Pt cei din alte judete, si pt cei din jud Alba,care citesc ziarul local UNIREA on line (in loc sa puna mana pe ziar si sa-l citeasca ! daca vrei poti

) dejaba intri pe internet ca nu poti citi articolul. Si pt ca ar fi greu sa scriu pe acest forum, un articol de un sfert de pagina de ziar o sa inncerc sa va spun in cateva cuvinte ce scrie in acest articol, care se numeste IN ATENTIA PESCARILOR SPORTIVI DIN JUDETUL ALBA si este dat de AJVPS Alba (nu sunt fan AJVPS ,dar pt a va informa imi permit sa fac spilcuiri din acest art)
AJVPS Alba da toate detaliile cu nr de dosare si SENTINTA IREVOCABILA a inaltei CURTI DE CASATIE prin care APSAlba este datoare la AJVPS Alba cu 196.milioane,lei vechi, executare silita, care nu a reusit sa recupereze prejudiciul de la APSAlba fiind nevoita sa dea in INSOLVENTA (faliment curat

)cu nr dosar inregistrat la Judecatoria Alba,.si atentioneaza pescarii din judet sa nu mai muste la minciunile lui nea fane
Si pt ca m-am abtinut de la icoane,pe care le ador

vreua sa informez pescarii din jud Alba sa fie atenti la APSAlba= nea fane si la as APULUM=noua as a lu nea fane

din 4 as din Alba, cu care VOTEAZA
nea fane

astept cu stoicism raspunsurile la intrebarile mele
Cred ca urarile de pana acum nu au prins:FIR INTINS

SA TIO TRAGA LA FUND

ONOARE SI CURAJ

cred ca trebuie sa schimbam:INAINTE CU TUPEU