Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am iesit duminica , la pescuit , dupa o lunga perioada de pauza..
Am fost pe Mures in zona Vurpar- Acmariu- Blandiana - spre lim cu jud HD.
Vantul nu a mai batut asa de tare ca sambata si se putea pescui totusi in conditii decente..
Chiar si asa , directia vantului era contrara sensului de curgere a apei..
Se creau valuri , iar firul facea burta , in asa fel incat la spinning iti era greu sa " simti " jigul in apa..
A fost o iesire placuta , fara peshte ... pana la urma.
Nu am vut atacuri..
Pe masura ce mergeam mai in aval ,apa se limpezea ..
Nivelul apei era constant.
Din cate stiu , in mai multe zone pe Muresh a fost un " weekend mort ".
inca nu am iesit pe lacurile din zona Vaii Sebesului , dar daca vremea se incalzeste voi merge in weekend.
Am fost pe Mures in zona Vurpar- Acmariu- Blandiana - spre lim cu jud HD.
Vantul nu a mai batut asa de tare ca sambata si se putea pescui totusi in conditii decente..
Chiar si asa , directia vantului era contrara sensului de curgere a apei..
Se creau valuri , iar firul facea burta , in asa fel incat la spinning iti era greu sa " simti " jigul in apa..
A fost o iesire placuta , fara peshte ... pana la urma.
Nu am vut atacuri..
Pe masura ce mergeam mai in aval ,apa se limpezea ..
Nivelul apei era constant.
Din cate stiu , in mai multe zone pe Muresh a fost un " weekend mort ".
inca nu am iesit pe lacurile din zona Vaii Sebesului , dar daca vremea se incalzeste voi merge in weekend.
@ fisherman
Am fost intr-una din balastiere .
Acum e dezafectata.
Daca nu ar mai continua lucrarile de excavare , albia raului nu ar mai avea de suferit.
Erau niste balti insa ramase dupa retragerea Muresului in zona respectiva...balti in care pescuiau 2-3 ..Aveau nr de inmatriculare la masini de HD .
Nu am fost sa vad ce prindeau am preferat sa-i las pe oamanei in pace.
in schimb..
Acolo sunt niste zone care mi-au atras atentia..
In cateva s-ar putea ajunge si cu barca....
Am fost intr-una din balastiere .
Acum e dezafectata.
Daca nu ar mai continua lucrarile de excavare , albia raului nu ar mai avea de suferit.
Erau niste balti insa ramase dupa retragerea Muresului in zona respectiva...balti in care pescuiau 2-3 ..Aveau nr de inmatriculare la masini de HD .
Nu am fost sa vad ce prindeau am preferat sa-i las pe oamanei in pace.
in schimb..
Acolo sunt niste zone care mi-au atras atentia..
In cateva s-ar putea ajunge si cu barca....
@Teoo
Anul asta n-am fost deloc prin zona sa vad ce mai este pe acolo. De regula pescuiam pe la iesirea din Mereteu (aveam ceva locuri de clean pe acolo), pe la brod (cum ii zic localnicii), dar acum au facut ceva balastiera si aproape de acmariu (in curba) unde iar era o balastiera. care balastiera au oprit-o? ca sa stiu cam la ce sa ma astept. oricum, au stricat enorm cu jegurile lor de balastiere. gaseai acum cativa ani locuri pentru orice dorea sufletelul tau. acum? jale.
Anul asta n-am fost deloc prin zona sa vad ce mai este pe acolo. De regula pescuiam pe la iesirea din Mereteu (aveam ceva locuri de clean pe acolo), pe la brod (cum ii zic localnicii), dar acum au facut ceva balastiera si aproape de acmariu (in curba) unde iar era o balastiera. care balastiera au oprit-o? ca sa stiu cam la ce sa ma astept. oricum, au stricat enorm cu jegurile lor de balastiere. gaseai acum cativa ani locuri pentru orice dorea sufletelul tau. acum? jale.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!