Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
am mai fost, nu cred ca explicatia ta este cea buna, insa se stie ca presiunea atmosferica influenteaza metabolismul pestilor, si dupa fiecare ploaie presiunea atmosferica sufera modificari.
cel putin eu am avut rezultate bune ,atit pe ploaie cat si dupa ploaie.
astazi nu e cazul, ca este totusi sfarsit de martie, nu esta asa de cald, dar pescar hoinar, nu defineste un pescar care face diferenta intra vara si toamna intre iarna si primavara
(parerea mea, nu uitati)
sa revenim...
ieri am facut o iesire pe mures la vint, se preconiza de dimineata o zi frumoasa...toate cele bune, insa pe la 12 a inceput sa se schimbe vremea, a inceput vantul sa bata si ne-a izgonit..unde???
pe sebes, apa frumoasa, limpede, raul mic (nu a fost lacul), dar ,se pare ca nu am reusit sa fentam decat 2 clenuti, in rest am vazut alti pescari care practica banuiesc numai stationaru, la morunas si scobar, care au luat cateva bucati, si mai mari si mai mici...
am zis, las ca venim maine (azi), sa luam sebesul la puricat , de la Arini in amonte, in salbaticie, poate un spin la clean, sa vedem cum sunt locurile, ca au trecut ceva ani buni de cand nu am mai pescit pe el,
dar se pare ca vremea nu se lasa , totusi, ploaia inseamna belsug, asa ca, asteptam vremuri mai bune..
totusi, pentru doritori, puteti sa mergeti si astazi, sa vedeti daca cele spuse sunt adevarate (pentru haprian)
numai bine rau la nimeni,
cel putin eu am avut rezultate bune ,atit pe ploaie cat si dupa ploaie.
astazi nu e cazul, ca este totusi sfarsit de martie, nu esta asa de cald, dar pescar hoinar, nu defineste un pescar care face diferenta intra vara si toamna intre iarna si primavara

sa revenim...
ieri am facut o iesire pe mures la vint, se preconiza de dimineata o zi frumoasa...toate cele bune, insa pe la 12 a inceput sa se schimbe vremea, a inceput vantul sa bata si ne-a izgonit..unde???
pe sebes, apa frumoasa, limpede, raul mic (nu a fost lacul), dar ,se pare ca nu am reusit sa fentam decat 2 clenuti, in rest am vazut alti pescari care practica banuiesc numai stationaru, la morunas si scobar, care au luat cateva bucati, si mai mari si mai mici...
am zis, las ca venim maine (azi), sa luam sebesul la puricat , de la Arini in amonte, in salbaticie, poate un spin la clean, sa vedem cum sunt locurile, ca au trecut ceva ani buni de cand nu am mai pescit pe el,

dar se pare ca vremea nu se lasa , totusi, ploaia inseamna belsug, asa ca, asteptam vremuri mai bune..

totusi, pentru doritori, puteti sa mergeti si astazi, sa vedeti daca cele spuse sunt adevarate (pentru haprian)

numai bine rau la nimeni,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
Asa m-am gandit si eu ca e cam rece apa pentru pescuitul pe ploaie si ii cam deprimant sa stai toata ziua in ploaie si sa nu prinzi nimic dar cu toate astea pana la urma tot stau in dubii sa ies sau sa nu ies un pic mai tarziu daca inceata ploaia, numa asa vreo 2-3 ore sa dau la pasnic ca azi e ultima zi (pentru mine) cand mai pot sa merg ,pana la prohibitie 

- haprian ionel
- veteran
- haprian ionel
- veteran
- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
sa sti ca nu am fost, pe unde se ajunge mai exact, prin sebes sau prin ohaba?haprian ionel scrie:Mariuse pe Secas nu ai incercat la clean ca io am avut rezultate destul de bune pe acolo la spining, cu voblere mici (2-3cm) este clean de juma de kg cat vrei
daca e in salbatacie, atunci e bine, anul asta mi-am propus sa cutreier malurile.
unde varsa ?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.