Buna seara! Bine v-ati infiintat ,bine ati postat...apsscobarul scrie:Buna ziua si bine v-am gasit, va spune Asociatia Pescarilor Sportivi "SCOBARUL" Alba Iulia.
Am aparut si noi pe forum si dorim tuturor "FIRE INTINSE".
Ne caracterizeaza : disponibilitate, responsabilitate, receptivitate, comunicare permanenta - dar NUMAI PENTRU ADEVARATII PESCARI SPORTIVI.
Deviza noastra este "Catch & release".
Daca statul a vrut libera asociere, am facut aceasta Asociatie.
Nu urmarim interese financiare ci interese reacreativ/sportive.
Va asteptam la intalniri lunare sa ne spuneti toti ce doriti si in special cum sa cheltuim impreuna banii cu care a-ti cotizat.
Sa aveti o zi minunata si FIR INTINS pentru cei care ati iesit in natura.

Sunt foarte curios cum o sa mearga treburile deoarece eu cam suflu si in iaurt de o vreme...Si stii foarte bine ca drumul spre iad cica e pavat cu intentii bune

La cotizatiile anuntate se vor adauga banuiesc si tarifele pentru permisele ANPA unde e cazul .Sau nu? Legat de banii cotizantilor si modul lor de folosire e laudabila transparenta declarata ! Sigur ca s-ar putea sa trebuiasca sa tineti cont de obligatiile care le va avea asociatia fata de statul roman ...
In alta ordine de idei ,intr-un judet care detine 4(patru) asociatii de pescuit sportiv (unele si de vanatoare) ma astept ca braconajul sa fie eradicat definitiv si sa fim un exemplu pentru restul tarii!

Pai...sa auzim de bine!