Prut
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu
Eu am stat la crap si nu a mers deloc, am fost de cateva ori inarmat si cu tot ce trebuie pentru rapitor, dar nu stiu locurile, de asta as vrea sa discut cu cineva care a mai fost. Cei din Iasi care vor sa mergem la o partida si nu numai ei, ii rog sa ma contacteze pe yahoo mesenger id-danutlupu
Re: Nu
Marti am fost si eu impreuna cu altcineva de pe forum.Danut scrie:Eu am stat la crap si nu a mers deloc, am fost de cateva ori inarmat si cu tot ce trebuie pentru rapitor, dar nu stiu locurile, de asta as vrea sa discut cu cineva care a mai fost.
La prima ora a diminetii eram pe un loc aparent bun si promitator. Insa dupa vreo 4-5 ore de astepare (si de tatonare), am decis sa plecam acasa ... insa cu o scurta oprire pe un alt loc. Pina la urma acea oprire a avut vreo 3 ore, timp in care pestele a mai si tras ... ba chiar am avut o trasatura remarcabila (dar pestele a facut ce a facut si a plecat doar cu ... cirligul in buza

S-au prins totusi citiva pestisori care au avut soarta celui din poza :

Concluzia dupa aceasta zi de pescuit ar fi ca nivelul apei este inca in scadere (pe www.apeprut.ro era dat -3cm/24 ore). Din acest motiv pestele se va duce in locurile cele mai adinci. Alt motiv pentru care pestele se va retrage in ape mai adinci este temperatura mare a apei.
Insa atentie, daca generalizam prea mult si tot cautam reguli riscam .. sa nu mai prindem peste atunci cind le vom urma.

Fir intins !
Re: Ultmile informatii
Vin-o joi la intalnirea de la Rita de la ora 19,acolo se stabileste ce si cum.Danut scrie:Am fost la pescuit marti 9 august la Prut - Opriseni. Prutul e foarte limpede, se vad pietrele la aproape 1 m prin el si e scazut cu 1,5 m fata de saptamana trecuta. Rog inca o data cei care merg la rapitor la Prut sa-mi spuna si mie zonele unde se poate prinde, eventual mergem impreuna.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
info prut
sunt extrem de curios cum evolueaza nivelul apei pe prut... ca pe sit-ul oficial...
dak e cineva care a trecut macar pe-aproape... rog postare rapida... iar ma manaca la mulineta
chiar dak am fo alaltaieri la balta..
oare mai e asa tulbure...ori se limpezeste?!?
sa traim,[/img]

dak e cineva care a trecut macar pe-aproape... rog postare rapida... iar ma manaca la mulineta

oare mai e asa tulbure...ori se limpezeste?!?

sa traim,[/img]
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Salut,
Mai bine stai acasa. In zona Moreni a revarsat, apa ajungind la digul de siguranta.
Poti sa-ti dai seama usor daca te uiti la buletin http://www.apeprut.ro/buletin.htm .
La 132 mc/s la Stinca-Aval era crescut... imagineazati cum e acum la 568mc/s
Mai bine te orientezi spre o balta ceva ... sau un canal
Mai bine stai acasa. In zona Moreni a revarsat, apa ajungind la digul de siguranta.
Poti sa-ti dai seama usor daca te uiti la buletin http://www.apeprut.ro/buletin.htm .
La 132 mc/s la Stinca-Aval era crescut... imagineazati cum e acum la 568mc/s

Mai bine te orientezi spre o balta ceva ... sau un canal

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Re: info prut
Are dreptate Teodor, conform prognozei pentru miine, cota va fi cu aproape 5 metri peste nivelul pe care-l stii de la ultima noastra iesire.leba scrie:sunt extrem de curios cum evolueaza nivelul apei pe prut... ca pe sit-ul oficial...![]()
dak e cineva care a trecut macar pe-aproape... rog postare rapida... iar ma manaca la mulinetachiar dak am fo alaltaieri la balta..
![]()
oare mai e asa tulbure...ori se limpezeste?!?![]()
sa traim,[/img]
Asa ca ascute lansetele pentru urmatoarea iesire, care nu va fi mai devreme de doua saptamini.