contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

[quote="zamfi"]Muresul ...Ce e ala "Muresul"?

Vorbesti de chestia aia mare ,involburata, care deja se pregateste sa iasa pe camp (daca nu iasa la noapte mare lucru

) ?
Aici a iesit din matca in mai multe locuri( Ogra -Sanpaul si mai jos ) ... e apa peste tot...
-
haprian ionel
- veteran

-
[quote="Tipar ranit"]@Ionel
Valea Pianului se desparte in Strungari in doua, valea Toni si valea Recii,cand ajungi la intersectie sa nu mergi in stanga (valea Toni) apa este ff mica si nu mai tine pastrav, valea Recii are ceva pastrav dar sunt putine locuri bune de pescuit asa ca trebuie sa insisti pe toata valea, iar locurile cele mai frumoase sunt sus unde nu mai poti merge cu masina.
Excursie placuta si FIR INTINS[/quote]
Deci pana la urma o sa-mi iau si batul ca 3-4 zile am timp si sa ma plimb un pic ,sa gasesc locurile alea bune

....multumesc de informatie.!!
-
kzoli
- veteran

iar locurile cele mai frumoase sunt sus unde nu mai poti merge cu masina.
Vrei sa dai la peste din masina ? Parcheaza undeva sa nu deranjeze pe nimeni si dute pe jos ..e mult mai frumos si mai sanatos
apropo am scris de parcare ca unii isi lasa masina in mijlocul drumului ,n-ai cum sa treci de ele , solutie ? o franghie lunga si tragi cu masina pe margine sau dai o bere si remorcheaza cu ifronul

.
-
haprian ionel
- veteran

-
Valea Pianului se desparte in doua inainte de manastire sau mai in sus? ca ma uit pe google eart si nu imi dau seama.!
-
rradu83
- junior

-
Din cate imi aduc aminte parca mai in sus , un drum merge in dreapta pe vale si se mai face unul la stanga e drum forestier ... stiu ca am bagat pe acolo noaptea un pejout 307 cc am dat bine cu el
Normal cautand cabana...

Esox_Lucius
-
Tipar ranit
- utilizator constant

De la manastire mai mergi aprox. 2 km,si unde incep sa fie cabane se bifurca drumul.
@ kzoli
Ai dreptate, cam greu de pescuit la pastrav din masina, am spus ca nu mai poti merge cu masina fiindca la un moment dat valea nu mai merge paralel cu drumul, iar locurile pe vale de acolo in sus sunt mai frumoase si mai salbatice. Traim in ROMANIA iar apele care merg paralel cu drumul sunt pline de mizerie si batute de pescari si bine-nteles de BRACONIERI, iar daca valea mai trece si prin sat ai surprize sa vezi in apa ori ce obiect care exista pe pamant (in afara de OZN-uri ca le-au luat americanii)
Fir intins

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
-
haprian ionel
- veteran

-
Astazi de dimineata am fost pe la Sebes cu treaba si daca tot am avut timp de plimbari am dat o tura si pana la Lancram ("balta mea preferata") si surpriza nu a intarziat sa apara :la prima lansare a si muscat stiuca...nu mi-a venit sa cred ,prima data cand mi se intampla ,si dupa 10 minute iaca inca una tot la fel de mare ca si prima .Le-am eliberat si am plecat ca am primit un telefon ca mi-o venit marfa ..ca daca aveam timp sa stau cred ca mai aveam nevoie de unul cu mine :io sa le prind si el sa le numere...

-
Radu_T
- veteran

Da cu ce dai mai ionele la lancram?? ce vobler ....pleu?? ia zi

-
rradu83
- junior

-
Esox_Lucius
-
haprian ionel
- veteran

-
Nu sunt secretos deloc ,atata doar ca (dupa cum am spus mai sus) am fost plecat un pic la munte unde nu am avut internet ca sa va raspund si marlitele le-am prins la rotativa de 5 grame aurie pe amandoua si dupa care le-am eliberat.... acuma imi pare foarte rau ca nu am facut poza si la eliberare ca sa nu mai zica "nu stiu cine" ca stiucile au fost tepene, dar promit ca nu o sa se mai intimple!!