Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Razvan V.
veteran
veteran

Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES

Mesaj de Razvan V. » 04 Iul 2012, 20:43

La Ludus Muresul e extraordinar de mic, aproape ca nu mai poti sa pescuiesti.
Pestii sunt prezenti dar lipsesc cu desavarsire.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Iul 2012, 23:59

Razvan V. scrie: .....
sunt convins ca ai vrut sa zici altceva decat ceea ce a iesit ... oricum criminala afirmatia ... :bere:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 05 Iul 2012, 06:33

Probabil vroia sa spuna ca apa e la un nivel foarte scazut, pescari sunt prezenti peste tot, iar pestii lipsesc cu desavarsire... insa ideal ar fi tocmai invers, ca pestii sa fie peste tot si "pescarii" sa lipseasca cu desavarsire ... din pacate, doar.... vise.... :respekt: :bere:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Iul 2012, 07:01

De fapt, e un joc de cuvinte ...Care spune multe! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 05 Iul 2012, 10:01

Pestii sunt prezenti-sunt undeva in apa, cati mai sunt si cum mai sunt
Dar lipsesc cu desavarsire-tare greu e sa mai dai de ei si mai ales sa ii prinzi
:bere:

GMC1
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de GMC1 » 05 Iul 2012, 13:55

A zis bine!

In trei iesiri pe Mures zona Iernut, amonte si aval pana dupa Cuci, am luat doar un avat de 1 kg la vobler si o moaca de somn de 500 g la rotativa, eliberati si am avut un somn destul de mare care a luat lingura pe cadere mai sa-mi smulga lanseta din mana, m-a surprins asa ca inteparea mai ca nu a fost si dupa 3-4 secunde dus a fost, a ramas pe ancora putina piele asa ca o dovada ca pestii sunt acolo.....au fost ceva atacuri de avat dintre care 2 exemplare destul de frumoase, dar numai dimineata si un atac de somn destul de mare, i-am vazut coada, ieri seara, intr-un loc cu un copac scufundat dupa ce trecuse voblerul meu pe acolo cu 2-3 secunde inainte....asa in ciuda!
Am gasit locuri noi, superbe pentru pescuit, dar din pacate pentru mai tarziu, apa este foarte calda....numai de pescuit nu e buna.
Cel mai bine pentru cineva care totusi vrea sa incerce e sa mearga dimineata devreme si pe la 11 sa se care.....pe seara e foarte cald apoi apar tantarii.
De cand vin in zona in concediu asta sunt de departe cele mai sarace partide in peste si mai paguboase in trusa, dar asta e pescuitul.....
Batranul Mures m-a pagubit de vreo 8-9 voblere, vreo 7 linguri si cateva jig-uri....

Ne vedem in toamna sau...... la anul!

Fire zbuciumate!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 11 Iul 2012, 13:33

GMC1 scrie:[ apa este foarte calda....numai de pescuit nu e buna......pe seara e foarte cald apoi apar tantarii.
Vezi noaptea ce peripetii fac somnii in apa aceea calda si tocmai la suprafata... , nu iti mai pasa nici de tintari, nici de nimic... insista cat mai mult posibil si o sa ai parte de capturi frumoase...

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 12 Iul 2012, 15:35

e cineva adeptu Fly Fsihing? am 2 chestii interesante care le-am primit dar eu nu le pot folosi,pt ca sunt cu spinning-ul ,voblere,oscilante,si imi sunt in plus in trusa.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Imagine

Uploaded with ImageShack.us :respekt:
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

GMC1
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de GMC1 » 13 Iul 2012, 21:42

kzoli scrie:
GMC1 scrie:[ apa este foarte calda....numai de pescuit nu e buna......pe seara e foarte cald apoi apar tantarii.
Vezi noaptea ce peripetii fac somnii in apa aceea calda si tocmai la suprafata... , nu iti mai pasa nici de tintari, nici de nimic... insista cat mai mult posibil si o sa ai parte de capturi frumoase...
Merci mult Kzoli, dar.....am incercat sa stau numai ca m-au rupt tantarii si am renuntat...nu am avut nimic la mine sa ma dau...s-a terminat si concediul...data viitoare.... ca acum ma recunosc invins.

Fire zbuciumate!

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Belenyessy S » 16 Iul 2012, 08:00

Duminica am prins prima mreana la vobler, nu a fost foarte mare (35-40cm) dar cu echipament light am avut parte de un drill frumos.

Scrie răspuns