Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 16 Mai 2010, 21:02

Radu_T scrie:Marius ... sa nu ii jignim pe Tarani....ei muncesc de dimineata pana seara si duminica odihnesc nu au vreme de lucruri de genu ...in cel mai bun caz beau pana maine la "bolta" :) .... Sunt niste persoane respinse de societate,needucate si analfabete si Pt. care o pancarda (daca ar exista pe balta la Lancram) cu "Pastrati Curatenia" reprezinta o tinta de aruncat sticla de whiskey dupa ce o da pe bag ca ghiolbanu. E mai bine. :)
Draga Radu, taranii sunt oameni cu bun simt, frica lui Dumnezeu si cu cei 7 ani de acasa!!!!!!!!!!!!!! Cei despre care vorbeste Marius nu sunt tarani, sunt MITOCANI, ceea ce e o mare diferenta! Eu sunt nascut la tara (la sat) si nu-mi e rusine, imi e rusine cand ii vad pe unii concetateni "oraseni" mai "MITOCANI" decat cei care o viata intreaga au "manat" oile pe camp, dar cu toate astea isi respecta OBRAZUL!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Mai 2010, 21:41

scuzele mele, TARANII , la care ma refer eu nu sunt cei care s-sau nascut sa iubeasca pamantul si sa-l respecte, si traiesc pentru el si din el!
sa zicem ca inlocuim TARAN, cu MITOCANUL PARTZAIT sau COCALARUS FLEGMATICUS ASPIRANTUS.
nu este vorba nici pe departe de taranul pe care-l cunoastem toti, (din romanul ION :) ).
e bine?!
cu ce te lauzi Zemfi ? :?:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2010, 07:53

@ marius popa

Nu ma laud .Nu-i frumos... :lol: Ti-am mai spus ca e prohibitie .Cel putin la Aiud :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 17 Mai 2010, 08:18

zamfi, am auzit ca au fost ceva controale prin zona voastra. cel putin asa zicea presa, ca ar fi prin vreo 4 ficiori ce pescuiau si ei pe acolo.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 17 Mai 2010, 09:28

zamfi scrie:@ marius popa

Nu ma laud .Nu-i frumos... :lol: Ti-am mai spus ca e prohibitie .Cel putin la Aiud :lol:
si la mine e prohi, cu mici exceptii, daca se baga altceva intamplator, pozat si eliberat offcors... 8)
ampoiul de dimineata aproape praf.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2010, 10:29

fisherman scrie:zamfi, am auzit ca au fost ceva controale prin zona voastra. cel putin asa zicea presa, ca ar fi prin vreo 4 ficiori ce pescuiau si ei pe acolo.
Asa este ,s-au facut ceva controale.Chiar si noaptea la 2 si in zone greu accesibile.Ceea ce e foarte bine.Pacat ca dupa ce se deschide pescuitul nu mai vine nici naiba in control.
Recunosc ca am mai iesit si eu cu cate un pleu pe apa si ca nu m-am intalnit cu nici un control :lol: Cred ca e mai bine , ca poate era vreun militian care nu a auzit de stiuca si plee... :lol: Oricum Muresul s-a facut praf din nou asa ca spritz-pauza :cry: Ceva normal la noi cu raul asta ...

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 17 Mai 2010, 10:56

dupa cum arata vremea, cred ca tot asa o sa ne frece anul asta. :(
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2010, 13:12

fisherman scrie:dupa cum arata vremea, cred ca tot asa o sa ne frece anul asta. :(
Nu te-ai obisnuit inca? :shock: Asta e norocul nostru :avem Ariesul in amonte :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2010, 13:22

Zamfi cum este Muresul?S-a murdarit?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2010, 18:39

semlecangheorghe scrie:Zamfi cum este Muresul?S-a murdarit?
No bine! Este crescut si perfect ...rosu! :cry: :cry: :cry:
Aries clar! Are malurile argiloase + tot felul de cianuri pe mal care sunt spalate de ploi si ajung in Mures... :twisted: Si restul vailor sunt mari si tulburi. Bine ,inca nu este "gros" ,dar sunt sanse mari ... Total nepotrivit pentru noi :cry:
Si cand ma gandesc ce apa era sambata dimineata...

Dar poate pana la Arad se decanteaza :lol:

Scrie răspuns