Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
Cel mai bine (zic eu) se ajunge prin Sebes in drumul Daii dupa unitatea militara faci in stinga catre rapa rosie si mergi pe un drum de tara care la un moment dat se face la dreapta spre un pod al armatei si de acolo poti sa o iei ori in sus ori in jos pe rau cu masina sau la picior dar mai bine pe jos ca cu masina nu poti merge prea mult!! si se varsa in raul Sebes undeva prin Lancram nu prea stiu bine ca nu am fost decat de vreo 2 ori si pe jos
anul trecut era plin de albitura dar si exemplare mari anul asta am fost de 2 ori odata fara rezultat si o data am prins 1 clean de vreo 500 de grame si 2 mrene mai mici cum spuneam mai sus !! anul trecut am prins de mai multe ori cleni destul de frumosi la vobler si la boaba de porumb in lapte.

- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
fainut
mi dor sa vad pe o apa lina niste darabe trecute de 1 kg, las ca mai da caldura si te anunt eu "sa ma ghidezi" cum ajung exact pe acolo, si cred ca numai din iunie in colo.
natura este cel mai de pret bun, pe care-l avem...pacat ca nu stim sa o conservam.
pacat..
azi 30.03.2010, de dimineata veneau la peturi pe Mures, in seara asta l-am vazut dinnou, este din mal in mal, enorm..
undeva inunda, eu sper ca nu, f mare.
mi dor sa vad pe o apa lina niste darabe trecute de 1 kg, las ca mai da caldura si te anunt eu "sa ma ghidezi" cum ajung exact pe acolo, si cred ca numai din iunie in colo.
natura este cel mai de pret bun, pe care-l avem...pacat ca nu stim sa o conservam.
pacat..
azi 30.03.2010, de dimineata veneau la peturi pe Mures, in seara asta l-am vazut dinnou, este din mal in mal, enorm..
undeva inunda, eu sper ca nu, f mare.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
pun pariu ca nici in ziua de paste nu sta lumea acasa, si la Lancram o sa fie cel putin 2 persoane pe balta!
mai ales ca apele sunt f mari!
mai ales ca apele sunt f mari!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.