Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

nope

Mesaj de Leba » 24 Aug 2005, 09:46

nu, nu! nu pot astepta 2 sapt. ca o iau razna!
normal, am sa merg pe o privata, ceva... desi Prutul e cel mai cel din toate locurile unde am mai pescuit pana acum desi nu mi-a oferit cine stie ce satisfactii :D mai mult ceva senzatii tari! :shock:
fire intinse!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 24 Aug 2005, 10:06

leba scrie:nu, nu! nu pot astepta 2 sapt. ca o iau razna!
normal, am sa merg pe o privata, ceva... desi Prutul e cel mai cel din toate locurile unde am mai pescuit pana acum desi nu mi-a oferit cine stie ce satisfactii :D mai mult ceva senzatii tari! :shock:
fire intinse!
Ar fi totusi si o "solutie" pentru Prut.
Daca stii vreo "varsatura" care sa fi fost umpluta la aceata viitura ... si sa ajungi acolo inaintea satenilor ... :roll: merg si eu ! :oops:

Leba
veteran
veteran

negativ

Mesaj de Leba » 24 Aug 2005, 10:22

nu, nene Nelu, din pacate nu stiu de asa ceva. pai.. ma gandesc la satenii din localitatile de pe langa Prut, aia stiu toate mersurile, n-are rost sa incerci sa ajungi inaintea lor... :(
uite, io ma gandeam la o excursie lunea care vine, e sarbatoare si... :) sunt liber! :wink:
poate pana atunci se limpezesc baltile de la probota, dak nu mai ploua...
stiu io pe cineva cu barca 8) care merge bine pe salcam!!! :twisted: la stuka! dak nu mere acolo sa mor io k ma duc la Larga Jijia si dau la crap! :oops: :cry:
East Spinning Team

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 24 Aug 2005, 10:37

leba scrie:nu, nene Nelu, din pacate nu stiu de asa ceva. pai.. ma gandesc la satenii din localitatile de pe langa Prut, aia stiu toate mersurile, n-are rost sa incerci sa ajungi inaintea lor... :(
Pai inaintea lor nu are rost sa ajungi ... pentru ca apa e inca prea tulbure (pentru cum pescuim noi) ... ei au alte metode :evil:
leba scrie: poate pana atunci se limpezesc baltile de la probota, dak nu mai ploua...
stiu io pe cineva cu barca 8) care merge bine pe salcam!!! :twisted: la stuka! dak nu mere acolo sa mor io k ma duc la Larga Jijia si dau la crap! :oops: :cry:
Mai vorbim (pe privat) ... si nu de probota sau salcim :wink:

Leba
veteran
veteran

apa...

Mesaj de Leba » 30 Aug 2005, 08:09

mai stie vreun pescarici cum arata apa pe prut? asa... informativ..
ca....... ma cheama k un magnet, nu altceva...
fir-ar mama lor de ploi! :evil:
East Spinning Team

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 30 Aug 2005, 08:31

Dupa cum arata buletinul, e posibil ca in we sa se poate pescui, ramine de vazut daca mai este ceva.
Pentru rapitor sunt slabe sanse, vor trece ceva zile pina se va limpezi.
O sugestie: chiar daca stii ca e un loc bun, da mai intii cu un plumb greu sa vezi daca nu se agata, verifica de doua ori frinele si nu pleca de linga bete.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 30 Aug 2005, 08:41

Mai fratilor eu am auzit una "pescareasca", dar nu de la un pescar.

Este o zona aval de Ungheni, unde apa era pina la stiuletele porumbului (deci intre 0,5 si 1 m). Intra sateanul prin apa la porumb sa vada cit de tare i-a fost afectata cultura. Si a fost uimit de ... plescaiturile de pesti.

Acum, ce sa zic, or fi iesit ei satenii la "pescuit" cu furca pe terenul sau agricol, insa unde este vreun "prutet" (mai adinc si cu stuf, papura) poate inca nu apuca sa bage plasele pina simbata. Si apa ar trebui sa fie mai limpede acolo decit in Prut (adica sa se poata pescuit).
Intr-un astfel de loc cred ca voi merge simbata ... chiar si cu riscul de a intra in mil pina la briu.

Leba
veteran
veteran

korekt!

Mesaj de Leba » 30 Aug 2005, 08:45

Teodor scrie: O sugestie: chiar daca stii ca e un loc bun, da mai intii cu un plumb greu sa vezi daca nu se agata, verifica de doua ori frinele si nu pleca de linga bete.
adevar grait-ai, theodor.
dovada e pe fundul baltii! :D ea consta in plumbii, monturile, nalucile si chiar pestii pe care i-am pierdut! :(
iar asta cu plecatul de linga vergi... e tare rau! nu m-am dezvatat inca... dau 2-3 lansete la "static" si apoi bantui cu "spin-ul" cautand avatii! 8) si... inevitabil mi se intimpla ceva... si ajung tarziu! :x
eeee, asta e, boala grea, incurabila! as spune..
East Spinning Team

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 30 Aug 2005, 08:46

Teodor scrie:... verifica de doua ori frinele si nu pleca de linga bete.
Ai patit-o ?

Ioan S.
veteran
veteran

Re: korekt!

Mesaj de Ioan S. » 30 Aug 2005, 08:56

leba scrie: dovada e pe fundul baltii! :D ea consta in plumbii, monturile, nalucile si ...
O mica corectie: Pe fundul Prutului sunt si lansete . :wink:

Scrie răspuns