Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
cu siguranta apele sunt mari si murdare, nu cred ca face exceptie acel raulet...deci, nu cred ca ai sanse!Lancramul e sansa ta:D:D
pe unde vine Strungari?
pe unde vine Strungari?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
Tarziu Valerierradu83 scrie:Hei Zemfi nu vrei un shukan?stiu ca tie iti place la shalo
![]()
Fac reducere daca sunteti din judet!

Intre timp am luat cu banii de shukan un Cormoran si o Daiwa .Multumit de bete .Asa ca...
Poate cand se gata criza...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Bunzamfi scrie:Tarziu Valerierradu83 scrie:Hei Zemfi nu vrei un shukan?stiu ca tie iti place la shalo
![]()
Fac reducere daca sunteti din judet!Cand am cautat ceva de genul nu vindea nimeni nimic
![]()
Intre timp am luat cu banii de shukan un Cormoran si o Daiwa .Multumit de bete .Asa ca...
Poate cand se gata criza...

Cum e Murasu la aiud ?

Esox_Lucius
Muresul ...Ce e ala "Muresul"?
Vorbesti de chestia aia mare ,involburata, care deja se pregateste sa iasa pe camp (daca nu iasa la noapte mare lucru
) ?
Daca da ,apai Radule draga sa stii ca e nasoala treaba
Si la ora asta ploua in Aiud aproape torential

Daca da ,apai Radule draga sa stii ca e nasoala treaba

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Pentru mine este a 5-a oara consecutiv cand vin la socrii in Victoria, langa Olt, si vremea se schimba 100%. O singura zi am prins, sambata, cat-decat ... de atunci ploua non-stop. Am fotografiat broaste testoase, atat ! 
Plec de pe Mures, ajung pe Olt ... sperante mari ... sanse reale ... dar vreme de cacao.
A 5-a oara consecutiv, poi pana cand ?!

Plec de pe Mures, ajung pe Olt ... sperante mari ... sanse reale ... dar vreme de cacao.
A 5-a oara consecutiv, poi pana cand ?!

-
- utilizator constant
@Ionel
Valea Pianului se desparte in Strungari in doua, valea Toni si valea Recii,cand ajungi la intersectie sa nu mergi in stanga (valea Toni) apa este ff mica si nu mai tine pastrav, valea Recii are ceva pastrav dar sunt putine locuri bune de pescuit asa ca trebuie sa insisti pe toata valea, iar locurile cele mai frumoase sunt sus unde nu mai poti merge cu masina.
Excursie placuta si FIR INTINS
Valea Pianului se desparte in Strungari in doua, valea Toni si valea Recii,cand ajungi la intersectie sa nu mergi in stanga (valea Toni) apa este ff mica si nu mai tine pastrav, valea Recii are ceva pastrav dar sunt putine locuri bune de pescuit asa ca trebuie sa insisti pe toata valea, iar locurile cele mai frumoase sunt sus unde nu mai poti merge cu masina.
Excursie placuta si FIR INTINS
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!