabil pentru nimeni...

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 21 Aug 2012, 12:33

garda pwlii de mediu ca nu fac nimic aia,lasa-i dreq,cand sapau astia prin mures n-a vazut nimeni,aici fiecare face ce vrea asta e idea ,si daca ne convine daca nu...

Scrie răspuns