Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Mar 2010, 21:10

Mah Marius da multe mai vrei si tu! :lol: Nu ceri si raportul comisiei de cenzori? :lol: Mai bine veneai la bazin , dupa 20 de ture de bazin iti trecea si raceala ! Poate mai gaseam vreo doi doritori si o puneam si noi de o asociatie...Mergeam la Bucuresti dupa permise exact cand e targul de scule de pesti , faceam un ban cu permisele...Opream in Valcea,Sibiu ,etc si fericeam o gramada de colegi ...
No! Nu era bine? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 09 Mar 2010, 22:08

no ma, ce nu-i bine iara! :(
dece nu zici si tu ca ai venit sa rupi bazinul...
ca iti sunt dator cu o limonada. :lol:
te duci la targ?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 09 Mar 2010, 22:31

Pt cei din alte judete, si pt cei din jud Alba,care citesc ziarul local UNIREA on line (in loc sa puna mana pe ziar si sa-l citeasca ! daca vrei poti :D ) dejaba intri pe internet ca nu poti citi articolul. Si pt ca ar fi greu sa scriu pe acest forum, un articol de un sfert de pagina de ziar o sa inncerc sa va spun in cateva cuvinte ce scrie in acest articol, care se numeste IN ATENTIA PESCARILOR SPORTIVI DIN JUDETUL ALBA si este dat de AJVPS Alba (nu sunt fan AJVPS ,dar pt a va informa imi permit sa fac spilcuiri din acest art)
AJVPS Alba da toate detaliile cu nr de dosare si SENTINTA IREVOCABILA a inaltei CURTI DE CASATIE prin care APSAlba este datoare la AJVPS Alba cu 196.milioane,lei vechi, executare silita, care nu a reusit sa recupereze prejudiciul de la APSAlba fiind nevoita sa dea in INSOLVENTA (faliment curat :twisted: )cu nr dosar inregistrat la Judecatoria Alba,.si atentioneaza pescarii din judet sa nu mai muste la minciunile lui nea fane :!: :shock:
Si pt ca m-am abtinut de la icoane,pe care le ador :!: :D vreua sa informez pescarii din jud Alba sa fie atenti la APSAlba= nea fane si la as APULUM=noua as a lu nea fane :elkgrin: din 4 as din Alba, cu care VOTEAZA :censored: :help: :lol1:
nea fane :!: astept cu stoicism raspunsurile la intrebarile mele :!: :?: :elkgrin: :explode:
Cred ca urarile de pana acum nu au prins:FIR INTINS :!: SA TIO TRAGA LA FUND :!: ONOARE SI CURAJ :!: cred ca trebuie sa schimbam:INAINTE CU TUPEU :!: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Mar 2010, 11:03

MARIUS POPA scrie:pentru apscobarul, am uitat sa va intreb, imi cer scuze ca am dat "buzna" in plina sedinta::lol:

puteti sa ne arati legislatia, ordinul, legea dupa care "va croiti " loc in lumea pescarilor :D :) .(lume binecunoscuta bieinteles)
nu de alta, dar pun pariu ca mai sunt multi de pe acest forum (ca restul nu vad ce povestim noi aici) care nu stiu care este lega buna si in vigoare.
si sa postati eventual anuntul din ziar, ca nu mai gasesc ziarul.
8)
numai bine rau la nimeni. :)
nimeni nimic, e zi libera azi.? :D
transparenta ati spus. :wink:
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 10 Mar 2010, 11:13

No, mai Marius, si tu acum. Ai un pic de rabdare! N-ai vazut ce mi-am luat-o eu ca citesc Unirea on line si nu o cumpar?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 10 Mar 2010, 11:21

NE CEREM ZCUZE , NU AVEM ZI LIBERA , VOLUNTARIATUL ESTE LA PUTERE , SUNTEM LA SEDIU 3 MEMBRII FONDATORII SI CASIERA SI TE ASTEPTAM MARIUS LA O CAFEA DACA AI TIMP.
In legatura cu ce ai solicitat va apare azi sau maine pe acest topic( acum se pregatesc documentele necesare) .
HAI LA O SUETA.LA SEDIU . UITE CE V REME FRUMOASA ESTE AFARA .

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Mar 2010, 14:35

VREMEA nu tine de foame, asa ca tre sa muncim, sa platim permisu si cotizatia, roscatule :lol: :wink: .
asteptam atunci...
8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 10 Mar 2010, 18:17

uf uf , vin permisele alea sau mai asteptam 1 saptamana? :roll: parca in 10 se anuntau :wink:
Cum sunt apele? , nu prea am mai avut timp de nimic , tot la munca (oboseala asta ) :mrgreen:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Mar 2010, 19:02

Cum sunt apele?
La Arad s-a prins salau... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 10 Mar 2010, 19:12

zamfi scrie:
Cum sunt apele?
La Arad s-a prins salau... :lol:
:mrgreen:
Bun, poate dau o tura si pe acolo :wink:

Scrie răspuns