Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 10 Mar 2010, 23:51

Lunar,ne-am propus sa facem adunari cu pescarii din As. si cu extrasul de cont la vedere hotarim ce facem cu banii.Nu vom cheltui nici un banut daca nu stie toata lumea(cei prezinti la adunare). Asociatia nu este soietate comerciala.Cei din ALBA va vor spune orice pas gresit.Existam acum pentru ca ne-am fript cu fane popescu(cu litere mici cred ca obs)iar daca si noi facem la fel atunci nu mai este nimic de facut in ac tara.URMARITINE SI SA NU NE MENAJATI.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Mar 2010, 23:54

sa inteleg, ca eu , de ex. daca nu am cotizat, e posibil sa nu gasesc ulterior permis, pe motivul ca nu ma regasesc in nr de solicitari facute catre ANPA??
pai daca vreau sa-l fac dupa ce se emit, care este problema?!ca vorba aia, avem experiente mai vechi...unde am ramas cu chitantele doar, fara sa mai vedem permisele
unii nu mai au incredere in vorbe, si vor sa-l achizitioneze dupa ce se emit....
adevarul este undeva la mijloc... :shock:
sa nu fiu inteles gresit, v arog!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 11 Mar 2010, 07:11

Ba da o sa gasesti.Cum ANPA vrea plata anticipata, vei primii permis in transa urmatoare,iar transa urmatoare este atunci cind sestring suficienti solicitanti incit sa merite un drum de Bucuresti sau cluj, depinde de unde ne vin permisele pt. jud Alba.
Anul trecut am scos personal de la cluj fara nici o As.Am depus 30 lei in trezorerie si cu xerox dupa CI am luat permis de la cluj.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 11 Mar 2010, 13:46

anul trecut merea fara nici o asociatie, direct de la ANPA. anul asta nu mai tine. oricum daca incep sa apara doritori si incepeti sa faceti lista da un semn sa stim si noi.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 11 Mar 2010, 15:34

ANPA (insp. piscicola Cluj) merge dupa permise la Buc. Vineri, spuneau ei in convorbirea telefonica de azi.
Noi mergem la Cluj dupa permise luni sau marti. Trebuie sa ducem tabele cu membrii asociatiei pe trei categorii( salariati, elevi-sustenti, pensionari) si actele justificative( adeverinta de elev-student, talon de pensie) plata permiselor se face anticipat la trezorerie.

Blogul nostru este:

http://apsscobarul.blogspot.com/

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Mar 2010, 15:44

deci plata permisului se face la trezoreria statului (ca anul trecut asa l-am dobandit, dar de la sb.), nu la voi?
ce intrebare tare am pus si eu! :oops: :shock:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 11 Mar 2010, 15:47

Ori la trez. ori la noi egal.Ca au fost depusi bani la trez. justificam cind ridicam permisele.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 11 Mar 2010, 17:39

http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=330

Aici vedeti cum este procedura de eliberare a permiselor de pescuit sportiv......ANEXA 4 (patru).
Ordinul este e3mis de ANPA.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Mar 2010, 19:26

@ apsscobarul.

cat ma costa un permis de pescuit la voi.??cuantumul total.
nu vreau sa devin membru la voi, pur si simplu va solicit un permis de pescuit si vreau sa stiu cat ma costa la voi.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Mar 2010, 20:23

adiwolf scrie:@ apsscobarul.

cat ma costa un permis de pescuit la voi.??cuantumul total.
nu vreau sa devin membru la voi, pur si simplu va solicit un permis de pescuit si vreau sa stiu cat ma costa la voi.
:lol: :lol: :lol:

Parerea mea ca ...nimic! Daca nu te faci membru ...nu ti-l dau,asa ca...Sau poate gresesc? :roll: Hai sa vedem.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns