Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Deci se infirma zvonurile ca ar fi concesionat de altcineva.Toata iarna asta s-a vorbit in "sat"...kzoli scrie:Azi am trecut pe la AJVPS Tg Mures si dupa informatiile primite acumularea Bezid este in custodia lor si se poate pescui cu permis ANPA +carnet de membru vizat pe anul in curs. Total 52 ron, din care 30 ron merg in contul ANPA...
Eu am pescuit pe sfarsitul anului pe Bezid, ultima oara in decembrie pe la inceput, si am fost controlat de 3 domni, cu legitimatii, de la ceva asociatie, si mi-au spus ca pot pescui inca anul asta (2011) asa dar sa stiu ca de anul care vine (2012), se plateste la ei, taxa de zi sau abonament, se pun afise etc... La AJVPS mint toti cum pot ca sa ne facem permise dar parerea mea personala este ca sunt pe moarte. Asa au facut si cu Sacalaia si asa fac cu orice punct de interes. Sunt niste banditi. Eu, dupa vreo 20 de ani, anul asta NU-MI MAI FAC PERMIS AJVPS decat daca voi putea pescui pe Bezid. Voi merge curand poate si va mai informez. Unde e numai AJVPS e jaf. Unde au intrat asociatii particulare cat de cat mai au o sansa apele... vezi Olt, vezi Zetea... sper si Bezidul sa-si revina un pic, macar ca acum 3-4 ani.

... la primaria din Sg de Padure "nimeni" nu stia sa dea un raspuns concret la intrebarea respectiva nici saptamana trecuta... Domnii respectivi incaseaza "taxe" ilegal sau mai putin legal si uneori primesc si bataie de la pescari mai nervosi ... Oricum daca e sa schimbe ceva, o sa apara in media locala, deci fiti cu ochii in 4

Servus Zoli, iti dau noutati cat de curand in problema noastra 
Legat de Bezid, cam asta e situatia:
http://www.punctul.ro/articole/arhiva/8 ... stele.html
Oricum ANPA si AJVPS-urile din toata tara, nu vor zice niciodata nu, cand intrebi, mai ales daca esti dispus sa platesti. Nu mai deschid subiectul cu nefunctionarea protocolului de reciprocitate AGVPS-ANPA in cazul Sacalaia, unde erau numai 2 institutii, ambele de stat, aveau acte semnate exact pentru asemenea cazuri, da noi trebuia sa ne facem permis de Cluj, cu permis de Mures platit, sau plateam taxa de zi. Ideea era ca era o balta de interes si au facut ei o manarie, inafara legii dupa parerea mea, si prostii sa plateasca...

Legat de Bezid, cam asta e situatia:
http://www.punctul.ro/articole/arhiva/8 ... stele.html
Oricum ANPA si AJVPS-urile din toata tara, nu vor zice niciodata nu, cand intrebi, mai ales daca esti dispus sa platesti. Nu mai deschid subiectul cu nefunctionarea protocolului de reciprocitate AGVPS-ANPA in cazul Sacalaia, unde erau numai 2 institutii, ambele de stat, aveau acte semnate exact pentru asemenea cazuri, da noi trebuia sa ne facem permis de Cluj, cu permis de Mures platit, sau plateam taxa de zi. Ideea era ca era o balta de interes si au facut ei o manarie, inafara legii dupa parerea mea, si prostii sa plateasca...
-
- veteran