Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 27 Mar 2010, 16:23

Sa dat drumul la baltile de la Daia! am trecut azi pe acolo si era plin chiar prea multi as putea spune ,sunt curios daca o sa gasesc ceva comentarii pe net despre capturi, pareri,ca acuma ar cam trebui sa ne orienta spre balti daca incepe prohibitia nu?

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 28 Mar 2010, 10:32

fratilor voi ati mai fost la pescuit pe ploaie ? trage pestele sau nu ca parerile sunt impartite: uni spun ca trage deoarece zgomotul ploii acopera toate miscarile pescarului de pe mal alti spun ca nu are rost ca pesti stau la fund cand ploua :? oare care o fi mai adevarata?are rost sa merg sau nu?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 28 Mar 2010, 11:47

am mai fost, nu cred ca explicatia ta este cea buna, insa se stie ca presiunea atmosferica influenteaza metabolismul pestilor, si dupa fiecare ploaie presiunea atmosferica sufera modificari.
cel putin eu am avut rezultate bune ,atit pe ploaie cat si dupa ploaie.
astazi nu e cazul, ca este totusi sfarsit de martie, nu esta asa de cald, dar pescar hoinar, nu defineste un pescar care face diferenta intra vara si toamna intre iarna si primavara :lol: :lol: (parerea mea, nu uitati)
sa revenim...
ieri am facut o iesire pe mures la vint, se preconiza de dimineata o zi frumoasa...toate cele bune, insa pe la 12 a inceput sa se schimbe vremea, a inceput vantul sa bata si ne-a izgonit..unde???
pe sebes, apa frumoasa, limpede, raul mic (nu a fost lacul), dar ,se pare ca nu am reusit sa fentam decat 2 clenuti, in rest am vazut alti pescari care practica banuiesc numai stationaru, la morunas si scobar, care au luat cateva bucati, si mai mari si mai mici...

am zis, las ca venim maine (azi), sa luam sebesul la puricat , de la Arini in amonte, in salbaticie, poate un spin la clean, sa vedem cum sunt locurile, ca au trecut ceva ani buni de cand nu am mai pescit pe el, :)
dar se pare ca vremea nu se lasa , totusi, ploaia inseamna belsug, asa ca, asteptam vremuri mai bune.. 8)
totusi, pentru doritori, puteti sa mergeti si astazi, sa vedeti daca cele spuse sunt adevarate (pentru haprian) :wink:
numai bine rau la nimeni, 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 28 Mar 2010, 12:04

Asa m-am gandit si eu ca e cam rece apa pentru pescuitul pe ploaie si ii cam deprimant sa stai toata ziua in ploaie si sa nu prinzi nimic dar cu toate astea pana la urma tot stau in dubii sa ies sau sa nu ies un pic mai tarziu daca inceata ploaia, numa asa vreo 2-3 ore sa dau la pasnic ca azi e ultima zi (pentru mine) cand mai pot sa merg ,pana la prohibitie :cry:

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 28 Mar 2010, 12:06

Mariuse pe Secas nu ai incercat la clean ca io am avut rezultate destul de bune pe acolo la spining, cu voblere mici (2-3cm) este clean de juma de kg cat vrei 8)

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 29 Mar 2010, 07:29

haprian ionel scrie:Mariuse pe Secas nu ai incercat la clean ca io am avut rezultate destul de bune pe acolo la spining, cu voblere mici (2-3cm) este clean de juma de kg cat vrei 8)
Secasul , in ce zona ?

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 29 Mar 2010, 08:15

in zona Sebes pe la rapa rosie, poligonul de tragere sunt destule locuri foarte frumoase pt clean 8)

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 29 Mar 2010, 12:35

Le stiu
Pe acolo am copilarit.
Acolo am prins primii cleni din viatza mea...
:D :D

In " Cutina " cand ai prins ultima data..?

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 29 Mar 2010, 15:38

in cutina?? :? nu am mai auzit termenul asta pana acum si ultima data am prins de vreo 2-3 saptamani nu mai stiu sigur ,am prins 1 clean de vreo juma de kg si 2 mrene mai mici dar i-am eliberat pe toti ca ce era sa fac cu ei :D chiar de la podul de la armata mai sus un pic :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 29 Mar 2010, 18:55

haprian ionel scrie:Mariuse pe Secas nu ai incercat la clean ca io am avut rezultate destul de bune pe acolo la spining, cu voblere mici (2-3cm) este clean de juma de kg cat vrei 8)
sa sti ca nu am fost, pe unde se ajunge mai exact, prin sebes sau prin ohaba?
daca e in salbatacie, atunci e bine, anul asta mi-am propus sa cutreier malurile.
unde varsa ?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns