Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Am vazut si eu anuntul cu...eliberam permise de pescuit......30 de lei permisul +10 lei cheltuieli de eliberare? si este singurul care nu aste al unei asociatii, clelalte anunturi sunt postate de as care-si dezvaluie identitatea,se pare ca acest anunt este a unei as FARA NUME, FARA SEDIU, si FARA MEMBRII
care primeste numai DONATII 10 ron, ATENTIE
o fii nea faneeee cu APULUM

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
asa scria.....am fost aseara p acolo si era afis in geam.....era si un afis si cu asociati lui "nea fane" dar p afisul lui era 30 lei permisul si 30 zeci cotizatia parca!asa e si la aps scobarul...!ma miram si eu cum naiba....astia au afis ca il dau cu patruzeci ...fara sa se pomenesca de vreo asociatie...iar p afisele de la aps si aps scobarul e 60 de lei....m-au bagat in "ceata"
Urmareste-ma putin cu atentie si asta doar de dragul de a respecta adevarul... Conform legii poti sa ridici un permis de pescuit printr-o asociatie de pescari legal constituita , fara sa fii membru al acelei asociatii! Binenteles ca asociatia decide daca si in ce conditii vrea sa elibereze permise pentru pescarii ne-membrii ! Asa cum ai citit Scobarul elibereaza permise doar pentru membrii lor ,ceea ce e dreptul lor si este perfect legal! Alte asociatii ,printre care se numara si Apullum ( a lui nea fanemitza_21 scrie:asa scria.....am fost aseara p acolo si era afis in geam.....era si un afis si cu asociati lui "nea fane" dar p afisul lui era 30 lei permisul si 30 zeci cotizatia parca!asa e si la aps scobarul...!ma miram si eu cum naiba....astia au afis ca il dau cu patruzeci ...fara sa se pomenesca de vreo asociatie...iar p afisele de la aps si aps scobarul e 60 de lei....m-au bagat in "ceata"

@apsscobarul
Sincer ...sunt surprins !Daca Fane a reusit (fara sa fie membru fondator) sa faca ,dintr-o functie in care a fost ales de membrii fondatori

O seara buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
foarte transant zamfi !direct si la obiect sau subiect, depinde.
legea dupa cum se stie este destul de interpretabila din pacate in romania.
anul trecut dupa cum bine stim, a fost destul de libera si am reusit sa luam permise fara sa avem treba cu vreo asociatie.
anul asta, la sectiunea asociatie (de pe permis),e posibil ca , daca nu apare asociatia care ti-a eliberat permisul, sa se creada ca este fraudat.
ca poti tu sa iei permisu, fara sa fi membru, dar asociatiile, daca nu sunt obligate sa treaca denumirae lor celor care nu vor sa adere, poate nu o vor face,
ca legea este interpretabila.
deci, daca tu soliciti mie (eu find asociatia electricianul, sa zicem) permis, si nu vrei sa fi membru , nu am vazut in lege , ca sunt obligat sa-ti dau permis, si sa-ti trec si denumirea asociatiei, pe motiv ca nu vrei sa aderi la asociatia mea;
vine un control, tu ai permis, nu ai asociatia trecuta, apar suspiciuni, se intocmesc foi, se suspenda permise, amenzi...etc!
sincer eu m-am saturat de atita discutie pe subiectul asta, permise, permise ,permise, ce si cum...
sa apara odata, ca ma duc si-l iau, sa fiu impacat, si in rest faca fiecare ce-o vrea, ca drepturile pescarului , se pare, ca nu sunt reprezentate, ca altadata, chiar sunt lasate de izbeliste, pe mana braconierilor.
sunt neutru de orice asociatie, deoarece, pasiunea mea fata de acest "stil de viata", sport, sau hoby, ma face responsabil si raspunzator de comportamentul meu fata de natura, mediu, ape si nu in ultimul rand de pescuitul sportiv, asa cum este el definit, de catre...stiti voi.
numai bine, rau la nimeni.

legea dupa cum se stie este destul de interpretabila din pacate in romania.
anul trecut dupa cum bine stim, a fost destul de libera si am reusit sa luam permise fara sa avem treba cu vreo asociatie.
anul asta, la sectiunea asociatie (de pe permis),e posibil ca , daca nu apare asociatia care ti-a eliberat permisul, sa se creada ca este fraudat.
ca poti tu sa iei permisu, fara sa fi membru, dar asociatiile, daca nu sunt obligate sa treaca denumirae lor celor care nu vor sa adere, poate nu o vor face,
ca legea este interpretabila.
deci, daca tu soliciti mie (eu find asociatia electricianul, sa zicem) permis, si nu vrei sa fi membru , nu am vazut in lege , ca sunt obligat sa-ti dau permis, si sa-ti trec si denumirea asociatiei, pe motiv ca nu vrei sa aderi la asociatia mea;
vine un control, tu ai permis, nu ai asociatia trecuta, apar suspiciuni, se intocmesc foi, se suspenda permise, amenzi...etc!

sincer eu m-am saturat de atita discutie pe subiectul asta, permise, permise ,permise, ce si cum...

sa apara odata, ca ma duc si-l iau, sa fiu impacat, si in rest faca fiecare ce-o vrea, ca drepturile pescarului , se pare, ca nu sunt reprezentate, ca altadata, chiar sunt lasate de izbeliste, pe mana braconierilor.
sunt neutru de orice asociatie, deoarece, pasiunea mea fata de acest "stil de viata", sport, sau hoby, ma face responsabil si raspunzator de comportamentul meu fata de natura, mediu, ape si nu in ultimul rand de pescuitul sportiv, asa cum este el definit, de catre...stiti voi.

