Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Mar 2010, 21:50

apsscobarul scrie:Vad ca afisarea mesajului nu prea vrea sa bata cu forma scrisa de mine asa ca reiau pasajul cu costurile permiselor:

Salariati: 30ron + 30ron = 60ron
Elevi/Studenti/ Persoane cu handicap usor: 10ron + 20ron = 30ron
Pensionari/ Persoane cu handicap sever/Veterani de razboi: gratis + 20ron = 20ron .
Prima suma de bani din dreptul fiecarei categorii de membri reprezinta taxa de permis de pescuit stabilita conform HG 1016/2008, iar cea dea doua reprezinta cotizatia de membru al Asociatiei stabilita conform Hotararii Adunarii Generale a Asociatiei.

Sper sa fiu de data aceasta cat se poate de explicit si va multumesc pentru intelegere.
Noapte buna.
imi cer scuze, nu vreau sa devin carcotas, insa am observat la toate asociatiile de pescari legal constituite ca primul lucru pe care il stabilesc sunt taxele de membru asociat (parca sunteti parlamentari si va votati salariile), dar nimeni nu spune ce primeste in schimb pescarul care intra in acea asociatie, ce primeste in schimbul acelei taxe??
daca tot vreti si sustineti munca de voluntariat (asa am inteles din celelalte postari) de ce nu transformati acea taxa impusa membrilor, in ore de munca in folosul asociatie???
adica ceva de genul - 30lei permisul ANPA + X ore / luna munca in folosul asociatie, iar pentru cei care nu pot, nu au timp sau pur si simplu nu doresc sa participe la astfel de activitati, echivalati acele X ore cu valoarea lor in bani si eventual inmultitio cu un procent oarecare.(binteles, votat de vestita adunare generala :lol:)
cred ca in felul acesta se asigura si acea munca asa zis voluntara si buget de cheltuieli fiindca sunt foarte sigur ca vor exista multi care mai bine vor plati decat sa participe la activitati, dar la fel de bine o sa existe si multi care vor face acea munca in folosul asociatie.
astfel se creaza o alternativa, o transparenta totala si cel mai important lucru, se arata pescarului de rand ca se doreste in primul rand, a se face treaba in folosul lor si nu se urmaresc beneficii materiale pt "capo di tuti capi" :wink: :D

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 02 Mar 2010, 19:59

Scuzati-mi intrebarea: stie cineva ceva de balta de la Oarda? este o balta mica la iesire din Oarda de sus pe acolo pe langa balastiera aia sau asa ceva.Am fost anul trecut in primavara si am prins ceva caras dar nu asta ii important era plin de fitofag dupa spusele pescarilor care mai erau pe acolo erau atit de multi ca intrun timp cand a mai secat balta din cauza secetei efectiv vedeai bancuri de pesti care ieseau la suprafata cu gurile pe afara ca nu mai aveau oxigen din cauza scaderi apei :shock: anul asta de cand a dat caldura nu am fost deloc dar tare curios sunt daca mai este ceva pe acolo sau sa braconat tot!!

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 02 Mar 2010, 22:07

Imi cer scuze :datz: daca am jignit pe cineva de pe acest forum :!: nu am avut in vedere asa ceva,dar mi sa parut ca MARIUS POPA este cam carcotas cu noua ASOCITIE si cu amplasarea sediului acesteia (ciocarlia) de parca nu ar sti unde e peco EUROPA :?: .Va informez ca "tipar ranit" face noi dezvaluiri despre Nea Fane :D :!: :!: :!: la ZVON!!!!si va invit sa-l vizualizati acolo sa nu mai murdarim aceasta pagina cu Nea Fane.
Promit sa nu mai fiu malitios de acum inainte :censored: numai daca ii musai :!: :shock:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 03 Mar 2010, 10:57

ceva vesti de pe Mures, Ampoi, Sebes? din cate am vazut pe site la hidrologie Muresul ar fi in scadere.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 03 Mar 2010, 11:07

Duminica cand am fost era foarte tulbure Muresul si Sebesul la fel era negru la culoare cine stie de la ce naiba :roll:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 03 Mar 2010, 11:21

apai, pana la prohibitie nu cred ca se aseaza apele. ca vad ca vremea o ia razna iar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 03 Mar 2010, 11:41

Nu prea am timp de pescuit numai Duminica ca am foarte mult de lucru si de vreo 3 saptamani ii vreme faina in timpul saptamani si Duminica ploaie :cry: ma omoara vremea asta!!...

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 03 Mar 2010, 12:07

am mai patit de-astea si-n alti ani. daca incepe prohibitia dupa cum spune ordinul, inseamna ca trebuie sa ma orientez pe ceva balti daca vreau sa fac o pescuiala.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Mar 2010, 12:52

ampoiul limpede, muresul e in scadere, sebesul nu stiu.
pentru stiucar:
linga europa este si ciocarlia..... :wink:
gata, ca devin iara carcotas. :wink: vi tu sa ma opresti, nu ?:lol: .
sunt curios ce dezvaluiri se fac iara.
nici eu nu am intentii rele.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 03 Mar 2010, 13:26

Marius, mersi de buletinul hidrologic. daca fac rost de permis (sper sa apara) poate pe saptamana viitoare fac o iesire in natura. asta daca se mentine vremea buna.

Scrie răspuns