Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES

Mesaj de kzoli » 06 Apr 2012, 16:37

Parca la Saulia se prinde binisor bibani la shaduri si rotative mici, chiar in lacul din capatul satului...
Muresul este destul de mare si murdar...

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 06 Apr 2012, 16:57

Muresu o crescut

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Apr 2012, 19:52

...Si va creste.La Aiud ploua linistit. O sa mearga mreana! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 06 Apr 2012, 19:56

astazi impreuna cu 3 amici am iesit la pescuit pe lacul de la Paingeni . ajungem la bar platim taxa de 50 ron pe zi ca nu se poate plati pe jumate de zi chiar daca am ajuns la ora 13. ajungem pe lac si surpriza : pe partea cu dig unde este fundu pietros si se poate da la salau pescuitul interzis , imediat au aparut paznici cu scandal ca nu avem voie sa pescuim akolo ca daca nu plecam chiama jandarmii si ne confisca betele. Patronul baltii a auzit ca in zona digului s-a prins salau si de frica sa nu ii rarim pestii in lac a interzis pescuitul in zona aia bineinteles cand am platit chitanta nu ne-a zis nimeni nimik mai ales ca a vazut ca mergem la rapitor " cica undeva in bar este afisat regulamentul " de parca eu is obligat cand intru in birtu ala sa citesc toate afisele lipite iar pe bon nu scrie nimik de acest lucru sau macar sa fie pusa o placa pe balta. numa la noi se poate intampla asa ceva ! akolo clar nu mai calc in viata mea. aviz amatorilor! :arrow:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 06 Apr 2012, 20:55

pe la Taureni nu ati fost?;)

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Apr 2012, 21:43

Zamfi scrie:...Si va creste.La Aiud ploua linistit. O sa mearga mreana! :lol:
In seara aceasta muresul deja era tulbure bine de tot( nici macar o saritura de avat sau mustacios nu am vazut),... si aici a plouat un pic, dar "puhoiul" vine din zona Reghin unde cica a plouat cu galeata, Nirajul e tot umflat asadar nici vorba de limpezire in aval, cel putin nu deocamdata...
Am vazut o gramada de puieti in apropierea malului de doar cativa centimetri, unde apa era mai limpede ... o fi de anul aceasta ??? Cum se apropia voblerul de ei sareau in sute de "parti"...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Apr 2012, 21:47

grecu scrie:astazi impreuna cu 3 amici am iesit la pescuit pe lacul de la Paingeni . ajungem la bar platim taxa de 50 ron pe zi ca nu se poate plati pe jumate de zi chiar daca am ajuns la ora 13. ajungem pe lac si surpriza : pe partea cu dig unde este fundu pietros si se poate da la salau pescuitul interzis , imediat au aparut paznici cu scandal ca nu avem voie sa pescuim akolo ca daca nu plecam chiama jandarmii si ne confisca betele. Patronul baltii a auzit ca in zona digului s-a prins salau si de frica sa nu ii rarim pestii in lac a interzis pescuitul in zona aia bineinteles cand am platit chitanta nu ne-a zis nimeni nimik mai ales ca a vazut ca mergem la rapitor " cica undeva in bar este afisat regulamentul " de parca eu is obligat cand intru in birtu ala sa citesc toate afisele lipite iar pe bon nu scrie nimik de acest lucru sau macar sa fie pusa o placa pe balta. numa la noi se poate intampla asa ceva ! akolo clar nu mai calc in viata mea. aviz amatorilor! :arrow:
Trebuia sa faceti scandal si sa lasati pe paznici sa cheme jandarmii :)) oricum daca aveati platita taxa si nu era nici un afisaj, si nu scria pe bilet ca in zona respectiva este pescuitul interzis, NU aveau ce sa faca... in locul Vostru ceream banii inapoi si mai bine "donam pentru nevoiasi decat sa las lor... "

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 06 Apr 2012, 22:01

zoli noi am mers akolo sa ne relaxam nu sa ne certam ca ultimii oameni ! cu prostu nu are rost sa te iei in gura . a doua oara nu mai merg aia ii klar !

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 06 Apr 2012, 22:02

@ silviu mort si Taureniu !

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 06 Apr 2012, 23:17

@grecu- nu e chiar mort:)

Scrie răspuns