Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
A doua ceea dinspre Ady, din pacate de pe mal e destul de greu de pescuit din cauza stufului ... ne-am dus pana sus pe aleea, ne-am plimbat pana pe la scobaristi din aval de barajul de piatra si pe mal erau destul de multi pescari, majoritatea la stationar...
Maine dupa masa, pe la vro 18:00, va bagati intr-o partida..., de pescuit, bineinteles. 

Noi o sa fim pe apa cu caiacele ... maine si poimaine de la 18-18.30 ... pescuit deocamdata nu este in program.Vectrex94 scrie:Maine dupa masa, pe la vro 18:00, va bagati intr-o partida..., de pescuit, bineinteles.
kzoli scrie:Noi o sa fim pe apa cu caiacele ... maine si poimaine de la 18-18.30 ... pescuit deocamdata nu este in program.Vectrex94 scrie:Maine dupa masa, pe la vro 18:00, va bagati intr-o partida..., de pescuit, bineinteles.
ieri era un pescar la stationar mai sus de podu din aleea parca si o inceput sa injure pe niste tipi cu caiacele ca ii sperie pestii...sau dat jos astia din caiace si lau pleznit pe pescar dupa care o aruncat si niste bolovani in apa:))) nu am vazut faza...dar am auzito
paul_pike scrie:kzoli scrie:Noi o sa fim pe apa cu caiacele ... maine si poimaine de la 18-18.30 ... pescuit deocamdata nu este in program.Vectrex94 scrie:Maine dupa masa, pe la vro 18:00, va bagati intr-o partida..., de pescuit, bineinteles.
ieri era un pescar la stationar mai sus de podu din aleea parca si o inceput sa injure pe niste tipi cu caiacele ca ii sperie pestii...sau dat jos astia din caiace si lau pleznit pe pescar dupa care o aruncat si niste bolovani in apa:))) nu am vazut faza...dar am auzito
Bolovanii am vazut si Noi, pot confirma,eram prin zona ... palmele si restul NU am vazut... majoritatea pescarilor sunt foarte "nervosi" la vederea unei barci sau a unui caiac, si sunt greu de tolerat/suportat... alta data pescarul respectiv o sa fie mai civilizat si mai precaut in mod sigur !!!
daca ar merge frumos si n-ar face galagie cand trec prin fata pescariilor n-ar fi problema dar unii sunt chiar nesimtiti.las ca imi iau eu jet ski si le intorc caiacele
)) pe zoli il salvez da restu crapa

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Victore ai grija cu jetsky-ul pe mures, e caz penal ! Oricum de cate ori am intrebat pe un pescar stationarist, daca a prins ceva de fiecare data au zis ca NU... atunci de ce ar prinde tocmai atunci cand trec cei cu caiacele ...VicToR . scrie:daca ar merge frumos si n-ar face galagie cand trec prin fata pescariilor n-ar fi problema dar unii sunt chiar nesimtiti.las ca imi iau eu jet ski si le intorc caiacele)) pe zoli il salvez da restu crapa
pt astia din politie nu e caz penalkzoli scrie:Victore ai grija cu jetsky-ul pe mures, e caz penal ! Oricum de cate ori am intrebat pe un pescar stationarist, daca a prins ceva de fiecare data au zis ca NU... atunci de ce ar prinde tocmai atunci cand trec cei cu caiacele ...VicToR . scrie:daca ar merge frumos si n-ar face galagie cand trec prin fata pescariilor n-ar fi problema dar unii sunt chiar nesimtiti.las ca imi iau eu jet ski si le intorc caiacele)) pe zoli il salvez da restu crapa

Constatarea pot sa faca si cei de la garda de mediu sau chiar si jandarmi... dar ajunge si o poza trimisa "unde trebe" si incepe investigatia ... ceea ce nu cred ca e convenabil pentru nimeni...
garda pwlii de mediu ca nu fac nimic aia,lasa-i dreq,cand sapau astia prin mures n-a vazut nimeni,aici fiecare face ce vrea asta e idea ,si daca ne convine daca nu...