Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 01 Mar 2010, 00:35

Nea POPA ma bucur ca-ti plac desenele pe asfalt :D :elkgrin: dar eu le gasesc ffffforte sugestive :help: :elkgrin: si trebuie sa ne mai descretim si noi fruntile :fluch ma bucur ca ai gasit ORDIN 20 din 27ian ART.2,care stipuleaza ca PERMISELE de PESCUIT se elibereaza numai prin asociatii legal constituite :!: :idea: si mai imi place forte tare chestiadin anexa 3 REGULAMENT ART. 9 .cu reciprocitatea in toata TARA

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 01 Mar 2010, 00:43

Vad ca afisarea mesajului nu prea vrea sa bata cu forma scrisa de mine asa ca reiau pasajul cu costurile permiselor:

Salariati: 30ron + 30ron = 60ron
Elevi/Studenti/ Persoane cu handicap usor: 10ron + 20ron = 30ron
Pensionari/ Persoane cu handicap sever/Veterani de razboi: gratis + 20ron = 20ron .
Prima suma de bani din dreptul fiecarei categorii de membri reprezinta taxa de permis de pescuit stabilita conform HG 1016/2008, iar cea dea doua reprezinta cotizatia de membru al Asociatiei stabilita conform Hotararii Adunarii Generale a Asociatiei.

Sper sa fiu de data aceasta cat se poate de explicit si va multumesc pentru intelegere.
Noapte buna.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Mar 2010, 06:35

Scuze ca ma bag si io cu o intrebare,de ce daca statul nu percepe bani de la pensionari,pers.cu handicap major,veterani de razboi,adica categoriile respective primesc talonul ala GRATIS,din partea statului,voi ,asociatiile le percepeti bani.Inca n-am auzit ca vreo asociatie sa aiba gratuitate totala pentru categoriile respective,desi repet,statul le da gratis.
Nu sariti, ca intreb fara intentia de a impunge ,desi asa pare,dar poate asociatiile au ratiuni pe care pescarul de rind nu le poate intelege.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Mar 2010, 09:21

semlecangheorghe scrie:Scuze ca ma bag si io cu o intrebare,de ce daca statul nu percepe bani de la pensionari,pers.cu handicap major,veterani de razboi,adica categoriile respective primesc talonul ala GRATIS,din partea statului,voi ,asociatiile le percepeti bani.Inca n-am auzit ca vreo asociatie sa aiba gratuitate totala pentru categoriile respective,desi repet,statul le da gratis.
Nu sariti, ca intreb fara intentia de a impunge ,desi asa pare,dar poate asociatiile au ratiuni pe care pescarul de rind nu le poate intelege.
:lol: Domne' ce-mi place baiatul asta!
Hai sa vedem un raspuns din partea celor ...cateva asociatii .

@stiucar
Daca ai informatii concrete e mai mult decat ok sa le postezi si pentru oamenii mai putin informati. Totusi ,dupa umila mea parere ,tonul in care te manifesti pe aici lasa putin de dorit ... Mai ales ca suntem mai multi care ,cel putin din exprimari, confundam marfa cu ambalajul :lol:
nu poti intra in posesia unui PERMIS de PESCUIT eliberat de ANPA numai daca esti membru unei asociati de pescari legal constituite
Recunosti cumva citatul? Asta e dezavantajul forumului...exprimarea seaca din care fiecare intelege ce vrea ...Sa ai o zi buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Mar 2010, 11:28

apsscobarul scrie:Vad ca afisarea mesajului nu prea vrea sa bata cu forma scrisa de mine asa ca reiau pasajul cu costurile permiselor:

Salariati: 30ron + 30ron = 60ron
Elevi/Studenti/ Persoane cu handicap usor: 10ron + 20ron = 30ron
Pensionari/ Persoane cu handicap sever/Veterani de razboi: gratis + 20ron = 20ron .
Prima suma de bani din dreptul fiecarei categorii de membri reprezinta taxa de permis de pescuit stabilita conform HG 1016/2008, iar cea dea doua reprezinta cotizatia de membru al Asociatiei stabilita conform Hotararii Adunarii Generale a Asociatiei.

Sper sa fiu de data aceasta cat se poate de explicit si va multumesc pentru intelegere.
Noapte buna.

Multumesc de informatii :) .
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Mar 2010, 12:51

Zamfi,"Turnul Babel"e marca inregistrata la noi,voi sa va cautati altceva :lol: :lol:
Scuze de off :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Mar 2010, 17:42

ilie scrie:Zamfi,"Turnul Babel"e marca inregistrata la noi,voi sa va cautati altceva :lol: :lol:
Scuze de off :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ce sa fac Ilie...trebe sa-ti dau dreptate :evil: Oricum situatia noastra e mai ciudata ca Babelul vostru...Numa vezi ca noi suntem primul judet al tarii in ordine alfabetica...Poate ajunge si la voi... :lol:
Si pe atunci nici nu mai gasiti denumiri pentru nebunia asta! :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 01 Mar 2010, 20:00

Buna seara , bine v-am gasit
Bun, eu personal abea astept sa ajunga permisele , astazi am auzit discursul dvs. la radio chiar ma impresionat , sper sa iasa o treba buna ,apreciez si cred ca multi apreciaza munca de ( voluntariat ) si a celorlalti :wink:

P.S Cat mai multe controale...poate se sperie si Electricieni..de curand am auzit la cineva ca sa prins somn (parerea mea tot curent) :!:

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 01 Mar 2010, 20:06

@Ilie ,
Cum e cu avatul?? :mrgreen:
am vazut ca ai luat un fir bun ... Spidervare Ultracast Braid :wink: cum e merita?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Mar 2010, 21:10

Inca nu a ajuns,speram sapt.asta.Te anunt. :wink:

Scrie răspuns