Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danut
utilizator nou
utilizator nou

Buna baieti

Mesaj de Danut » 04 Aug 2005, 15:29

Salutari la toti pescarii, pescaricii si pasionatii de pescuit de pe aici. Va spun cu mana pe inima ca sunt crapist convins, dar imi place sa pescuiesc si la rapitor. Am mers des anul asta la Prut in zona Tutora, Opriseni si dupa varsarea Jijiei in Prut dar fara nici un rezultat la crap si de plictiseala am lasat si ceva linguri prin copaci si pe partea cealalta prin boschetii de sub ape. As dori sa ma profilez pe rapitor pana se apuca crapul de tras, daca nu o fi si asta in vacanta. Daca stie cineva locuri si doreste sa ma ia in gasca, ii sunt recunoscator. Posed masina, sunt liber mai tot timpul si am doza de nebunie care nu trebuie sa lipseasca la nici un pescar, e drept ca la mine e ceva mai mare dar nu are a face. Astept propuneri (decente). :). 0740152456

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 06 Aug 2005, 08:48

Deci... cum e Prutul ?
Cei care ati fost, postati si voi cite o impresie/informatie, ce-ati vazut, ce-ati auzit...
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Danut
utilizator nou
utilizator nou

Cine vrea sa mearga azi 06.08.2004 pe Prut?

Mesaj de Danut » 06 Aug 2005, 14:26

As da o tura la Prut la Opriseni-Iasi sa vad ce e dupa ploaia de aseara si sa stau cateva ore la crap pe seara. Ma duc mai mult sa-mi nadesc locul si poate stau pana duminica. Cineva din ieseni dipus pentru o raita ?

Ciobi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ciobi » 06 Aug 2005, 23:57

A fost cineva pe Prut acum dupa inundatii in zona Darabani ?

Leba
veteran
veteran

noutati

Mesaj de Leba » 08 Aug 2005, 08:36

sunt curios ce s-a mai intamplat pe balta... io n-am reusit s-ajung, m-a descurajat fluctuatia nivelului apei si vremea f. capricioasa...
daca a fost cineva...in zona Moreni, Ungheni, Bosia etc rog pestare pe topic.
merci.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Ioan S.
veteran
veteran

noutati

Mesaj de Ioan S. » 08 Aug 2005, 10:25

leba scrie:sunt curios ce s-a mai intamplat pe balta... io n-am reusit s-ajung, m-a descurajat fluctuatia nivelului apei si vremea f. capricioasa...
Am fost eu joi. Nu prea am vazut apa scazind (decit spre seara). Insa nici pestele nu a fost prea activ.

Am luat legatura cu 2 pescari care au fost:
- unul simbata in zona Ungheni. Nu a prins nimic, insa in acea zi au fost altii care au prins (mreana).
- unul duminica in zona Sculeni. Nu a prins nimic, ba chiar l-a alungat ploaia...

Nici unul nu mi-a putut spune sigur cit (si mai ales daca) a scazut Prutul, pentru ca n-au mai fost pe locurile respective in urma cu o saptamina. Primul spunea ca de mult n-a mai vazut vara Prutul atit de limpede si de linistit.

Ce s-o mai lungim ... eu merg sa vad cu ochii mei, daca nu o fi prea tulbure, cred ca ploaia si racoarea din ultimile zile l-a mai "inviorat". Miine (marti) ... si daca nu e prea tulbure - si miercuri ... si joi.

Danut
utilizator nou
utilizator nou

Ultmile informatii

Mesaj de Danut » 10 Aug 2005, 12:07

Am fost la pescuit marti 9 august la Prut - Opriseni. Prutul e foarte limpede, se vad pietrele la aproape 1 m prin el si e scazut cu 1,5 m fata de saptamana trecuta. Rog inca o data cei care merg la rapitor la Prut sa-mi spuna si mie zonele unde se poate prinde, eventual mergem impreuna.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Re: noutati

Mesaj de Aquaro Angler » 10 Aug 2005, 13:50

Ioan S. scrie:Ce s-o mai lungim ... eu merg sa vad cu ochii mei, daca nu o fi prea tulbure, cred ca ploaia si racoarea din ultimile zile l-a mai "inviorat". Miine (marti) ... si daca nu e prea tulbure - si miercuri ... si joi.
Deci...cum e Prutul saptamana asta :?:

Danut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Danut » 10 Aug 2005, 13:55

Marti 09.08 era foarte limpede si domol.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 10 Aug 2005, 14:56

Danut scrie:Marti 09.08 era foarte limpede si domol.
In sfarsit s-a limpezit :!: Pestii au fost activi :?:

Scrie răspuns