Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 25 Mai 2010, 13:19

Poti si sa filmezi eliberarea ca tot o sa se gaseasca "un cineva" sa cârâie ceva :)
Fă cum faci de obicei.

Te salutez.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Mai 2010, 13:38

radonneus scrie:Poti si sa filmezi eliberarea ca tot o sa se gaseasca "un cineva" sa cârâie ceva :)
Fă cum faci de obicei.

Te salutez.
Intotdeaunea apare cineva sa critice :lol: ca n-ai tinut bine , ca e asa sau asa , ca nu stiu ce ....
La critica se pricepe toata lumea :lol: .
Nu trebuie bagati in seama ,fiecare dupa constiinta lui :wink: .

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 25 Mai 2010, 15:32

@ ionel
Ce ai facut la Strungari :?: ai dat de pistruiati,sau ai facut numai excursie si bairam :?:
Fir intins :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

rradu83
junior
junior

Mesaj de rradu83 » 25 Mai 2010, 16:02

kzoli scrie:
radonneus scrie:Poti si sa filmezi eliberarea ca tot o sa se gaseasca "un cineva" sa c�r�ie ceva :)
Fă cum faci de obicei.

Te salutez.
Intotdeaunea apare cineva sa critice :lol: ca n-ai tinut bine , ca e asa sau asa , ca nu stiu ce ....
La critica se pricepe toata lumea :lol: .
Nu trebuie bagati in seama ,fiecare dupa constiinta lui :wink: .
Dar ,mai bine vedem si filmarea sa vedem si noi ce a facut omu chiar ia dat drumul sau nu :roll:
Si apoi sa critice cine ce vrea ...

P.S. http://www.youtube.com/watch?v=jU6Eix9y ... re=related
frumos sfarsit , bravo :!:
Esox_Lucius

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 25 Mai 2010, 18:19

Din pacate nu am dat de "pistruiati" deloc ,cred ca nici nu prea este pastrav in zona si nici eu nu am pescuit nici o data la pastrav... deci nu prea am habar ,oricum distractia a fost la maxim ,am venit mai obosit de cum m-am dus :lol:

cum e Muresul? cred ca mare si maro nu?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Mai 2010, 20:30

cum e Muresul? cred ca mare si maro nu?
In scadere accentuata. Inca murdar . :cry:

Ps: avem din nou peste la Aiud! :P Nu neaparat rapitor ,dar peste ! E de bine! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 25 Mai 2010, 21:01

rradu83 scrie:Dar ,mai bine vedem si filmarea sa vedem si noi ce a facut omu chiar ia dat drumul sau nu :roll:
Si apoi sa critice cine ce vrea ...
Mai bine ne vedem de pescuit.

Eu unul merg singur la spiningareala si iau tot timpul aparatul foto cel siNpatic, il folosesc pentru a poza (cateodata pentru a fotografia) in primul rand natura si eventual capturile; niciodata nu-l voi folosi pentru a imortaliza eliberarea, ma incurca in acel moment, n-are rost.
Exista pescar pe lumea asta care sa nu fi retinut vreodata un peste ? ... tare m-as mira, probabil acela + familia lui sunt vegetarieni :)

Dar presupunem ca merge omul omnivor la pescuit:
Imi arati imagini si filme cum ai eliberat "tu" oareshce peste/pesti ... ca să ce ? Ca eu să inteleg ce ? ... că ai eliberat si eliberezi tot ce prinzi ?
EXCLUS ! Asta s-o zici lui mămica ta :) Trebuie sa fi cel putin defect sa nu gusti din ceea ce ti-a lasat "Atotputernicul" la îndemână sa zicem asa :) N-ai cum sa compari gustul unui peste de râu, sa zicem, cu un peste de crescatorie. Toata lumea stie asta, sunt convins ca toata lumea mai gusta din cand in cand cate un peste din natura. Nu are rost sa discutam despre mizerii gen: braconaj, pescari care nici macar nu mananca peste dar il dau la vanzare, la pisica, etc.

Asadar, eu zic ca daca un om are bunavointa de-a posta aici pe site o imagine cu oareşcare captura, PE MALUL APEI, sa o lasam asa: felicitări şi un praz verde !

Vorba reclamei (nu retin la ce...): poza e un moft, ... s-o vezi natur !!

In concluzie: nu cereti porcaria asta cu fotografierea/filmarea eliberarii deoarece este 100% irelevanta; m-am saturat de scris; noapte buna :)

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 25 Mai 2010, 21:30

radonneus ai perfecta dreptate :respekt: pana la urma eu sau alt pescar nu trebuie sa dam socoteala nimanui pe nici un site despre cum pescuim sau ce facem cu pestele numa chestia e ca te mai enervezi cate o data cand postezi cate o poza cu 2 pestisori pe care chiar i-ai elibetat si lumea... vezi doamne; nu te crede ,de parca ar conta asta in vreun fel ,oricum asta a fost invatatura de minte si de acum inainte nu mai iau in seama comentariile doar atunci cand sunt venite din partea cuiva a carui parere sa conteze pentru mine ..!! si cu asta putem incheia subiectul asta si ne vedem la pescuit cu noi capturi cat mai "tepene" :P

rradu83
junior
junior

Mesaj de rradu83 » 26 Mai 2010, 07:33

@radonneus

Cum zici tu, fiecare cu ale lui
Mai bine vezi-ti de pescuitul tau :oops:

P.S Sa stii ca nu manc CARNE DE PESTE :wink:
Esox_Lucius

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Mai 2010, 08:37

calmati-va baieti, ce naiba.
nimeni nu da socoteala la nimeni, discutam ne auzam, schimbam pareri, cerem un sfat, mai polemica, ...atit.
in rest , depinde de fiecare in parte.
cum am mai zis, inportant este ca esti impacat tu cu tine insuti, si ca ai ACTIONAT,invre-un fel sau altul, prin bunul simt de A ELIBERA, acele mierlite sub dimensiune, si gata frate,in rest poa sa zica lumea vrute si nevrute, bune si nebune :evil:
numai bine rau la nimeni! 8)
radonneus is curios cum faci tu poze cateodata, si fotografi alta data :wink: !
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns