Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 23 Mar 2010, 22:36

haprian ionel scrie:as avea o intrebare :la stiuca ii prohibitie pana in 31 mi se pare si pe urma incepe prohibitia celorlalti pesti sau a tuturor pestilor ? dupa 31 se poate pescui la stiuca sau nu?
iexact,
pina la sfarsitul lunii, e inchis la stiuca, dupaia, dumnezeu mai stie cum se vor napustii asupra lor "pescarii" aia buni, stiti voi care..! :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 24 Mar 2010, 18:59

Am pus si io o poza cu o stiuca in galeria personala pe care tocmai mi-am facuto si toata lumea a inceput sa ma critice ca ii prohibitie...! fratiilor este o poza mai veche pe care m-am gandit sa o pun in galerie ca sa am si io niste poze pe acolo! greseala este a mea ca nu am specificat , oricum nu am crezut ca asa o sa se interpreteze ! asta asa ca sa se stie 8)

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 24 Mar 2010, 19:27

zamfi scrie:
MARIUS POPA scrie:muresul creste, e murdar, vin peturi pe el,...
ce facem in wekend, mergem pe balta sau nu?
intrebare generala!
Daca nu apare vreo propunere :roll: sambata plec pe Cincis!
Hai duminica ca atunci pot si eu...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Mar 2010, 19:39

cine s-o luat de tine mai ionel, lasa-i ca ori is rai ori is invidiosi. :wink:
spune tu ceva referinte de baltile voastre, de la daia!
se mai pescuieste, ce se mai prinde, care este taxa, se poate pescui si noaptea?
a luate careva de pe linga tine, duminca, ceva mai consistent?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 24 Mar 2010, 20:23

Anul trecut a fost taxa de 40 de ron pe zi de la 6 dimineata pana la 6 seara , 3 lansete cu cate un ac fiecare ,fara momeli speciale ,ai voie sa pleci acasa cu 4 kg de peste prins si pe restul daca il vrei il platesti . astea erau regulile anul trecut acuma nu stiu daca so scumpit sau daca sa schimbat ceva si regulile astea se cam aplica doar cand vine Betleaga (patronul) pe acolo ca cu pasnici se poate rezolva orice fara prea multe rugaminti in rest se aude ca nu se prea prinde peste dar in unele zile au fost pescari care au prins si cate 15-16 kg si in altele deloc depinde nu stiu de ce...!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2010, 20:43

Las-o dreaq de Daia! :twisted: Ca trebuia sa mergi la 10 seara sa prinzi loc de pescuit...Da ,intradevar s-au prins si 30 de kg de crap de zi...Pe patron il striga Bedreaga! :lol: Un tip care stie cum se face acvacultura! Este ...lipovean :P
Singurul lucru interesant pe Daia sunt cele cateva stiuci mari care le baga, somnii frumosi (rari da' ...mari!) , 2-3 strapi si somnul african!

@Teoo
Duminica sunt Floriile si am interdictie! :lol: Interesant este ca nu merg nici sambata si stii de ce? Merg maine! :P Sper sa ajung si pe lac 2-3 ceasuri...Desi toate mp-urile care le-am primit sunt dezastru :cry: Nu se prinde cica nimic...Ahhh si inca ceva: eu o sa dau de pe mal!

Dar o Taga,Geaca, Tau Popii tot m-ar interesa intr-o zi...Ai telefonul meu.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 24 Mar 2010, 20:50

La Daia baltile deschise publicului sunt egale cu 0 fata de celelalte! am un vecin care ii cunoaste bine pe paznici si mai merge la braconaj dupa care vinde pestele pe la noi printre vecini si pot sa va spun ca am cumparat de la el si sturion prins pe prima balta de la Daia inspre Sebes :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2010, 20:56

Ionele stii cum le spunem noi la baltile industriale ale lui Bedreaga? La "comoara"!Iti imaginezi de ce...Am pescuit si eu pe ele : cand am pescuit acolo prima data acum vreo 10 ani cred , eram insotit ,printre altii, de proaspatul campion al Romaniei la pescuit stationar (Crisan Lucian din Teius) .Cand ne-am dat jos din masini (ca era si Alin Tudose cu noi :lol: ) ,ne-am uitat la balta si la pestii care sareau si numa ce l-am auzit pe Lucian:
-Hai acasa!
-De ce? :shock:
-N-avem scule pentru ce peste este aici! :lol: :lol: :lol:
Noroc ca ne-a bagat paznicul pe a doua balta ,langa ferma, unde erau pesti mai normali!

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 24 Mar 2010, 21:02

ce sai faci asa-i la noi in romanica doar uni sa castige si alti nimic 8)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2010, 21:03

haprian ionel scrie:ce sai faci asa-i la noi in romanica doar uni sa castige si alti nimic 8)
Poti sa fii mai explicit te rog? :roll:

Scrie răspuns