contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
rradu83
- junior

-
@
radonneus,
Nenea , ati ajuns la temperatura de "fierbere"? Calmeaza-te nenea, sa nu faci aburi
Si chiar nu stiu ce te framanta' acest post...
rradu83 scrie:kzoli scrie:radonneus scrie:Poti si sa filmezi eliberarea ca tot o sa se gaseasca "un cineva" sa c�r�ie ceva

Fă cum faci de obicei.
Te salutez.
Intotdeaunea apare cineva sa critice

ca n-ai tinut bine , ca e asa sau asa , ca nu stiu ce ....
La critica se pricepe toata lumea

.
Nu trebuie bagati in seama ,fiecare dupa constiinta lui

.
Dar ,mai bine vedem si filmarea sa vedem si noi ce a facut omu chiar ia dat drumul sau nu
Si apoi sa critice cine ce vrea ...
P.S.
http://www.youtube.com/watch?v=jU6Eix9y ... re=related
frumos sfarsit , bravo

Fiecare face ce vrea pana la urma(il prinde,manca,il **** , problema lui) daca il elibereaza
bravo,chiar nu ii vad rostul la "balciu" asta
Ce am vrut sa arat in postul ala era doar sa mai vedem si noi,
Astia care "braconam" o simpla eliberare ...
Incerc sa incheiem aici !
Era sa uit : daca se poate un pic mai decent cu vocabularul ,domnule informatician
O zi buna va doresc
Esox_Lucius
-
rradu83
- junior

-
kzoli scrie:Nu e cazul sa va suparati unii pe altii ,atata timp cat legea permite retinerea pestii in limita a 5 kg .Eu personal si de ciuda ii dau drumul sa oftic pe cei care retin pesti mici

.
Sunt alti suparati, eu unul nu

Foarte bine , le faci in ciuda ,asta fac si eu si normal ca se oftica la culme .. Bwhaha
Esox_Lucius
-
MARIUS POPA
- veteran

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Zamfi
- veteran

Si daca n-am avut cu cine se pune ?
Am mers azi pe la ora 11 in gura Tarnavei sa vad ce si cum ...Pentru deschidere.Nu am fost de anul trecut pe acolo si am zis sa ma plimb un pic.Am ramas dezamagit de ce au facut acolo cu draglina ...

Inainte era o bulboana interesanta ,plina de salau, dar acum duc cele doua rauri , paralel, cca 50 m ,despartite de o fasie de pietris ,imbinarea apelor facandu-se in apa de o schioapa!

Si tarnava era tulbure .E drept ca sareau ceva avatei pe acolo dar nu i-am deranjat .Totusi am senzatia ca vor modifica din nou gura de varsare.Sunt acolo dragline pregatite.
In rest ...numai de bine!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
kzoli
- veteran

... Apele curgatore dupa fiecare viitura remodeleaza , redecoreaza structura solului si a malurilor creeand sau distrugand locuri bune de pescuit ...

pescarul fiind nevoit sa cauta sa exploreze noi locuri promitatoare .... in timp ce pe balta acelasi locuri nu se modifica decat foarte rar.
-
Zamfi
- veteran

kzoli scrie:... Apele curgatore dupa fiecare viitura remodeleaza , redecoreaza structura solului si a malurilor creeand sau distrugand locuri bune de pescuit ...

pescarul fiind nevoit sa cauta sa exploreze noi locuri promitatoare .... in timp ce pe balta acelasi locuri nu se modifica decat foarte rar.
Mai omule ... Unde vezi tu ca am zis ceva de viitura NATURALA in postul meu ?

Gura Tarnavei a fost "modelata" artificial de om! Cu ajutorul draglinelor!
Apropo:
draglina= utilaj folosit in exploatarea albiilor raurilor pentru obtinere de material utiliazat in constructii ,balast in forma bruta

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
kzoli
- veteran

Mai omule ... Unde vezi tu ca am zis ceva de viitura NATURALA in postul meu ?

Gura Tarnavei a fost "modelata" artificial de om! Cu ajutorul draglinelor!
Apropo:
draglina= utilaj folosit in exploatarea albiilor raurilor pentru obtinere de material utiliazat in constructii ,balast in forma bruta

[/quote]

, nu e cazul sa te enervezi

,cat despre draglina ....Directia apelor a primit niste fonduri si execut lucrari de preventie in mare parte cat despre exploatare balastiera din apa ,e stric interzis de vreo 2 ani sau mai mult ...stiu sigur am un Var la balastiera din Sangiorgiu de Mures si nu pot sa extraga" material" mai aproape de 20 m de albia raului .... cei de la mediu si de la ape sunt tot timpul pe capul lor ...Probabil pe la voi sunt cu" pile ".
-
fisherman
- veteran

era vorba ca este interzisa saparea in albia raurilor dupa balast. ca orice lege de la noi, te poti sterge la qr cu ea. asa au nenorocit si zona blandiana. din zona salbatica au facut numai sapaturi.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
kzoli
- veteran

fisherman scrie:era vorba ca este interzisa saparea in albia raurilor dupa balast. ca orice lege de la noi, te poti sterge la qr cu ea. asa au nenorocit si zona blandiana. din zona salbatica au facut numai sapaturi.
Nu e lege pe la noi ,unii ocolesc ,altii il doare in *** ,cei care respecta sunt .........
Vara tecuta am patit pe o portiune a muresului au escavat in apa de pana la genunchi au facut gropane de 3-4 m ... dimineata trecand muresul cu un coleg am facut baie cu lansete cu tot , geanta si acuma zace undeva pe fundul apei ...

... zilnic umblam pe acolo ,traversam raul , cunoasteam zona ...dar n-am mers pe acolo cam 3 saptamani si cand am vrut sa trecem era sa ramanem acolo ...
-
sorin tot
- utilizator constant

-
faceti o sesizare la mediu. inspectorii sunt mana in mana cu balastierele. eu am facut 2 sesizari in ultima luna (zici ca i-a luat dracu pe astia cu draglinele in ultimul timp). imediat dupa sesizari (la cateva minute) draglinele s-au oprit (primind probabil un telefon de la inspectorii de mediu manjiti). utilajele au fost apoi luate de pe malul Muresului.
draglinele nu au voie sa extraga balastru din albia raului. puneti mana pe telefon, nu asteptati sa sune cei din Blandiana sau Vurpar!