numai bine, rau la nimeni.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
Pt zamfi, ascultama cu atentie
ca pe tema asta sunt foarte documentat
APSAlba are nu 7 ci 17-18 membrii fondatori, care l-au ales PRESEDINTELE asociatiei,pe nea fane, dar au facut o MARE GRESALA
, in regulamentul de ORGANIZARE SI FUNCTIONARE al asociatiei nu au specificat ce DREPTURI si INDATORIRI are presedintele asociatiei.
Asa ca nea fane a condus as dupa bunul plac
, tarand-o in toate aceste procese cu AGVPS, AJVPS,APMALBA,Balastiere Alba, As Dom. Statuli,C.A.Buc. in numele APSAlba reprezentata de presedinte popescu stefan, pe care le-a pierdut
1) popescu stefan, ca presedinte a asociatiei, nu poate da afara nici un membru fondaror
2) membrilor fondatori, fiind foarte multi le-a fost greu sa se intruneasca in ADUNARE GENERALA legal constituita
ca sa-l puna la punct pe nea fane,
3) si in acest an AG a fost amanata, deja o data, astazi trebia-au sa se intalneasca pt a 2 -a oara ,ca sa se dea de capul mortii cum sa-l bage afara pe nea fane
si sa-l descarce de MINUNILE
facute in 2009 

APSAlba are nu 7 ci 17-18 membrii fondatori, care l-au ales PRESEDINTELE asociatiei,pe nea fane, dar au facut o MARE GRESALA

Asa ca nea fane a condus as dupa bunul plac

1) popescu stefan, ca presedinte a asociatiei, nu poate da afara nici un membru fondaror

2) membrilor fondatori, fiind foarte multi le-a fost greu sa se intruneasca in ADUNARE GENERALA legal constituita

3) si in acest an AG a fost amanata, deja o data, astazi trebia-au sa se intalneasca pt a 2 -a oara ,ca sa se dea de capul mortii cum sa-l bage afara pe nea fane

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
@tipar ranit
Ok ,am inteles explicatia . E problema APS pana la urma dar si a oamenilor care s-au scarbit de ce se intampla pe plan organizatoric la nivel de asociatii
Vina inseamna ca o poarta totusi membrii fondatori deoarece :
O zi buna.
Ok ,am inteles explicatia . E problema APS pana la urma dar si a oamenilor care s-au scarbit de ce se intampla pe plan organizatoric la nivel de asociatii

Vina inseamna ca o poarta totusi membrii fondatori deoarece :
Asa ca sper sa invatati din greselile trecutuluii...membrilor fondatori, fiind foarte multi le-a fost greu sa se intruneasca in ADUNARE GENERALA legal constituita ca sa-l puna la punct pe nea fane,
O zi buna.
Urmaream acest topic cu interes ..atata vreme cat se discuta de locuri de pescuit.
Ati trecut deja cu discutia in alta zona .
Poate mai indicat era ca aceste aspecte sa le dezbateti la " Discutii Generale".
Acu trebuie sa caut cu atentie sa vad daca mai exista un post despre locuri de pescuit...
Sincer..
Haideti sa nu schimbam subiectul..
Mersi baieti...
Revenind la obiect..
A fost careva la pescuit in zona Alba in ultimele zile?
Daca da , pe unde?
Mersi
Ati trecut deja cu discutia in alta zona .
Poate mai indicat era ca aceste aspecte sa le dezbateti la " Discutii Generale".
Acu trebuie sa caut cu atentie sa vad daca mai exista un post despre locuri de pescuit...
Sincer..
Haideti sa nu schimbam subiectul..
Mersi baieti...
Revenind la obiect..
A fost careva la pescuit in zona Alba in ultimele zile?
Daca da , pe unde?
Mersi
- MARIUS POPA
- veteran
salut teo,
cu ceva timp in urma, am deschis si eu un topic :http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0
, tot despre locuri, obiceiuri, discutii, strict legat de pescarii din alba,
dar a murit de tanar.
e bine ca-l avem pe acesta (topicul recent), nu este strict pentru locuri, insa discutiile tind sa duca catre un singur subiect, si anume:
unde si la cine ne facem permis...!
sa-ti raspund la intrebare, muresul mai este mare, pe ampoi, numai la stationar,
astept sa se incalzeasca, sa nu mai bata vantul asta pacatos
, si...
sa-mi iau permisu, dar cred ca ma prinde prohibitia in halu asta.
numai bine rau la nimeni!
cu ceva timp in urma, am deschis si eu un topic :http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0
, tot despre locuri, obiceiuri, discutii, strict legat de pescarii din alba,
dar a murit de tanar.

e bine ca-l avem pe acesta (topicul recent), nu este strict pentru locuri, insa discutiile tind sa duca catre un singur subiect, si anume:
unde si la cine ne facem permis...!
sa-ti raspund la intrebare, muresul mai este mare, pe ampoi, numai la stationar,
astept sa se incalzeasca, sa nu mai bata vantul asta pacatos

sa-mi iau permisu, dar cred ca ma prinde prohibitia in halu asta.
numai bine rau la nimeni!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Salut Teoo! Foarte buna interventia ta! Am mai incercat si eu odata...
Ieri am fost pe Mures = gherla , azi am fost la Zau= gherla!
Mai mult ,azi la Zau am ramas fara batul meu favorit
,asa ca ma indrept catre un 8'6 ...Asta apropo de discutia noastra... Nu-mi face placere dar acum chiar trebuie sa cumpar un bat de 2,60-2,70 m.
In rest ...Radesti = mort (tot ieri...
) !
Tu?
Un Petresti ceva? Capalna ?

Ieri am fost pe Mures = gherla , azi am fost la Zau= gherla!

Mai mult ,azi la Zau am ramas fara batul meu favorit

In rest ...Radesti = mort (tot ieri...

Tu?