Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Feb 2010, 19:55

apsscobarul scrie:Buna ziua si bine v-am gasit, va spune Asociatia Pescarilor Sportivi "SCOBARUL" Alba Iulia.
Am aparut si noi pe forum si dorim tuturor "FIRE INTINSE".
Ne caracterizeaza : disponibilitate, responsabilitate, receptivitate, comunicare permanenta - dar NUMAI PENTRU ADEVARATII PESCARI SPORTIVI.
Deviza noastra este "Catch & release".
Daca statul a vrut libera asociere, am facut aceasta Asociatie.
Nu urmarim interese financiare ci interese reacreativ/sportive.
Va asteptam la intalniri lunare sa ne spuneti toti ce doriti si in special cum sa cheltuim impreuna banii cu care a-ti cotizat.
Sa aveti o zi minunata si FIR INTINS pentru cei care ati iesit in natura.
Buna seara! Bine v-ati infiintat ,bine ati postat... :lol: Pai ce sa zic ...sa fie intr-un ceas bun , sa dovediti ca o asociatie merita infiintata sau cu alte cuvinte sa reabilitati cuvantul asociatie!
Sunt foarte curios cum o sa mearga treburile deoarece eu cam suflu si in iaurt de o vreme...Si stii foarte bine ca drumul spre iad cica e pavat cu intentii bune :twisted:
La cotizatiile anuntate se vor adauga banuiesc si tarifele pentru permisele ANPA unde e cazul .Sau nu? Legat de banii cotizantilor si modul lor de folosire e laudabila transparenta declarata ! Sigur ca s-ar putea sa trebuiasca sa tineti cont de obligatiile care le va avea asociatia fata de statul roman ...

In alta ordine de idei ,intr-un judet care detine 4(patru) asociatii de pescuit sportiv (unele si de vanatoare) ma astept ca braconajul sa fie eradicat definitiv si sa fim un exemplu pentru restul tarii! :lol: Daca o sa fiti voi primii care dau cu braconierii de pamant ...jos palaria! :wink: Mai ales ca aveti o deviza frumoasa ... Recunosc asta chiar daca eu fac parte din cei care mai omoara cate un peste!

Pai...sa auzim de bine!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 28 Feb 2010, 20:08

Noi dorim sa avem cit mai putine datorii catre statul roman,adica sa rezolvam problemele pe baza de voluntariat.
Cat despre eradicarea braconajului numai impreuna putem sa reusim.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 28 Feb 2010, 20:22

ma tot gindesc care sunt alea 4, eu stiu 3... :?: :roll: ! (punem si apsalba)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Feb 2010, 20:43

MARIUS POPA scrie:ma tot gindesc care sunt alea 4, eu stiu 3... :?: :roll: ! (punem si apsalba)
Hai sa vedem :lol: In ordinea infiintarii:

1.AJVPA
2.APS ALBA
3.CIOCARLIA
4.APS SCOBARUL
5.cica pe la magazinul Grande pescarul e ceva miscare...

Gresesc la numaratoare? :lol: Ca azi maine dau 5...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 28 Feb 2010, 20:51

la ciocarlia nu am azuit nici o miscare, la grande si-a facut vecinul meu cu 100 lei, tataaaaaaaaaaaa, ...in fine, nu am apucat sa-i explic pentru ce o platit banii..
totusi ce-i cu ciocarlia?? :)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 28 Feb 2010, 22:38

CIOCARLIA este o pasare care canta fffffoarte frumos :!: :D :D :D dar nu are nimic de-a face cu pescuitul :!: :idea: este o asociatie,a unor italieni care au luat niste fonduri de vanatoare.Nu mai confundati marfa cu ambalajul :!: :!: :!: :!: .De cat sa tot dati cu presupusul mai bine :lol1: informativa direct de la sursa, intrati in biroul asociatiei "ciocarlia" si o sa vedeti ca am dreptate :!: :!: :!: :bere:
Pt MARIUS POPA ,ca sa intri in legalitate :!: :shock: musai sa intri intro asociatie,si pana acum ai de ales din 3 variante AJVPS,APSAlba, SCOBARUL,pt ca dupa ORDIN 20 din 27 ianuarie 2010 nu poti intra in posesia unui PERMIS de PESCUIT eliberat de ANPA :!: :!: :!: numai daca esti membru unei asociati de pescari legal constituite :datz: asa ca ,dupa cum te duce "bibilica" :elkgrin: la AJVPS=vanatori+indiferenta pt pescari :!: :datz: ,APSAlba= FALIMENT CURAT nea Fane :!: :datz: sau ori care alta,una care se pare vrea transparenta, sau altele care se pare ca mai apar una=numai vanzatoare de PERMISE sau cine stie :?: :help: :explode: ca mare e gradina lui DUMNEZEU :!: dar multi sar gardul :!: :elkgrin: :datz: :lol1:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 28 Feb 2010, 23:14

m-ai spart, cu desenele tale pe asfalt,
daca-i musai, i musai atunci.
"bibilica " ma duce, dar nu tre sa-ti demonstrez tie asta, prietenii stiu dece :D :wink:
tu de care parte a baricadei, sau de care parte a gardului esti, din gradina sau dinnafara, sa ma exprim dupa "metaforele" tale. :D
arata-mi si mie ordinu.
ne bagam in polemica si aici pe topicul "nost"??????

...l-am gasit......
Imagine
Fii pescar nu talhar.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Feb 2010, 23:34

stiucar scrie:pt ca dupa ORDIN 20 din 27 ianuarie 2010 nu poti intra in posesia unui PERMIS de PESCUIT eliberat de ANPA :!: :!: :!: numai daca esti membru unei asociati de pescari legal constituite
Unde naiba scrie minunea asta?? :roll:
Puneti aici sa vedem si noi...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 28 Feb 2010, 23:47

nu uitati:legea din romania e interpretabila!!!!
unde scrie mai exact, ..ori is obosit ori nu gasesc :?:
Imagine
Fii pescar nu talhar.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 01 Mar 2010, 00:29

Asociatia Pescarilor Sportivi “SCOBARULâ€

Scrie răspuns