normal, am sa merg pe o privata, ceva... desi Prutul e cel mai cel din toate locurile unde am mai pescuit pana acum desi nu mi-a oferit cine stie ce satisfactii

fire intinse!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ar fi totusi si o "solutie" pentru Prut.leba scrie:nu, nu! nu pot astepta 2 sapt. ca o iau razna!
normal, am sa merg pe o privata, ceva... desi Prutul e cel mai cel din toate locurile unde am mai pescuit pana acum desi nu mi-a oferit cine stie ce satisfactiimai mult ceva senzatii tari!
![]()
fire intinse!
Pai inaintea lor nu are rost sa ajungi ... pentru ca apa e inca prea tulbure (pentru cum pescuim noi) ... ei au alte metodeleba scrie:nu, nene Nelu, din pacate nu stiu de asa ceva. pai.. ma gandesc la satenii din localitatile de pe langa Prut, aia stiu toate mersurile, n-are rost sa incerci sa ajungi inaintea lor...![]()
Mai vorbim (pe privat) ... si nu de probota sau salcimleba scrie: poate pana atunci se limpezesc baltile de la probota, dak nu mai ploua...
stiu io pe cineva cu barcacare merge bine pe salcam!!!
la stuka! dak nu mere acolo sa mor io k ma duc la Larga Jijia si dau la crap!
![]()
adevar grait-ai, theodor.Teodor scrie: O sugestie: chiar daca stii ca e un loc bun, da mai intii cu un plumb greu sa vezi daca nu se agata, verifica de doua ori frinele si nu pleca de linga bete.
O mica corectie: Pe fundul Prutului sunt si lansete .leba scrie: dovada e pe fundul baltii!ea consta in plumbii, monturile, nalucile si ...