Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 25 Mar 2010, 15:07

fisheman la partos se mai prinde si altceva in afara de scobar si albituri? de exemplu salau sau stiuca ??

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 25 Mar 2010, 22:49

Eu am pacalit o stiuca la 2.5kg anul trecut prin octombrie acolo. Se prinde si salau, am vazut chiar eu in direct cateva capturi la 1.5kg sa zicem. Am lasat cateva gume in apa incercand sa ma imprietenesc cu salaii dar bugetul nu e de partea mea si atunci in general cand ma duc in zona accea prefer sa dau dupa avat, pe partea unde curge muresul, + ca am avut niscaiva rezultate notabile acolo. Incerc sa pun o imagine de-a lu` Gogule cu zona si sper sa nu fi intervenit aiurea crezand ca despre acea locatie vorbiti:

Cum arata zona in 2003:
Imagine
Cum arata in prezent, evident cu ajutorul photoshop:
Imagine

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 25 Mar 2010, 23:36

am urmarit pozele din satelit expuse de tine.
am sa pun si varianta mea, cu completari peste a ta.
cu o rectificare personala, nu am vazut si nu am auzit sa se prinda clean acolo, este nisip pe fund, in zona aia si namol, piatra este mai in jos, :D
http://img695.imageshack.us/img695/7865/87480604.png
cand se excava, de era mai adinc golful, era stiuca, avat , mare, acuma sa nivelat fundul, si nu mai este asa mare apa.
nu stiam ca a aparut acolo piscina, nu am mai fost de anul trecut, cunosc destul de bine zona, pina la gardul cu pricina.
numai bine rau la nimeni, cred ca am sa merg si eu in wekend pe la vint, sau....! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 26 Mar 2010, 07:42

marius, acum cativa ani am prins si clean pe acolo. o fi intrat accidental, asta nu stiu. de prins s-a prins pe acolo si stiuca si avat si salau. in orice caz vara vezi prin baltoacele alea o gramada de atacuri de rapitor. din pacate au atata albitura incat nu prea pun gura pe alte chestii.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Mar 2010, 08:02

am zis numai de clean..
albitura intradevar e plin, si atacurile sunt rare la altceva din pacate, somn s-a luat , am facut pe schita.
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 26 Mar 2010, 12:12

va multumesc pentru scheme sa speram ca si vremea va tine cu noi weekend-ul asta!

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 26 Mar 2010, 12:51

incearca sa mergi maine. pe duminica se anunta ploaie (din pacate).
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 26 Mar 2010, 14:07

Nu e piscina Marius, sunt 2 mini-balti de pescuit si sunt mai vechi de 2003, data imaginii google earth. Am vazut popor pescuind acolo, dar cine are acces asta nu stiu si sincer ... nu ma intereseaza. Dar daca eu sap o groapa de 20cm in digul de aparare contra inundatiilor cred ca ma impusca organele instantaneu :))
Acum ... poate omul a facut o treaba solida acolo, in sensul ca apa sa nu se infiltreze in dig, sunt convins ca solutii sunt.

Salutari.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Mar 2010, 15:22

radonneus scrie:Nu e piscina Marius, sunt 2 mini-balti de pescuit si sunt mai vechi de 2003, data imaginii google earth. Am vazut popor pescuind acolo, dar cine are acces asta nu stiu si sincer ... nu ma intereseaza. Dar daca eu sap o groapa de 20cm in digul de aparare contra inundatiilor cred ca ma impusca organele instantaneu :))
Acum ... poate omul a facut o treaba solida acolo, in sensul ca apa sa nu se infiltreze in dig, sunt convins ca solutii sunt.

Salutari.
corect eu dincolo de gard nu am fost, ca am vazut gardul si nu ma interesa, si nici nu m-am uitat din departare mai de sus sa vad, deci , m-ai prins.

teoretic nu ai voie sa sapi in digurile statului, ce protejeaza contra inundatiilor;tata diguri, strategice, nu puse la mantuiala, creste muresul peste cote, ...unii nu gandesc.
cu siguranta scoteau suriul, dar , sunt lucruri pe lumea asta care ne depasesc, pe noi oamenii de rand, banii vorbesc, banii nu tac.... 8)
apa poate nu se infiltreaza, dar rezistenta lui s-a subtiat.
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Mar 2010, 12:21

Am vazut azi dim Mureshul .
Murdar....
Cafeniu..
Urat..

Scrie răspuns