Draga Radu, taranii sunt oameni cu bun simt, frica lui Dumnezeu si cu cei 7 ani de acasa!!!!!!!!!!!!!! Cei despre care vorbeste Marius nu sunt tarani, sunt MITOCANI, ceea ce e o mare diferenta! Eu sunt nascut la tara (la sat) si nu-mi e rusine, imi e rusine cand ii vad pe unii concetateni "oraseni" mai "MITOCANI" decat cei care o viata intreaga au "manat" oile pe camp, dar cu toate astea isi respecta OBRAZUL!Radu_T scrie:Marius ... sa nu ii jignim pe Tarani....ei muncesc de dimineata pana seara si duminica odihnesc nu au vreme de lucruri de genu ...in cel mai bun caz beau pana maine la "bolta".... Sunt niste persoane respinse de societate,needucate si analfabete si Pt. care o pancarda (daca ar exista pe balta la Lancram) cu "Pastrati Curatenia" reprezinta o tinta de aruncat sticla de whiskey dupa ce o da pe bag ca ghiolbanu. E mai bine.
Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
scuzele mele, TARANII , la care ma refer eu nu sunt cei care s-sau nascut sa iubeasca pamantul si sa-l respecte, si traiesc pentru el si din el!
sa zicem ca inlocuim TARAN, cu MITOCANUL PARTZAIT sau COCALARUS FLEGMATICUS ASPIRANTUS.
nu este vorba nici pe departe de taranul pe care-l cunoastem toti, (din romanul ION
).
e bine?!
cu ce te lauzi Zemfi ?
sa zicem ca inlocuim TARAN, cu MITOCANUL PARTZAIT sau COCALARUS FLEGMATICUS ASPIRANTUS.
nu este vorba nici pe departe de taranul pe care-l cunoastem toti, (din romanul ION

e bine?!
cu ce te lauzi Zemfi ?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
si la mine e prohi, cu mici exceptii, daca se baga altceva intamplator, pozat si eliberat offcors...zamfi scrie:@ marius popa
Nu ma laud .Nu-i frumos...Ti-am mai spus ca e prohibitie .Cel putin la Aiud

ampoiul de dimineata aproape praf.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Asa este ,s-au facut ceva controale.Chiar si noaptea la 2 si in zone greu accesibile.Ceea ce e foarte bine.Pacat ca dupa ce se deschide pescuitul nu mai vine nici naiba in control.fisherman scrie:zamfi, am auzit ca au fost ceva controale prin zona voastra. cel putin asa zicea presa, ca ar fi prin vreo 4 ficiori ce pescuiau si ei pe acolo.
Recunosc ca am mai iesit si eu cu cate un pleu pe apa si ca nu m-am intalnit cu nici un control

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- semlecangheorghe
- veteran
No bine! Este crescut si perfect ...rosu!semlecangheorghe scrie:Zamfi cum este Muresul?S-a murdarit?

Aries clar! Are malurile argiloase + tot felul de cianuri pe mal care sunt spalate de ploi si ajung in Mures...

Si cand ma gandesc ce apa era sambata dimineata...
Dar poate pana la Arad se decanteaza

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.