Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 11 Mar 2010, 22:05

BUNA SEARA :!: ma numesc MUNTEAN CONSTANTIN sunt presedintele Asociatiei Pescarilor Sportivi "SCOBARUL" Alba-Iulia, si pot fi contactat la tlf , al asociatiei : 0752020377, (unde sa-r putea sa raspunda caserita) la tlf PRIVAT : 0740010334, (unde raspund eu NON STOP) MAIL asociatie apsscobarul@yahoo.com, MAIL privat : titimct@yahoo.com si blogul asociatiei :http://apsscobarul.blogspot.com/ si pentru ca vam promis TRANSPARENTA va informez ca nu am intrat in discutii pe acest forum pana acum.Discutiile pe care le-ati purtat pana acum au fost facute cu D-nul COSTEA VIRGIL vicepresedintele asociatiei, care va dat niste informati foarte pertinente, corecte,si exacte, pe care la-ti confundat cu "roscatul" pe nume MUNTEAN ADRIAN un alt membru fondator al asociatiei care se va ocupa de cluburile de pescuit, pe specialitati.
Suntem o asociatie de pescari sportivi, nou infiintata,cu toate actele LEGALE in regula (pt verificare va invitam la sediul nostru din b-dul Tudor Vladimirescu nr. 48 in incinta peco EUROPA actualmente Partener ROMPETROL ) si militam pentru un pescuit curat,legal,fara certuri intre asociatiile de pescari din judet, legal constituite,iar deviza noastra este TRANSPARENTA
Pt indeplinirea acestor deziderate asociatia noastra propune,intalnirea lunara a membrilor aderenti ,precum si a membrilor fondatori,in care sa se prezinte banii incasati din cotizatiile membrilor si cheltuelile facute din aceste cotizatii (salar caserita,cheltueli cu deplasarile la ANPA dupa permise, deplasarile in judet la colaboratorii care elibereaza pt noi legitimatii si permise,...etc.) iar cu banii ramasi , la propunerea voastra,sa facem ceva util pt pescari...
PS Astazi am vorbit la telefon cu ANPA de la Cluj, la care judetul nostru este arondat, si mi-au confirmat ca permisele de pescuit, sunt tiparite, urmand ca ei sa le ridice de la Bucuresti in acest sfarsit de saptamana.
Speram ca la inceputul saptamanii viitoare (luni sau marti) sa intram si noi in posesia lor. Promit sa va tin la curent cu noutatile si modalitatea cum puteti intra in posesia lor.
FIR INTINS

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Mar 2010, 22:13

Buna seara si bine ati venit!Ma bucur sa citesc cele postate de d-voastra si sper sa reusiti sa va atingeti obiectivele astfel incat sa nu fie nevoie de o alta asociatie in jud.Alba...Nu de alta dar ,corectati-ma daca gresesc, dl.Costea Virgil cred ca facea parte(sau inca face,nu stiu) din membrii fondatori ai APS Alba ,iar acum vad ca ocupa aici o functie de vicepresedinte...Sa inteleg de aici ca obiectivele avute la APS sunt departe de a mai fi atinse si ca noile sperante se indreapta catre Scobarul. Sa dea Dumnezeu sa fie asa!
In alta ordine de idei , eram si eu curios (ca si adiwolf) daca veti elibera permise si pentru ne-membrii si cat costa ele in acest caz?Se poate un raspuns? Multumesc.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Mar 2010, 22:18

adiwolf scrie:@ apsscobarul.

cat ma costa un permis de pescuit la voi.??cuantumul total.
nu vreau sa devin membru la voi, pur si simplu va solicit un permis de pescuit si vreau sa stiu cat ma costa la voi.
deci??
imi poate da cineva din aceasta asociatie un raspuns concret??
va multumesc si astept acel raspuns, simplu si transparent

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Mar 2010, 22:18

buna seara.
frumos prezentat...
eu si cel putin o persoana apropiata suntem interesati sa intram in posesia unui permis, fie el prin apartenenta la asociatie, sau nu!
sunt multe de facut, si multe lasate de izbeliste de altii.
eu va doresc succes, si sa nu uitati ca:
natura este cel mai de pret bun pe care-l avem..noi contribuim din pacate si negativ si pozitiv la actiunile impotriva ei.
succes! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 11 Mar 2010, 23:07

Buna seara. Vreau sa fac aceste precizari :atat d-nul Costea cat si celalti 7 memrii fondatori al as SCOBARUL am fost membrii a as APSAlba, ca membrii aderenti sau sau fondatori ,si pentru ca ne-am convins de "corectitudinea" si intentiile "bune" a presedintelui POPESCU STEFAN care a dus aceasta asociatie in prag de faliment, am hotarat sa infiintam o noua asociatie, asa sa "nascut" SCOBARUL.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 11 Mar 2010, 23:13

Pt cei interesati sa primeasca permis de pescuit fara sa fie membrii unei asociatii, ii indrumam sa mearga la anumite "CHIOSCURI" la care am auzit ca se vand permise la pret de ANPA plus o donatie de 10 ron. noi eliberam permise numai pentru memrii aderenti la asociatia noastra
Va multumesc :!:

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 11 Mar 2010, 23:43

Si ca sa fiu si mai explicit ,as SCOBARUL elibereaza permise de pescuit la urmatoarele costuri : 30, 10, 0 taxa permis (pe care o varsam la trezorarie anticipat, ridicarii permiselor de la ANPA Cj) plus ctizatia de membru 30 ron pt cei angajati, si 20 ron pt ceilalti pescari
Atentie :!: cand mergem la ANPA Cj sa ridicam permisele tebuie sa predam actele doveditoare pt cei care beneficiaza de reducere ( copii xeros dupa carnet elev/student,tolon pensie) asa ca daca doriti sa intrati in posesia mult ravnitului permis ,va rugam aduceti cat mai repede actele necesare
VA MULTUMESC

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 12 Mar 2010, 08:13

in principiu, cam in ce interval orar gasim pe cineva la sediu pentru a ne achita permisele + cotizatia aferenta? sambata e cineva pe acolo?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

mitza_21
junior
junior

Mesaj de mitza_21 » 12 Mar 2010, 08:19

aseara am trecut prin fata p la magazinul grande pescarul...unde era afis in geam:"eliberam permise de pescuit sporti.....30 lei +10 lei costuri de eliberare"....deci asta inseamna ca putem lua permise si fara sa fim memmbrii ai unei asociatii!de mentionat ca tot acolo in geam erau si afisele aps scobarul si aps alba...doar ca la ei e 30 permisul +30 cotizati

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 12 Mar 2010, 09:45

Programul de lucru al asociatiei este :
Luni si Vineri 8---17
Marti,Miercuri,Joi 8---16
Sanbata 10---12
FIR ANTINS :!:

Scrie răspuns