Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Zona "Pod Vint" sau impartit amenzi (1300 Ron Bucata ) iau prins doar pe cei cu ancore pe fund, se pare ca sa bagat cineva pe dansi... dar curios e faptul ca multi erau cu doamna pluta pe apa si la capatul firului ancora "au scapat" .
Din cate am auzit vorbeau ca dansi si ii intrebau "merge merge? -nu domle nu vezi ca e plin de ancore " aveau la ei somotei la 1,5 kg
Tot in zona aia de la Vurpar in jos au oameni plase pe care le baga la apa, instalatie de ELECTRICEAN cam tot arsenalu ce sa mai zic...
P.S putin mai frecvente controalele nu strica , oricum mai sunt si alte zone ...
Numai bine.
Din cate am auzit vorbeau ca dansi si ii intrebau "merge merge? -nu domle nu vezi ca e plin de ancore " aveau la ei somotei la 1,5 kg
Tot in zona aia de la Vurpar in jos au oameni plase pe care le baga la apa, instalatie de ELECTRICEAN cam tot arsenalu ce sa mai zic...
P.S putin mai frecvente controalele nu strica , oricum mai sunt si alte zone ...
Numai bine.
- MARIUS POPA
- veteran
eu am auzit ca cineva a decedat la pod la vint, l-a gasit m... pe scaunel...
nu sunt de la vurpar respectivii, sunt din vinti, BAIETII DE LA CABLU,
si nici politia nu le face nimica, am impresia ca le e teama.!
si eu sper la cat mai multe controale, dar cu "mascati" tata,sa intervina pe ei daca e cazul.
eu zic ca amenda nu-i descurajaza.
nu sunt de la vurpar respectivii, sunt din vinti, BAIETII DE LA CABLU,
si nici politia nu le face nimica, am impresia ca le e teama.!
si eu sper la cat mai multe controale, dar cu "mascati" tata,sa intervina pe ei daca e cazul.
eu zic ca amenda nu-i descurajaza.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
se pare ca vremea face ce stie mai bine, isi joaca rolul.
desi vremea este cum este, am trecut azi pe la Taureni si Zau de Campie, si am zarit vreo 10 pescari care s-au riscat in nebunia lor sa cinsteasca arta pescuitului,
si va spun sincer ca viscolul de afara nu era deloc placut.
baltile sunt dezghetate (pentru cei care nu stiu).
alte noutati?

p.s:l-am auzit pe gica pescar, realizatorul emisiuni de pe NTV (cei din bistrita stiu programul), ca de luni se elibereaza permisele de pescuit,adevar sau minciuna, ramane de vazut.

desi vremea este cum este, am trecut azi pe la Taureni si Zau de Campie, si am zarit vreo 10 pescari care s-au riscat in nebunia lor sa cinsteasca arta pescuitului,
si va spun sincer ca viscolul de afara nu era deloc placut.
baltile sunt dezghetate (pentru cei care nu stiu).
alte noutati?

p.s:l-am auzit pe gica pescar, realizatorul emisiuni de pe NTV (cei din bistrita stiu programul), ca de luni se elibereaza permisele de pescuit,adevar sau minciuna, ramane de vazut.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.