Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cristi_77
utilizator nou
utilizator nou

Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES

Mesaj de cristi_77 » 21 Mar 2012, 12:01

Zamfi scrie:Marcele s-a dezghetat Saulia? :roll:
saulia nu este dezghetata am fost in 18 martie 2012.daca il suni pe patron zice ca e dezghetata.teapa.plus ca intr-o balta a scos numai pesti morti.

cristi_77
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cristi_77 » 21 Mar 2012, 12:04

stie cineva daca se prinde la saulia ? am fost in 18 .03.2012 la saulia si balta era inghetata iar in prima se scoteau numai pesti morti.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Mar 2012, 13:55

[quote="AdrianI Stie cineva cum e la Bezid?[/quote]

La Bezid e inca gheta "groasa", insa daca tine vremea asa cum e acum, in 2 saptamani poate se topeste....

AdrianI
senior
senior

Mesaj de AdrianI » 22 Mar 2012, 10:03

La Bezid e inca gheta "groasa", insa daca tine vremea asa cum e acum, in 2 saptamani poate se topeste....

Numai bine vine prohibitia :wallbash: :wallbash: :wallbash:

komuri
utilizator nou
utilizator nou

Re: AJVPS/AS TURUL Bezid

Mesaj de komuri » 22 Mar 2012, 10:47

Chief scrie:Legea e una, dar pe baraje e un pic diferit, parerea mea. Datorita faptului ca sunt obiective strategice pentru debitul bazinului hidrografic din zona, alimentarea cu apa, cu energie, etc etc, administratorul, este Directia Apelor care are jurisdictie in zona respectiva. Cu alte cuvinte, daca se isca o situatie de necesitate, si Directia Apelor considera ca trebuie golit tot bazinul, asa va face, bineinteles, pentru motive obiective. Asta ar insemna ca, adio peste. Are practic un rol de administrator. Partea de resurse acvatice si drept de pescuit, e cumva auxiliara. Pana acum, in baza intelegerii cu AJVPS, erau cedate catre ei, care sunt si mana in mana cu ANPA, teoretic. De ceva vreme insa, simplul acord n-a mai fost suficient, si dreptul de pescuit, a fost scos la licitatie de catre Directia Apelor, care are TOATE DREPTURILE pe astfel de amenajare, spun ei. Nu stiu daca au fost nemultumiti de colaborarea cu AJVPS (care tine cam de la inceputurile Bezidului, si unde asociatia a facut populari cu diferite specii de peste) sau au fost presiuni de alt fel. Acum 2 ani a castigat o alta firma, cu 100.000 lei/an, dar s-au linistit cand au vazut ca nu pot recolta pestele (asta vroiau) si nici nu au mai platit din cate am inteles. Sunt in litigiu... Norocul mare este ca, datorita statutului pe care il are, nu poate umbla nimeni la apa :)) inafara de Directia Apelor, pe care nu-i prea intereseaza de peste. Teoretic. Ii intereseaza in schimb si calitatea apei, si asta e bine.

La AJVPS iti spun orice numai ca sa iti faci permisul, puneti-i sa va dea in scris :), faceti o scrisoare de mana, de 2 randuri, si depuneti-o la secretariat, acolo unde e si casieria. Vedeti daca va raspunde cineva in 30 de zile si ce va zice :) Cu aia v-ati putea duce pe balta, in cazul in care primiti un raspuns pozitiv.

ANPA la fel, ar lua bani de peste tot, aduna sume exorbitante intr-un an, si e o agentie fantoma, care scurge bani si care are cate un om in fiecare judet. Nici ei nu raspund la scrisori :), nu fac practic nimic, si pun pe un site gol de altfel, poze comuniste cu laboratoare si femei in halate care cerceteaza, ca pe vremea lui Elena Ceausescu, era sa zic Udrea, si cu lipoveni scotand plase de acum 40 de ani...

komuri
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de komuri » 22 Mar 2012, 11:09

Conform datelor oficiale preluate de la ANPA, AGVPS Mures, prin Autorizatia nr. 458, are atribuita ca zona de pescuit "inclusiv lac acumulare BEZID", astfel ca membri acestei asociatii pot pescui si in acest an. Cred ca cei de la de la AS Turul nu au baza legala pentru a aplica amenzi pescarilor.

Dincolo de aceasta disputa, cred ca este mai important sa luam atitudine fata de cei care braconeaza in lac, inclusiv cu plase (personal am observat o astfel de situatie in Decembrie 2011, am incercat sa apelez 112, dar nu aveam semnal iar pana m-am deplasat in zona cei in cauza iesisera cu barca).

Sper sa prindem cateva zile de pescuit inainte de prohibitie! Fir intins tuturor! :) :) :) :)

komuri
utilizator nou
utilizator nou

Re: AJVPS/AS TURUL Bezid

Mesaj de komuri » 22 Mar 2012, 11:16

Cine castiga disputa e alta poveste.... :?: :?:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 22 Mar 2012, 13:49

Muresul e mare si "consistent" .... plina de mizerii..., ieri in 2 ore am prins o gramada de boscheti, busteni, ierburi si cam atat ...

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 22 Mar 2012, 21:54

am trecut si eu pe langa mures si l-am vazut . mare !
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 24 Mar 2012, 09:31

s-a dezghetat ceva in zona ? macar un 10 metrii patrati ceva :mrgreen:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Scrie răspuns